10 Ağustos 2025 Pazar


14:52   MıSıR’DAN CUMHURBAŞKANı SISI VE BAKAN FIDAN GÖRÜŞMESINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   14:50   TEOMAN MUTLU’DAN DIYANET’E ’HUTBE’ TEPKISI   15:28   ATAYMAN: BENDEN DUYMADıĞıM, GÖRMEDIĞIM, YAŞAMADıĞıM ŞEYLERI ANLATMAMı BEKLIYORLAR, HIÇBIR KANUN DıŞı ŞEYE RASTLAMADıM, HIÇBIR KANUNSUZ IŞE IMZA ATMADıM   15:22   CHP’LI EMIR’DEN BAKAN TUNÇ’A “İBB BORSASı” SORUSU: ADALET BAKANı DEĞIL MISIN, NIYE HAREKETE GEÇMEDIN?   15:21   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA DESTEK, EL EMEĞI EKONOMIYE DÖNÜŞÜYOR   12:25   YUMURTALıK’TA HER ADıMDA HIZMET VAR   10:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN MERCEK KURSLARı KADıNLARA UMUT VE EKONOMIK GÜÇ SAĞLıYOR   10:40   1 MILYAR TL’LIK KIRA SERTIFIKASı İHRACı BAŞARı İLE TAMAMLANDı   10:30   AKMİB’DEN TEMMUZ İHRACATıNDA 380,2 MILYON DOLARLıK PERFORMANS – BELÇIKA PAZARıNDA YÜZDE 803’LÜK REKOR ARTıŞ   09:30   TOPLU TAŞıMADA DEVRIM: KONFORLU VE UYGUN FIYATLı YOLCULUK"   01:02   ÖZGÜR ÖZEL’IN "İBB BORSASı" OLUŞTURDUĞUNU IDDIA ETTIĞI AVUKAT GÖZALTıNA ALıNDı   22:54   GÜLNAR’ıN EFSANE LEZZETI GERI DÖNDÜ: ATA NOHUT TENCERELERDE KAYNıYOR!   20:50   GAZETECI FATIH ALTAYLı’NıN YOUTUBE KANALıNA ‘MILLI GÜVENLIK VE KAMU DÜZENININ KORUNMASı’ GEREKÇESIYLE ERIŞIM ENGELI GETIRILDI   19:59   CHP MERSIN KADıN KOLLARı’NDAN SERT TEPKI: “KADıN CINAYETLERI MÜNFERIT DEĞIL, POLITIKTIR!”    15:17   EKREM İMAMOĞLU’NDAN IKTIDARA MURAT ÇALıK TEPKISI   15:16   ÖZGÜR ÖZEL’E SALDıRAN SELÇUK TENGIOĞLU’NUN TUTUKLULUĞUNUN DEVAMıNA KARAR VERILDI   15:14   MILLI DAYANıŞMA, KARDEŞLIK VE DEMOKRASI KOMISYONU’NUN IKINCI TOPLANTıSıNDA JAMMER ÖNLEMI   15:13   GÜLCAN KıŞ’TAN BAKAN GÖKTAŞ’A SORU ÖNERGESI TEPKISI   14:33   TARSUS’UN YOLLARı YENILENIYOR: 9 MAHALLEDE ASFALT YAMA ÇALıŞMASı   09:22   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE ÖRNEK ADıM: ISO 50001 SERTIFIKASıYLA MERSIN’DE BIR İLK!  
 
     
   

TDP Mersin’de Çalışmalarına Devam Ediyor


Türkiye Değişim Partisi (TDP) Mersin İl Başkanı Ferruh Doğan, yazılı bir açıklama yaparak partisi hakkında Mersin’deki çalışmaları hakkında detaylı bilgi verdi.

 

Tarih : 21 Aralık 2020 Pazartesi 03:22   Okunma : 413

 Dönemin Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül önderliğinde kurulan TDP, teşkilatlanma çalışmalarına devam ediyor. Bu kapsamda Mersin’de de çalışmalar yürüten partinin, Mersin İl Başkanlığı, Ferruh Doğan’a emanet edildi. Başkan Doğan yazılı bir açıklama yaparak Mersin’deki teşkilatlanma çalışmalarının devam ettiğini dile getirdi.

“ÇARPIKLIĞIN, ZİYANIN, GÖSTERİŞİN, RANTIN SON BULMASI ADINA MÜCADELE EDECEĞİZ”

 Türkiye’nin içerisinde bulunduğu ortamı göstererek, değişim sinyalleri veren Başkan Doğan, “Türkiye Cumhuriyeti, içerisinde bulunduğu dönemde büyük zorluklarla mücadele etmektedir. Esnafı, çiftçisi, işletmecisi, memuru, öğrencisi eksik yönetimin doğurduğu sorunlarla karşı karşıyadır. Planlanmadan günü kurtarmak ve ‘Bir şeyler yapıyoruz’ demek adına yürürlüğe koyulan uygulamalar yüzünden hak ettiği refaha bir türlü kavuşamadı. Ancak ‘değişim’ diyerek başlattığımız hareketle, Türkiye’de bolluk olacak, varlık olacak ve bereket olacak.

Bizler, Türkiye Değişim Partisi olarak baş koyduğumuz bu kutlu davada çarpıklığın, ziyanın, gösterişin, rantın son bulması adına, milletimize ve vatanımıza hak yolun, Hakkın yolunda bir siyaset sunacak ve Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün ilkeleri doğrultusunda bir çalışma anlayışıyla mücadele edeceğiz. Türkiye’miz bu ‘Değişim Hareketi’nin etkisiyle aydınlığa ve refaha erecektir. Bu kapsamda Kurucu Genel Başkanımız Mustafa Sarıgül ile çıktığımız yolda, Mersin’imizde teşkilatlanma ve kurumsallaşma çalışmalarımıza son sürat devam etmekteyiz. Mersinli hemşehrilerimizin tüm sorunlarına birlikte çözüm bulacağız” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, BAROSU, BAŞKANI, YEŞİLBOĞAZ, AVUKATLIK, ÜNVANINI, KULLANAN, DOLANDIRICILIK, ÇETESİNE, KARŞI, UYARDI

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA