11 Ocak 2026 Pazar


17:02   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI 2025 YıLıNDA İKLIM VE SıFıR ATıK YÖNETIMINDE ÖNE ÇıKTı   17:01   TARSUS GERI DÖNÜŞÜM ATÖLYESI’NDE HER MALZEME DEĞER KAZANıYOR    16:55   CHP MERSIN İL GENÇLIK KOLLARı: KYK BURSU, ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERININ IHTIYAÇLARıNı KARŞıLAMAK ZORUNDADıR!   16:52   KORAL ÖMÜR’DEN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:47   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN 10 OCAK ÇALıŞAN GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:30   MERSINLI EMEKLILERDEN OTURMA EYLEMI   17:01   “MERSIN’DE ORGANIK TARıM SERTIFIKASı ÜRETICININ KAZANCıNı VE DOĞAYı GÜÇLENDIRIYOR”   16:40   “RAMAZAN ÖKSÜZ: BASıN VE STK’LARLA İSTIŞARE ÖNCELIĞIMIZ”   16:35   “GAZETECILER GERÇEĞIN VE DEMOKRASININ SAVUNUCUSU”   16:31   BAŞKAN NECMI AĞAOĞLU’NDAN 10 OCAK GAZETECILER GÜNÜ MESAJı   16:28   DEVRIMCI EMEKLILER SENDIKASı’NDAN CHP’NIN "MECLIS’I TERKETMEME" EYLEMINE DESTEK   16:11   MARDIN’DE 16 YAŞıNDAKI MELEK AYHAN’DAN GÜNLERDIR HABER ALıNAMıYOR. NAZMIYE AYHAN: "HER YERDE SENI ARıYORUM KıZıM"   16:10   ÖZGÜR ÖZEL: YOLLARA GEÇIŞ GARANTISI VAR, EMEKLIYE GEÇIM GARANTISI YOK   16:09   ABD BAŞKANı TRUMP: "VENEZUELA’NıN BÜYÜK PETROL REZERVLERINDEN UZUN SÜRE YARARLANMAYı HEDEFLIYORUZ"   16:07   AK PARTI, EN DÜŞÜK EMEKLI AYLıĞıNıN 20 BIN LIRAYA ÇıKARıLMASıNA ILIŞKIN TEKLIFI TBMM’YE SUNDU   16:06   DONALD TRUMP: “VENEZUELA DESTEĞI KESILIRSE KÜBA REJIMI HAYATTA KALAMAZ”   21:20   TOROSLAR’DA BIN FIDANLA YEŞIL GELECEK: AĞAÇLANDıRMA SEFERBERLIĞI BAŞLADı   21:05   CHP 2026’YA VITES YÜKSELTTI: ÖZGÜR ÖZEL’DEN “EN UZUN SEÇIM KAMPANYASı” MESAJı   20:50   SINAN ATEŞ DAVASıNDA KRITIK DURUŞMA: “BU BIR TESADÜF DEĞIL, PLANLı BIR CINAYET”   20:33   MERSIN BAROSU’NDAN ÇARPıCı ÇAĞRı: “BU BIR MESLEK MESELESI DEĞIL, HUKUKUN YAŞAMA MESELESIDIR”  
 
     
   

Gamze Taşcıer, İmamoğlu`nun mesajını iletti: Ya adalet ya sefalet


CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, Silivri`deki Marmara Kapalı Cezaevi`nde partisinin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nu ziyaretine ilişkin “Biz iktidara geldiğimizde Silivri`yi kapatacağız” dedi. İmamoğlu da “Bu olumsuzluklar bir avuç insanın menfaat hamleleri olurken milletimizin yoksullaşmasına, işsiz kalmasına, açlık sınırı altında milyonlarca insanımızın var olmasına sebep oluyor. Unutmayalım `Ya adalet ya sefalet`” mesajını gönderdi.

 

Tarih : 17 Nisan 2025 Perşembe 09:24   Okunma : 350

Haber: ÇAĞATAN AKYOL - Kamera: MEHMET ÇALPAR

(İSTANBUL) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, Silivri`deki Marmara Kapalı Cezaevi`nde partisinin cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nu ziyaretine ilişkin “Biz iktidara geldiğimizde Silivri`yi kapatacağız” dedi. İmamoğlu da “Bu olumsuzluklar bir avuç insanın menfaat hamleleri olurken milletimizin yoksullaşmasına, işsiz kalmasına, açlık sınırı altında milyonlarca insanımızın var olmasına sebep oluyor. Unutmayalım `Ya adalet ya sefalet`” mesajını gönderdi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Gamze Taşcıer, partisinin cumhurbaşkanı adayı ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nu Silivri`deki Marmara Kapalı Cezaevi`nde ziyaret etti. Ziyaretinin ardından Beylikdüzü`ndeki halk buluşmasına katılan Taşcıer, ANKA Haber Ajansı`na konuştu.

Taşcıer, şunları söyledi:

“Silivri her ne kadar bu ülkede karanlığın, adaletsizliğin simgesiyse de Ekrem Başkan ve yol arkadaşlarının iradesi, cesareti sayesinde ve sadece 16 milyon değil; 23 Mart`ta yapılan ön seçimde 15 milyonun oyuyla ve bugün bu meydanları dolduran 10 binlerle, milyonlarla aslında iradenin, cesaretin sembolü hâline gelecek. Biz iktidara geldiğimizde Silivri`yi kapatacağız. Buradan sizlerle birlikte Ekrem Başkan`ın 85 milyona ilettiği mektubunu paylaşmak istiyorum. ‘Cennet vatanımızın ve kadim milletimizin hiç hak etmediği uygulamalar, operasyonlar yaşanmaktadır. Emeğin kutsallığı, aile yaşamına duyarlılığının bütünüyle tam zıttı bir evrede hepimizin derinden üzüntü duyduğu bir gündemle savrulmaktayız. Bu olumsuzluklar bir avuç insanın menfaat hamleleri olurken milletimizin yoksullaşmasına, işsiz kalmasına, açlık sınırı altında milyonlarca insanımızın var olmasına sebep oluyor. Unutmayalım ya adalet ya sefalet`. Bu ifadeleriyle Ekrem İmamoğlu şunu söyledi. Demokrasi, emek ve ekmek mücadelesidir. Bu nedenle ya demokrasiden yana olacağız, beraberinde zenginlik gelecek ya otokrasiden yana olacağız, hep birlikte sefalete mahkûm edileceğiz.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA