22 Mayıs 2025 Perşembe


15:52   CHP, “HAYVAN BAKıMEVLERI İZLEME VE DEĞERLENDIRME KOMISYONU” KURDU... KOMISYON BAŞKANLıĞıNA NIMET ÖZDEMIR GETIRILDI   15:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, MANISA`DA CEMRE ÖĞREN`IN CENAZE TÖRENINE KATıLDı   14:50   CHP`LI BAŞARıR: "BU MECLIS BUNA IZIN VERMEMELI ÇÜNKÜ ERDOĞAN`A YETKI VERDIKÇE ÜLKE KÖTÜYE GITTI"   13:06   CHP, HSK SEÇIMLERININ IPTALI ISTEMIYLE AYM`YE BAŞVURDU...   12:06   CHP`LI HALıCı, SAVUNMA SANAYISINDE ÇALıŞAN IKI MÜHENDISIN ÖLÜMÜNÜ MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   11:02   EKREM İMAMOĞLU: "NEREDE OLURSAK OLALıM DAYANıŞMAYı BÜYÜTECEĞIZ"   10:44   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇERKES SÜRGÜNÜ PAYLAŞıMı: "BU BÜYÜK ACıNıN IZLERINI HALA YÜREĞINDE TAŞıYAN TÜM ÇERKES VATANDAŞLARıMıZıN DERIN KEDERINI PAYLAŞıYORUM"   10:54   ERHAN ADEM: “HAL DENETIM YETKISININ DEVRI DOĞRUDAN BIR GASP, AÇıK BIR DEMOKRASI VE EKONOMI DARBESIDIR”   10:50   CHP`LI GÜRER: “CUMHURBAŞKANLıĞı SISTEMI ÜLKEMIZIN HAYRıNA OLMADı, PARLAMENTER SISTEME GERI DÖNÜLMELIDIR”   10:50   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: DIKIŞ TUTMUYOR, TUTMAYACAK; KENDILERI DE BILIYORLAR   10:47   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... ENSAR AYTEKIN: "AMAÇ BELEDIYELERI HUKUKEN DE FIILEN DE ÇALıŞAMAZ HALE GETIRMEKTIR"   10:30   TBMM BAŞKANVEKILI KARACA`DAN NUMAN KURTULMUŞ`A TEPKI: "BU YALNıZCA BANA YÖNELIK BIR DıŞLAMA DEĞIL, ANAYASAL DÜZENIN TASFIYESIDIR"   10:13   TOROSLAR’DA 19 MAYıS COŞKUSU, MEŞALELERLE YÜRÜDÜLER    10:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE HAVADA, KARADA VE DENIZDE 19 MAYıS COŞKUSU YAŞANDı   10:05   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... GÖKHAN GÜNAYDıN: "TÜRKIYE`DE BIN 400 BELEDIYE VARKEN İBB ILE YATıP İBB ILE KALKıLMASıNıN NEDENINI BILIYORUZ"   09:51   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... GÖKAN ZEYBEK: "BELLI KI DÜN İZMIR MITINGIMIZ IKTIDARı ÇOK RAHATSıZ ETMIŞ"   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, HALKKENT MERCEK`TE "ÇOCUK OYUN ODASı"Nı HIZMETE SUNDU   09:35   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... BURHANETTIN BULUT: "SANDıKTA KAYBEDECEĞINI BILENLER, HUKUKU SIYASETIN APARATı HALINE GETIRIP ALGı PEŞINDE KOŞUYOR"   09:35   TKP GENEL SEKRETERI OKUYAN: "GELIN ŞU HOLDING, TARIKAT DÜZENINDEN BIRLIKTE KURTULALıM. BURADAN TOPLUMA BIR FAYDA YOK"   09:24   BTP GENEL BAŞKANı BAŞ: "LOZAN`A `HEZIMET` DIYEN KURTULUŞ SAVAŞı`NA `HEZIMET` DEMEK ISTIYORDUR"  
 
     
   

CHP, “Hayvan Bakımevleri İzleme ve Değerlendirme Komisyonu” kurdu... Komisyon Başkanlığına Nimet Özdemir getirildi


CHP, belediyelere ait hayvan bakımevlerini yerinde incelemek, bakımevlerindeki hijyen, beslenme ve rehabilitasyon standartlarını gözlemlemek amacıyla Genel Merkez bünyesinde Hayvan Bakımevleri İzleme ve Değerlendirme Komisyonu kurdu. Komisyonun başkanlığına İstanbul Milletvekili Nimet Özdemir getirildi.

 

Tarih : 21 Mayıs 2025 Çarşamba 15:52   Okunma : 476

CHP, belediyelerine ait hayvan barınaklarındaki faaliyetleri denetlemek üzere, “Hayvan Bakımevleri İzleme ve Değerlendirme Komisyonu” kurdu. Komisyonun başkanlığına İsatnbul Milletvekili Nimet Özdemir getirildi. Özdemir başkanlığındaki komisyon, CHP`li belediyelere ait hayvan bakımevlerini yerinde inceleyerek; sokak hayvanlarının yaşam koşullarını, bakımevlerindeki sağlık, hijyen, beslenme ve rehabilitasyon standartlarını gözlemleyecek. Elde edilen bulgular düzenli raporlar halinde ilgili kurullarla paylaşılacak. Tespit edilen eksikliklerin giderilmesi için öneriler geliştirilecek ve belediyelerin bu alandaki hizmet kalitesini artıracak rehber dökümanlar hazırlanacak.


CHP tarafından komisyona ilişkin yapılan bilgilendirmede, hayvan hakları alanında uzman kişilerin yanı sıra sivil toplum kuruluşlarından da destek alacak komisyonun bilimsel ve etik temelli bir yaklaşım çerçevesinde politika geliştirmesinin amaçlandığı belirtildi. Komisyonun CHP`li belediyelerde örnek bir standart oluşturmayı ve bu anlayışın Türkiye geneline yayılmasını sağlamayı hedeflediği kaydedilirken “CHP, her canlının yaşam hakkını savunmaya, sokakta yaşayan dostlarımız için sorumluluk almaya kararlılıkla devam edecek” ifadeleri yer aldı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA