6 Şubat 2026 Cuma


09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ŞIFA YOLUNDA BÜYÜK DAYANıŞMA: “DOSTHANE” 5 YıLDA 5 BINDEN FAZLA HASTAYA UMUT OLDU   01:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “212 GÜN ADANA’Yı BAŞKANıNDAN KOPARDıLAR, YAZıKLAR OLSUN”   01:05   ÇELIK’TEN SILIVRI ÖNÜNDE SERT ÇıKıŞ: “ZEYDAN KARALAR İFTIRAYLA AYLARCA TUTSAK EDILDI”   01:02   TÜM EMEKLILER SENDIKASı’NDAN İKTIDARA SERT UYARı: BU BIR ANAYASA İHLALIDIR**   22:17   “ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: SEÇER VE ÖZEL 6 ŞUBAT’TA ADıYAMAN’DA”   21:01   BAŞKAN ALI BOLTAÇ ADıYAMAN : “BU ACı UNUTULMAYACAK”   19:40   SILIVRI’DE KRITIK ARA KARAR: ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ZEYDAN KARALAR TAHLIYE EDILDI   18:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREM BÖLGESINDE NET MESAJ: “ATATÜRK’ÜN PARTISI YENIDEN IKTIDAR OLACAK, HERKESI KUCAKLAYACAK”   18:30   “ANAHTAR VERDIK DEMEKLE HAYAT NORMALLEŞMIYOR” NAZLıAKA’DAN 6 ŞUBAT RAPORU: KONTEYNERLERDE KALıCı YOKSULLUK, KADıNLAR VE ÇOCUKLAR EN BÜYÜK BEDELI ÖDÜYOR   15:31   SOL PARTI’DEN KEÇIÖREN SALDıRıSıNA SERT TEPKI: “GERI ADıM YOK, LAIKLIĞI HER YERDE SAVUNACAĞıZ”   15:21   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREMIN 3. YıLıNDA ADıYAMAN ÇıKARMASı: “BIZ GARIBAN DEĞIL, GURURLU İNSANLARıZ”   11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"  
 
     
   

Yeniden Refah Partisi Yenişehir Esnaf Ziyareti


Yeniden Refah Partisi Mersin Yenişehir ilçe Başkanı Recep GÜL İlçe Yönetimi ile birlikte aydınlıkevler mahallesinde esnafla buluşup Gn. başkan Dr. fatih ERBAKAN’ın selamlarını iletip esnafın sorunlarını dinleyerek esnafa parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

Tarih : 5 Haziran 2021 Cumartesi 20:32   Okunma : 491

Yeniden Refah Partisi Mersin Yenişehir ilçe Başkanı Recep GÜL  İlçe Yönetimi ile birlikte  aydınlıkevler mahallesinde esnafla buluşup Gn. başkan Dr. fatih ERBAKAN'ın selamlarını iletip esnafın sorunlarını   dinleyerek esnafa parti çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Yeniden Refah Partisi 81 il ve 920 ilçede  ülkenin sorunlarını direk kaynağından esnafın, çiftçinin, memurun, emeklinin, öğrencinin, hanımların, çocukların dilinden alarak bunlara çözüm üretmek için ivedi bir şekilde çalışmalara başladı.

ülkemizin en önemli sorunlarından olan ekonomik sorunlar için AR GE Birim  Başkanlığında  Milli Kaynak paketlerimiz 1  kitabını  hazırlayıp yayınlayarak, borçlanarak ilave vergiler koyarak zamlarla  bu ekonomik sıkıntıyı vatandaşın sırtına yüklemek yerine  borçsuz, zamsız, vergisiz katma değerli ihracat yoluyla kendi milli gelirlerimizle karşılamamız ithalata dayalı ekonomi yerine katma değerli üretim, istihdam ve ihracata dayalı bir ekonomiye geçiş için tamamen bilime ve teknik verilere dayanarak  milli kaynak paketlerimiz 1 kitabını hazırlayarak  halkımızın teveccühüne sundu. ülkemizin sorunlarını herkes dillendiriyor lakin çözüm önerisini bir tek  YENİDEN REFAH PARTİSİ dile getiriyor diyerek Yeniden Büyük Türkiye  için Biz Varız, Burada Gelecek Var Milletimiz  İçin Biz Varız dedi.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, YENİDEN, REFAH, PARTİSİ, YENİŞEHİR, ESNAF, ZİYARETİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA