22 Ocak 2026 Perşembe


10:58   “GÜLCAN KıŞ’TAN TBMM’YE TARIHI TEKLIF: BORÇ KRIZINE SOSYAL DEVLET ÇÖZÜMÜ”   10:25   MERSIN’DE SIVRISINEĞE KARŞı ORTAK MÜCADELE: BÜYÜKŞEHIR’DEN BILINÇLENDIRME HAMLESI   10:21   “KARTALKAYA FACIASıNıN YıLDÖNÜMÜNDE DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN MECLISTE VICDAN ÇAĞRıSı: ‘İÇIMIZDEKI YANGıN SÖNMEDI’”   09:15    ATLANTIK’TE 10 TON KOKAIN: İSTANBUL’DA DEV SORUŞTURMA, 10 TUTUKLAMA!   17:03   KARTALKAYA OTEL YANGıNı FACIASıNıN 1. YıLı... CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "TURIZM BAKANı MEHMET NURI ERSOY, YARGıLANACAKTıR, YARGıLANMADAN BU DOSYA KAPANMAYACAK"   17:02   ÜMIT ÖZDAĞ: "MILLI BIRLIĞIMIZI EN FAZLA ZEDELEYEN HUSUSLARıN BAŞıNDA IKTIDARıN MUHALEFETE KARŞı UYGULADıĞı DÜŞMAN CEZA HUKUKU GELMEKTEDIR"   17:01   TURAN TAŞKıN ÖZER’DEN "SUÇA SÜRÜKLENEN ÇOCUK" AÇıKLAMASı: "TÜM KURUMLARıN ELINI TAŞıN ALTıNA KOYUP IVEDI KARARALAR ALMASı GEREKIR"   16:55   AK PARTI GRUP TOPLANTıSı... CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: KIMSE BENIM KÜRT KARDEŞIMIN IRADESINI IPOTEK ALTıNA ALAMAZ, KÜRTLERIN TEK TEMSILCISIYMIŞ GIBI KONUŞAMAZ   12:36   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “TÜRK BAYRAĞı’NA YAPıLAN ALÇAK EYLEMI LANETLIYORUZ”   12:33   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN EVLERE UZANAN SOSYAL DESTEK   12:24   MERSIN BELLEK OFISI KENT MIRASıNı GELECEK NESILLERE TAŞıYACAK   19:20   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN BÜYÜK DOKUNUŞ: MAHALLELER YEPYENI PARKLARLA BULUŞTU”   19:01   “MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN VERDI’NIN ÖLÜMSÜZ RIGOLETTO’SU SAHNEDE”   18:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE ÜCRETSIZ FIZIKI YETERLILIK KURSU: HAYALLERE GIDEN YOL AÇıLDı   18:02   “ÇUKUROVA KITAP FUARı’NDA YEREL KALEMLERDEN TARIHI DAYANıŞMA”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BAHÇELI’YE EMEKLI AYLıĞı ÇAĞRıSı: “ÖNERGEYI SEN VER, BIZ KAYıTSıZ ŞARTSıZ SENIN DEDIĞIN IYILEŞTIRMEYE DESTEK VERECEĞIZ”   16:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı: "6 ŞUBAT’TA GEL BIRLIKTE GIDELIM HATAY’ıN SOKAKLARıNı GEZELIM, VAR Mı CESARETIN?"   16:26   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "TÜRKIYE’DE ÖĞRETMEN YETIŞTIREN OKUL KALMADı, HER ŞEYI KURUTTUĞU GIBI BU IKTIDAR ONU DA KURUTTU"   16:23   TEPAV: SGK’YA KAYıTLı ÇALıŞAN SAYıSı AYLıK BAZDA YÜZDE 3,3 AZALARAK 26 MILYON 78 BINE GERILEDI   16:21   İBB SOĞUKTA BIN 657 EVSIZI SıCAK YUVALARıNDA AĞıRLADı  
 
     
   

CHP`nin İzmir`deki "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi... Gençlik Kolları Başkanı Aydın: “Gençliğimize, vatanımıza sahip çıkıyoruz” 


CHP İzmir Gençlik Kollarınca, Genel Başkan Özgür Özel`in Gündoğdu Meydanı`ndaki mitingi öncesinde yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe katılan CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, “Biz var olduğumuz sürece umut hep var olacak” dedi.

 

Tarih : 19 Mayıs 2025 Pazartesi 20:02   Okunma : 317

Haber: Berfin Baysan - Kamera: Özgür Şengül

(İZMİR) - CHP İzmir Gençlik Kollarınca, Genel Başkan Özgür Özel`in Gündoğdu Meydanı`ndaki mitingi öncesinde yürüyüş düzenlendi. Yürüyüşe katılan CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, “Biz var olduğumuz sürece umut hep var olacak” dedi. 

CHP İzmir Gençlik Kolları, Genel Başkan Özgür Özel`in 19 Mayıs Atatürk`ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla Gündoğdu Meydanı`nda düzenleyeceği mitinge katılmak üzere bir araya geldi. 

Konak İskele önünde toplanan partili gençler, ellerinde Türk bayrakları ve CHP flamalarıyla Gündoğdu Meydanı`na doğru yürüyüşe geçti. Yürüyüş boyunca “Hak, hukuk, adalet” ve “Mustafa Kemal`in askerleriyiz” sloganları atıldı. Gündoğdu Meydanı`nda miting öncesi yerlerini alan gençler, Genel Başkan Özgür Özel`e ve CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`na desteklerini vurguladı. 

“Umut her zaman var” 

Yürüyüşe katılan CHP Gençlik Kolları Başkanı Cem Aydın, yaptığı açıklamada, “Bugün 19 Mayıs, gençliğin bayramı, Atamızın mirası. 100 yıl sonra da 100 yıl önce olduğu gibi ülkemize, gençliğimize, vatanımıza sahip çıkıyoruz. Bugün bir gençlik yaratmak istiyorlar. İstedikleri gençlik konuşmasın, Cumhurbaşkanı adayı tutuklansın konuşmasın, Genel Başkanı tutuklansın konuşmasın. Barınamasın konuşmasın, atanamasın konuşmasın... Ama Atamız ne demişti? `Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar` vardır. Bugün bu alanda arkanızda gördüğünüz kalabalık, umutlu insanların kalabalığı. Bu gençler olduğu sürece umut her zaman var olacak. Biz varolduğumuz sürece umut hep var olacak” diye konuştu.  

Ege Üniversitesi öğrencisi Tan Erko da, “Bu büyük bayramın büyük İzmir`de kutlanması beni gerçekten çok mutlu ediyor. Böylesine büyük bir miting yapılması, CHP`nin halkla bir araya gelmesi beni kesinlikle çok mutlu ediyor. 2,5-3 milyon gibi bir halkın geleceğini ümit ediyorum. Bu bayramı böyle büyük şekilde Atatürk`ü anarak, bu bütün haksızlıkları, hukuksuzlukları protesto ederek yapacağımıza içten güveniyorum. Harika geçeceğini düşünüyorum. Gerçekten çok güzel bir atmosfer var bence” dedi. 

“Tek mücadelemiz, Cumhurbaşkanı adayımızın özgürlüğü” 

İzmir Demokrasi Üniversitesinden Emrullah Yiğit ise mitingde demokrasi mücadelesindeki ciddiyetlerini haykıracaklarını ifade ederek, "İnşallah en kısa sürede de Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu`nun özgürlüğüne kavuşacağını temenni ediyoruz. Bizim tek mücadelemiz Cumhurbaşkanı adayımızın özgürlüğü için” ifadelerini kullandı.  






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA