23 Aralık 2025 Salı


19:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN BALıKÇıLARA CAN SUYU: 772 KIŞIYE EKIPMAN DESTEĞI”   18:57   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR   15:37   DEM PARTI İMRALı HEYETI, CHP’YI ZIYARET ETTI... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN HEM TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFINI, HEM DEMOKRATIK TÜRKIYE HEDEFINI BIRLIKTE HAYATA GEÇIREBILECEK YARıNLARı UMUT EDIYORUZ”   15:35   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN, MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER VE MİT BAŞKANı KALıN, SURIYE CUMHURBAŞKANı ŞARA TARAFıNDAN KABUL EDILDI   15:34   LEYLA ZANA, “ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK” MITINGINDE KONUŞACAK   15:31   İYİ PARTILI ÇÖMEZ: "AMERIKAN ADALET BAKANLıĞı EPSTEIN DOSYASıNDA TÜRKIYE’DEN KÜÇÜK KıZ ÇOCUKLARıNıN ISTISMAR ADASıNA GÖTÜRÜLDÜĞÜ YAZıYOR"   11:27   MERSIN OPERASı KAPALı GIŞE SEZONUNU “YENI YıL ŞARKıLARı” KONSERIYLE ZIRVEYE TAŞıYOR!   10:19   “TÜRKIYE DARALıRKEN AKDENIZ HAZıR GIYIM İHRACATTA REKOR KıRDı: %68 ARTıŞLA 45,6 MILYON DOLAR”   10:02   TARSUS’UN LEZZETLERI DÜNYA SAHNESINDE: FıNDıK LAHMACUN VE KAYNAR PROJESIYLE GASTRONOMI YOLCULUĞU   10:32   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   09:45   “SEÇER’DEN DEMOKRASI VURGUSU: ‘TÜRKIYE HUKUK DEVLETI İSE HERKES ÖZGÜRCE KONUŞACAK’”   06:20   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:03   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı   15:55   “SILIVRI’DEN EDIRNE’YE: İMAMOĞLU’NUN MEKTUBU MILLET İRADESINI AYAĞA KALDıRDı”   15:40   CHP’DEN İSTANBUL ÇıKıŞı: “İMAMOĞLU’NA ENGEL, DEMOKRASIYE DARBE”   15:13   “39 BIN LIRANıN ALTı SEFALET: İŞÇISIZ MASA MEŞRU DEĞIL”   13:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITELILERE GELECEK VIZYONU: ‘KAMPÜS MERSIN’ VE ‘GARAJ MERSIN’ TANıTıLDı   10:02   “İSTANBUL’UN SEÇILMIŞ LIDERI ÖZGÜR OLMALı”   22:49   “MERSIN’DE KARDEŞLIK DERSI: SEÇER’DEN BIRLIK VE BERABERLIK VURGUSU”   17:38   KKTC CUMHURBAŞKANı ERSIN TATAR’DAN TOROSLAR’A TARIHI ZIYARET: “KARDEŞLIK BAĞıMıZ SARSıLMAZ”  
 
     
   

Büyükşehir, Gülnar Kırsalındaki Üstyapı Yatırımlarını Sürdürüyor


 

Tarih : 25 Temmuz 2025 Cuma 09:10   Okunma : 346

Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar ilçesinde yol yenileme çalışmalarına devam ediyor. Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Bolyaran ve Göktürk Mahallelerindeki yolları sathi asfalt kaplama ile yeniledi.

Bolyaran Mahallesi’nde 5 kilometrelik yol, Göktürk Mahallesi’nde ise 3 kilometrelik yol sathi asfalt kaplama ile vatandaşların hizmetine sunuldu. Bolyaran yolu, Gülnar-Ermenek yolundan ayrılarak Taşoluk, İshaklar ve Bardat Yaylası’na ulaşan önemli bir güzergah olarak; bölgenin elma, domates, ceviz ve badem gibi ürünlerin yetiştirildiği yaylalık alanda bulunuyor. Yolun yenilenmesiyle birlikte bölge halkının ulaşımı kolaylaşırken, tarımsal ürünlerin taşınmasında da önemli rahatlama sağlandı.

Göktürk Mahallesi’nde yapılan çalışmalar ise bölgedeki yol sorununa çözüm getirdi. Büyükşehir ekipleri, Göktürk’ten Selvili’ye kadar olan yol ağında bakım ve onarım çalışmalarını tamamladı ve mahalle sakinleri, ulaşımda daha konforlu ve güvenli bir yol kullanmaya başladı. Büyükşehir Belediyesi’nin kırsal kalkınma ve üstyapı çalışmaları Gülnar ilçesinde artarak devam edecek.

Demirtaş: “Bolyaran’da 5 bin metre uzunluğunda yolu yeniledik”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı’nda Sathi Kaplama İmalat Formeni Mustafa Demirtaş, Bolyaran’da yapılan çalışmalardan bahsederek, “Bolyaran Köyü’nün yolu, Gülnar-Ermenek yolundan ayrılıp Taşoluk, İshaklar ve Bardat Yaylası’na giden bir yol. Elma, domates, ceviz ve bademin bol üretildiği yaylalık bir bölge. Vatandaş yol bozuk olduğu için fazla geliş gidiş yapamıyordu. Yol yapılınca bu sorun ortadan kalktı. Burada 5 bin metre uzunluğunda yolu yeniledik” dedi.

Muhtar Tıraş: “Burası mahallenin kullandığı bir ana yol”

Bolyaran Mahalle Muhtarı Celal Tıraş, “Burası mahallenin kullandığı bir ana yol. Çok bozuktu. Ekipler üstüne kaplama yaptılar ve güzel oldu. Başkanımız Vahap Seçer’e ve tüm ekibine, yaptığı hizmetler için teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

Muhtar Öz: “Bakımsız olan yol şimdi çok güzel oldu”

Göktürk Mahalle Muhtarı Yusuf Öz ise daha önce yolların çok bakımsız olduğunu belirterek,  “Burada arkadaşlar 3-4 gün dolgu malzemesi ile çalıştılar. Büyükşehir’in ağında Selvili’ye varana kadar çalışma yapıldı. Bu konuda minnettarız” ifadelerine yer verdi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA