22 Haziran 2025 Pazar


12:23   MIMARLARDAN DAYANıŞMA ETKINLIĞI   11:20   YUMURTALıK HALKıNDAN ÇEVREYE, DENIZE DUYARLıLıK ÇAĞRıSı   11:10   SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇıLAR BÜYÜKŞEHIR’LE YETIŞIYOR   11:01   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK’I, YKS’NIN IKINCI OTURUMUNA DA GETIRDI   10:20   YKS’NIN IKINCI OTURUMU AYT BAŞLADı   09:20   BÜYÜKŞEHIR ÖĞRENCI VE VELILERIN YKS HEYECANıNA ORTAK OLDU   08:30   ABD SALDıRıLARı SONRASı İRAN, İSRAIL’E MISILLEME SALDıRıLAR DÜZENLEDI   21:01   BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHIR’IN DÜZENLEDIĞI EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’Nı İNCELEDI   15:50   TARSUS CHP’DEN KıRSAL MAHALLE ZIYARETLERI   12:05   “PROTESTO HAKKıNı KULLANAN ÖĞRENCILERI YURTTAN UZAKLAŞTıRMAK ZALIMLIKTIR”   12:01   ÖZEL GEREKSINIMLI BIREYLER YAZ BOYU YÜZMENIN KEYFINI BÜYÜKŞEHIR’LE YAŞıYOR   09:16   BÜYÜKŞEHIR’IN EMEKLI YÜREKLERINDEN ANADOLU’YA SES VEREN TÜRKÜLER   09:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN TARıMA DESTEĞI TAM GAZ DEVAM EDIYOR   01:56   TARSUS BELEDIYESI KREŞLERINDE EĞITIM ALAN ÖĞRENCILER KARNE HEYECANı YAŞADı   11:52   MERSIN BAROSU HAYVAN HAKLARı KOMISYONU, PATIKÖY’Ü ZIYARET ETTI   11:48    BAŞKAN YıLDıZ’DAN YKS ÖNCESI ÖĞRENCILERE MORAL ZIYARETI VE BAŞARı MESAJı   10:05   TÜRKIYE YAŞ MEYVE SEBZEDE İKLIM DARBESINE RAĞMEN İHRACAT DEĞERINI KORUDU   09:15   BÜYÜKŞEHIR’IN ENGELSIZ YAŞAM PARKı, ÖZEL GEREKSINIMLI BIREY VE AILELERINE SANATLA DESTEK OLUYOR   09:05   BÜYÜKŞEHIR’DEN TARSUS’UN DOĞU VE BATı GIRIŞ NOKTALARıNDA PEYZAJ ÇALıŞMASı…   08:08   TARSUS BELEDIYESI’NDEN MIMAR-MÜHENDIS ÇALıŞTAYı  
 
     
   

Aydın Büyükşehir Kendi İmkanları İle Üreterek Tasarruf Sağlıyor


Durakları ve uyarı levhalarını kendi imal eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol çizgilerini çeken sistemi de kendi araçlarına göre uyarladı. Belediye bu uygulama ile 3 kat tasarruf sağladı.

 

Tarih : 13 Mart 2021 Cumartesi 14:10   Okunma : 281

Durakları ve uyarı levhalarını kendi imal eden Aydın Büyükşehir Belediyesi, yol çizgilerini çeken sistemi de kendi araçlarına göre uyarladı. Belediye bu uygulama ile 3 kat tasarruf sağladı.

Aydın Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı’na bağlı ekipler, şantiyelerini üretim merkezine dönüştürdü. Durakların yapımına başlayan ekipler, uyarı levhalarını da kendi imkanları ile yenileyerek büyük tasarruf sağladı.

Ulaşım Dairesi ekipleri, bunun yanında yol çizgi çalışmalarında kullanılan sistemi de kendi araçlarına göre uyarladı. Özellikle merkez dışındaki güzergâhlarda yol güvenliğinin sağlanması için büyük önem taşıyan yol çizgileri, Büyükşehir’in düzenli çalışmaları ile yenileniyor.

BAŞKAN ÇERÇİOĞLU:"ÜRETKEN ARKADAŞLARIMIZI TEBRİK EDİYORUM"

Üretken bir anlayış ile çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, “Kaynaklarımızı verimli kullanmak ve halkımızın hizmetine sunmak için çalışıyoruz. Aydın’a renk katan çiçeklerimizi kendimiz üretiyoruz. Daha önce deniz yüzeyi temizleme aracı üretmiştik, onun yanına bir de yüzer kepçe ürettik. Trafik levhalarımızı da üretiyoruz duraklarımızı da. Şimdi de sorumluluk alanımız içindeki yolların sarı çizgilerini çeken sistemi kendi aracımıza uyguladık. Bunların tümü aynı zamanda tasarruf yapılmasını da sağlıyor. Üretken arkadaşlarımızı tebrik ediyorum” dedi.

BÜYÜKŞEHİR YOL ÇİZGİ ÇALIŞMALARINI KENDİ İMKANLARI İLE YAPIYOR

Yol çizgi çalışmasının trafikteki en önemli unsurlardan biri olduğuna dikkat çeken Ulaşım Dairesi Başkanı Abdullah Memiş, “Kendi imkânlarımız ile yaptığımı yol çizgi çalışması daha çok mahalle yollarında hizmet vermekte. Mahalle yollarında geceli gündüzlü ışıklandırma olmadığı için çizgi çalışması ile bunları destekleyip, özellikle dalgın sürücülerin ya da karşıdan gelen olduğu zaman yoldan çıkmalarını engelleyecek şekilde bu çizgilerini canlı tutup, vatandaşın can ve mal güvenliğini sağlamış oluyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak yol ağımız yaklaşık 5 bin km, yol çizgi çalışmasında hizmet alımı ile bu işi yapıyor olsaydık, yaklaşık 3 kat daha fazla ödeyerek bu çalışmayı gerçekleştirmiş olacaktık. Kendi yaptığımız makinemiz ve malzemelerimiz ile yapıyoruz” diye konuştu.

"DURAKLARIMIZIN İMALATINI KENDİMİZ YAPARAK TASARRUF SAĞLIYORUZ"

Aydın’ın sıcak bir iklime sahip olmasından dolayı levhalarda yıpranmanın daha fazla olduğuna dikkat çeken Abdullah Memiş, “Yıpranan levhaları geri dönüşümle tekrardan kaplamalarını yapıp sahada kullanarak 5-6 kat tasarruf sağlıyoruz. Duraklarımızın imalatını da kendimiz yaparak hem malzeme olarak 3 kat tasarruf sağlıyoruz hem de yerine uygulamasını yaparak ve zeminini hazırlayarak toplamda 7-8 kat da buradan tasarruf sağlıyoruz. Aydın Büyükşehir Belediyesi bütçesel imkânlarını halkın hizmeti için daha fazla kullanabilmenin yollarını aramaktayız. Sayın Başkanımız Özlem Çerçioğlu bizlere destek veriyor ve ondan aldığımız güç ile daha verimli çalışıyoruz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AYDIN, BÜYÜKŞEHİR, KENDİ, İMKANLARI, İLE, ÜRETEREK, TASARRUF, SAĞLIYOR

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA