27 Ağustos 2025 Çarşamba


16:10   ULUSLARARASı AF ÖRGÜTÜ: “İSRAIL’IN, GÜNEY LÜBNAN’DAKI TAHRIBATı SAVAŞ SUÇU NITELIĞINDE”   16:08   MEMUR ZAMMıNDA DÜĞÜM: ORANLAR BELLI OLDU, KRIZ ÇıKTı   14:56   İSRAIL’IN GAZZE HASTANESI’NE SALDıRıSıNA DÜNYADAN TEPKI   14:52   MÜCAHIT BIRINCI’NIN IFADESININ ALıNMASı IÇIN İSTANBUL EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ’NE MÜZEKKERE YAZıLDı   14:34   TRUMP, FED YÖNETICISI LISA COOK’U GÖREVDEN ALDı   11:48   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÜNIVERSITE ÖĞRENCILERINE MÜJDE   10:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE TAM DESTEK: YENI EĞITIM DÖNEMINDE HIZMETLER ZIRVEYE TAŞıYOR   10:33   AKDENIZ’DE RISK YARATAN METRUK YAPıLARLA MÜCADELE SÜRÜYOR   10:22   TARIHE SAYGı, UMUDA YÜRÜYÜŞ: ÖZGÜR ÖZEL, KOCATEPE’DE GÜN DOĞUMUNU SELAMLADı   10:03   MESKİ’DEN HARFILLI’YE HAYAT VEREN YATıRıM: KESINTISIZ İÇME SUYU ARTıK MÜMKÜN   16:36   CHP GRUP BAŞKANVEKILI ALI MAHIR BAŞARıR: "YARGıDA SUSURLUK VAKASı ORTAYA ÇıKMıŞTıR"   16:33   İYİ PARTI’DE KURULTAY SÜRECI BAŞLıYOR...   15:02   SON DAKİKA! CHP’LI GÖLE BELEDIYE BAŞKANı BUDAK, PARTISINDEN ISTIFA ETTI   13:12   TOROSLAR’DA YOL ATAĞı SÜRÜYOR    13:03   EKREM İMAMOĞLU’NDAN "KUR KORUMALı MEVDUAT" YORUMU   13:01   MERHUM FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK, YEDITEPE ÜNIVERSITESI MIMARLıK FAKÜLTESI’NI KAZANDı   12:58   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN: “İSRAIL EĞER DURDURULAMAZSA ORTA DOĞU VE ÖTESINDE ÇOK BÜYÜK SORUNLARı BERABERINDE GETIRECEKTIR”   11:17   VERIMLI TOPRAK, GÜÇLÜ ÜRETIM: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN TARıMA BILIMSEL DESTEK   20:30   SEÇER’DEN SILIVRI ZIYARETI: “BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ MAHKEME KARŞıSıNA ÇıKMALı, ŞEHIRLERINE DÖNMELI”   18:50   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSALA STRATEJIK DOKUNUŞ: KOÇÖMERLI’DE 10 KILOMETRELIK ÜRETIM YOLU YENILENDI  
 
     
   

Zeydan Karalar tutuklandı


CHP’li belediyelere yönelik cumartesi sabahı gerçekleştirilen son operasyonda gözaltına alınan ve bu sabah İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile 5 isim tutuklandı. Ayrıca geçen ay tutuklanan Büyükçekmece Belediye Başkan Hasan Akgün’ün yerine vekil olarak seçilen Ahmet Şahin ve şoförü Sonkan Turan da tutuklandı.

 

Tarih : 8 Temmuz 2025 Salı 21:10   Okunma : 339

CHP'li belediyelere yönelik cumartesi sabahı gerçekleştirilen son operasyonda gözaltına alınan ve bu sabah İstanbul Adliyesi'ne sevk edilen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ile 5 isim tutuklandı. Ayrıca geçen ay tutuklanan Büyükçekmece Belediye Başkan Hasan Akgün’ün yerine vekil olarak seçilen Ahmet Şahin ve şoförü Sonkan Turan da tutuklandı.

CHP'li belediyelere yönelik son operasyon, etkin pişmanlıktan yararlandığı bildirilen iş insanı Aziz İhsan Aktaş'ın yanında çalışan bazı isimlerin ifadeleri gerekçe gösterilerek düzenlenmişti. Silivri'de tutuklu bulunan CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nu ziyaret için geldiği İstanbul'dan dönerken uğradığı ablasının Gebze'deki evinde gözaltına alınan Karalar ile Ankara'dan Adıyaman'a dönmek isterken gözaltına alınan Tutdere, Vatan Caddesi'ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü binasına götürülmüştü. Bu sabah sağlık kontrolünün ardından İstanbul Adliyesi’ne sevk edilen isimlerin savcılık sorgusu 15.00 sıralarında sona erdi.

Karalar'a tutuklama, Tutdere'ye adli kontrol istendi

Savcılık, Zeydan Karalar'ın da aralarında bulunduğu 3 ismi "icbar sıretiyle irtikap", 3 ismi "suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklamak" suçlamasıyla tutuklama istemiyle hakimliğe sevk etti. Savcılık Abdurrahman Tutdere hakkında ise "icbar suretiyle irtikap" suçlamasıyla adli kontrol hükümlerinin uygulanmasını isteyerek Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk etti. Savcılık ayrıca diğer 3 şüpheliden biri hakkında "rüşvet vermek" suçundan adli kontrol hükümlerinin uygulanması istemiyle Sulh Ceza Hakimliği'ne sevk, iki şüpheli hakkında ise önceden verilen adli kontrol tedbirlerinin bulunması nedeniyle serbest bırakılmalarına karar verildiğini açıkladı.

Ev hapsi istemine "Halkıma hizmet edebilmek için evde durmamam gerekir" diyerek karşı çıktı

Sulh Ceza Hakimliği de savcılığın sevk talebine uydu ve Abdurrahman Tutdere hakkında konutu terk etmeme (ev hapsi) şeklinde adli kontrol kararı verdi. Tutdere'nin, hakimlikte bir deprem kentinin belediye başkanı olmasına ve büyük projelerin devam etmesine dikkat çekerek "Halkıma hizmet edebilmek için evde durmamam gerekir" dediği öğrenildi.

Zeydan Karalar tutuklandı, karar adliye koridorunda alkışlarla protesto edildi

Hakkında tutuklama istenen Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar'ın hakimlik işlemleri ise 20.00 sıralarında sone erdi. Hakimlik Karalar ile 5 isim tutuklanmasına karar verdi. Ayrıca geçen ay tutuklanan Büyükçekmece Belediye Başkan Hasan Akgün’ün yerine vekil olarak seçilen Ahmet Şahin ve şoförü Sonkan Turan da tutuklandı. Tutuklama kararı adliye koridorunda bekleyenler tarafından alkışlarla protesto edildi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA