4 Kasım 2025 Salı


09:20   MESKİ’DEN SAYAĞZı’NA 1000 TONLUK KONFOR: ALTYAPıDAN ASFALTA TAM DÖNÜŞÜM   23:57   TOROSLAR BELEDIYESI KASıM VIZYONUNU AÇıKLADı: GENÇLERE BURS, MAHALLELERE HIZMET, ÜRETICIYE SAHIPLENME   23:51   “SıNDıRGı’DA GECEYI BÖLEN DEPREM: 4,3 ŞIDDETINDE SARSıNTı”   23:48   AVRUPA’DAN HUKUK MESAJı: DEM PARTI, AİHM KARARıNA “TOPLUMSAL BARıŞ İÇIN ADıM ATıN” DEDI   23:32   TUTDERE’DEN TBMM BAŞKANı’NA NET MESAJ: “BELEDIYE BAŞKANLARıNA TUTUKLAMA ÖLÇÜSÜZ”   23:26   DEMIRTAŞ’TAN AİHM KARARıNA DUYGUSAL YANıT: “ÖZGÜR GÜNLERDE GÖRÜŞMEK ÜZERE”   23:21   HER 5 KANSER ÖLÜMÜNDEN 1’I AKCIĞER KANSERI: SESSIZ TEHDIT, GEÇ KALıNAN GERÇEK!   23:14   BORÇTA REKOR, ÇÖZÜMDE SESSIZLIK: DR. ŞEVKIN’DEN İKTIDARA EKONOMI FıRÇASı!   23:01   KUKLACı SAHNEYE DÖNÜYOR: MERSIN DOB’DAN MINIKLERE SANATLA BÜYÜYEN BIR MASAL   22:43   MAVIYLE BÜTÜNLEŞEN VIZYON: MERSIN, DENIZLE GELECEĞINI ŞEKILLENDIRIYOR   13:21   SEMIH PALAMUT: HALKıMıZıN HIZMETINDE, SAHADAYıZ   10:24   TÜİK EKIM VERILERINI AÇıKLADı: ENFLASYON YıLLıK %32,87’YE ULAŞTı    10:20   CHP KURULTAYı DAVASı BAŞLıYOR: İDDIALAR, İTIRAZLAR VE AYM KARARı   10:02   “EYVAH NADIR” İSTANBUL’DA AYAKTA ALKıŞLANDı: MERSIN’DEN MEDDAHLıK GELENEĞINE MODERN DOKUNUŞ   16:49   “KIRLI OYUNLARA KARŞı BIRLEŞIK DIRENIŞ!” – SOL PARTI’DEN TARIHI ÇAĞRı   16:35   EĞITIMDE FıRSAT EŞITLIĞI MERSIN’DE GERÇEK OLUYOR: BÜYÜKŞEHIR’DEN LGS VE YKS’YE TAM DESTEK   16:25   BARAN GÜNEŞ’TEN STRAZBURG’DA SERT MESAJ: “YA HEP BERABER YA HIÇBIRIMIZ!”   16:02   EDIRNE CEZAEVI’NDEN EL YAZıSıYLA MESAJ: “KAR MAKINESINI KURCALAMAYıN, YOLUNUZU KAPATMAYıN.”   15:29   TOROSLAR’DA UMUTUN ADı: OKUMA SALONLARı   15:13   TARSUS’UN KALBI YENIDEN ATıYOR: ATATÜRK CADDESI’NDE TRAFIK AKıŞı NEFES ALDı  
 
     
   

Mezitli Belediyesi ve Özel Kanada Okulları Arasında İş birliği Protokolü


Mezitli Belediyesi meclis üyeleri, yöneticileri ve çalışanlarının çocuklarına, Mezitli Kart sahiplerine,indirimli lise eğitimi ve yurt dışında eğitim fırsatı sunan protokol Özel Kanada Okulları ile imzalandı.

 

Tarih : 12 Eylül 2020 Cumartesi 09:35   Okunma : 994

Daha önce sağlık alanında özel kurumlarla anlaşmalar yaparak çalışanlarına büyük avantajlar sağlayan Mezitli Belediyesi, yeni bir işbirliğine daha imza attı. İmzalanan protokolle Özel Kanada Okulları, Mezitli Belediyesi çalışanları, meclis üyeleri ve Mezitli Kart sahiplerine büyük avantajlar sağlayacak.

Mezitli Belediyesi meclis üyeleri, yöneticileri ve çalışanlarının çocuklarına, Mezitli Kart sahiplerine,indirimli lise eğitimi ve yurt dışında eğitim fırsatı sunan protokol Özel Kanada Okulları ile imzalandı. İngilizce ve Fransızca eğitim imkânı sağlayan okul, öğrencilere Kanada’da sınavsız üniversite tercih imkânı sunuyor. Lisede uygulanan eğitim programı sayesinde öğrenciler hem Türk hem Kanada diploması alarak mezun olacaklar.

BAŞKAN TARHAN’A TEŞEKKÜR   

Kanada eğitim sistemini tecrübeleri doğrultusunda Mersin’e taşıyan Fulya Mümtaz ve Özgün Serhat Gündeş, okulda uygulanacak eğitim sistemi ile ilgili bilgiler verdi. Mümtaz ve Gündeş, kendilerine böyle bir iş birliği kapısını araladığı için Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’a teşekkür etti.

MEZUN OLANLAR KANADA DİPLOMASI SAHİBİ OLACAK

Türkiye ve Kanada lise müfredatlarının birbirlerine entegre edilmesi ile geliştirilmiş güçlü bir akademik program olduğunu kaydeden Özgün Serhat Gündeş, “Okulumuzdan mezun olan öğrenciler Kanada, İngiltere, Amerika, Fransa, Avustralya ve Avrupa’daki üniversitelerin en çok tercih ettiği Kanada diploması ile uluslararası okulların seviyelerine uygun olan öğrenciler olacaktır. Birleşmiş Milletler tarafından da birçok kez dünyanın yaşam kalitesi en yüksek ülkesi seçilen Kanada, yurt dışında eğitim almak isteyen öğrenciler için en uygun, güvenli ve kaliteli seçeneklerden biridir.” dedi.

‘BİLGİLİ, YETENEKLİ VE ÜRETKEN BİREYLER YETİŞTİRMEK İSTİYORUZ’

Özel Kanada Okulu kurucularından Fulya Mümtaz, “Bizim öğrencilerimiz, bilgi, beceri ve yeteneklerinin yanı sıra mutlu, üretken, yaratıcı, özgüveni yüksek ve çalışkan bireyler olarak bulundukları her ortamda hissedilir farklarını ortaya koyacaklardır. Bir ebeveyni, çocuğunun kendine güvenli, çevresine karşı sorumlu, sevgi dolu bir şekilde büyüdüğünü ve gereken akademik becerilerin tümüne sahip olduğunu görmekten daha mutlu edecek ne olabilir ki? Biz bunu sağlamak için buradayız.” dedi.

ÇALIŞANLARIMIZA AVANTAJ SAĞLAMAK AMACIYLA ÖZEL İŞBİRLİKLERİ YAPIYORUZ

Mezitli Belediyesi çalışanlarına daha geniş imkanlar sağlayabilmek adına işbirliklerine gittiklerini ifade eden Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan da,“Eğitim her zaman toplumlar için en önem verilen konular arasında yer almıştır. Daha önce yaptığımız iş birliklerine eğitimi de ekledik. Bu iş birliğimizin farklı bir özelliği de çalışanlarımız dışında bu iş birliğinden, belediye meclis üyelerimizin ve Mezitli Kart sahiplerinin de büyük avantajlar sağlaması. Okul ücretlerinde önemli oranda indirim yapılmasının yanında öğrenciler birçok sosyal imkândan da ücretsiz yayınlanacak. Gösterdikleri duyarlık nedeniyle Özel Kanada Okullarının değerli yöneticilerine teşekkür ediyorum” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  MEZİTLİ, BELEDİYESİ, ÖZEL, KANADA, OKULLARI, MEZİTLİ KART

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA