6 Şubat 2026 Cuma


09:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ŞIFA YOLUNDA BÜYÜK DAYANıŞMA: “DOSTHANE” 5 YıLDA 5 BINDEN FAZLA HASTAYA UMUT OLDU   01:07   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “212 GÜN ADANA’Yı BAŞKANıNDAN KOPARDıLAR, YAZıKLAR OLSUN”   01:05   ÇELIK’TEN SILIVRI ÖNÜNDE SERT ÇıKıŞ: “ZEYDAN KARALAR İFTIRAYLA AYLARCA TUTSAK EDILDI”   01:02   TÜM EMEKLILER SENDIKASı’NDAN İKTIDARA SERT UYARı: BU BIR ANAYASA İHLALIDIR**   22:17   “ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: SEÇER VE ÖZEL 6 ŞUBAT’TA ADıYAMAN’DA”   21:01   BAŞKAN ALI BOLTAÇ ADıYAMAN : “BU ACı UNUTULMAYACAK”   19:40   SILIVRI’DE KRITIK ARA KARAR: ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ZEYDAN KARALAR TAHLIYE EDILDI   18:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREM BÖLGESINDE NET MESAJ: “ATATÜRK’ÜN PARTISI YENIDEN IKTIDAR OLACAK, HERKESI KUCAKLAYACAK”   18:30   “ANAHTAR VERDIK DEMEKLE HAYAT NORMALLEŞMIYOR” NAZLıAKA’DAN 6 ŞUBAT RAPORU: KONTEYNERLERDE KALıCı YOKSULLUK, KADıNLAR VE ÇOCUKLAR EN BÜYÜK BEDELI ÖDÜYOR   15:31   SOL PARTI’DEN KEÇIÖREN SALDıRıSıNA SERT TEPKI: “GERI ADıM YOK, LAIKLIĞI HER YERDE SAVUNACAĞıZ”   15:21   ÖZGÜR ÖZEL’DEN DEPREMIN 3. YıLıNDA ADıYAMAN ÇıKARMASı: “BIZ GARIBAN DEĞIL, GURURLU İNSANLARıZ”   11:01   YÜNLE DOKUNAN SINEMA HAFıZASı MERSIN’DE HAYAT BULDU   10:20   YARıM KALAN BIR BESTE, SONSUZ BIR HATıRA: LAÇIN AKYOL MERSIN’DE MÜZIĞIN KALBINDE ANıLıYOR   10:17   AKDENIZ’DE 8 BIN 500 KONTEYNER HIJYEN KALKANıNA ALıNDı   10:15   DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN: “BU ÜLKEDE DEPREM DEĞIL, BILIMSIZLIK VE İHMALLER CAN ALıYOR”   10:09   YUMURTALıK’TA BELEDIYECILIK YALNıZCA HIZMET DEĞIL, VICDAN MESELESI   10:07   OCAK ENFLASYONU DENGELERI ALTÜST ETTI: 2026 İÇIN YÜZDE 20 HAYALI BITTI, FAIZLER YENIDEN YÜKSELIŞTE   01:45   MERSIN’DE GÜVEN MESAJı: İŞ DÜNYASı VE EMNIYET EL ELE   01:01   SEÇER VE ÖZEL, DEPREMIN 3. YıLıNDA HATAY’DA: “BU ACıYı UNUTTURMAYACAĞıZ”   16:51   "SEPIYOLIT MADENI OCAĞı PROJESI’NE" KARŞı EYLEM... URUŞLULAR DERNEĞI BAŞKAN YARDıMCıSı KARATAŞ: "BEYPAZARı VE GÜDÜL OLARAK MADENCILERE VERILECEK BIR KARıŞ TOPRAĞıMıZ YOKTUR"  
 
     
   

Gülcan Kış, Rotary Kulüpleri’nin Cumhuriyet Balosu’na Katıldı


Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, Mersin Rotary Kulüpleri’nin Cumhuriyet Balosu’nda yaptığı konuşmada, “Cumhuriyetimizin kazanımlarına ve değerlerine karşı sürdürülen yıpratma çabalarına en güzel cevabı; tıpkı burada olduğu gibi birliğimizle, beraberliğimizle veriyoruz ve vermeye de devam etmeliyiz” dedi.

 

Tarih : 29 Ekim 2021 Cuma 18:19   Okunma : 674

Mersin Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Gülcan Kış, Mersin’de bulunan Rotary Kulüpleri’nin düzenlediği Cumhuriyet Balosu’na katıldı. Cumhuriyet’in kuruluşunun 98. yıl dönümünü kutlayan Başkan Vekili Gülcan Kış, “Cumhuriyet; dil, din, ırk, mezhep, inanç, cinsiyet farkı gözetmeksizin tüm yurttaşların aynı hakka sahip olmasıdır.Çünkü Cumhuriyet; büsbütün bir hayatın müjdecisidir aslında” dedi.

“Cumhuriyetimizi ikinci yüzyılına taşımakla sorumluyuz”

Divan Otel’de düzenlenen Cumhuriyet Balosu’na geçmiş dönem Guvernörleri Erhan Çiftçioğlu ve eşi Fazıla Çiftçioğlu, Serhan Antalyalı ve eşi Zümrüt Antalyalı, Kemal Kertez, Mersin’de bulunan 10 kulüp başkanı ve kulüp üyeleri katıldı.Cumhuriyete sahip çıkmanın birlik ve beraberlikten geçtiğini ifade eden Gülcan Kış,“Cumhuriyetimizi ikinci yüzyılına taşımakla sorumluyuz.Cumhuriyetimizi yükseltmek ve yüceltmek birinci hedefimizdir.Bu hedef, hepimize büyük sorumluluklar yüklemektedir.Cumhuriyetimizin kazanımlarına ve değerlerine karşı sürdürülen yıpratma çabalarına en güzel cevabı; tıpkı burada olduğu gibi birliğimizle, beraberliğimizle veriyoruz ve vermeye de devam etmeliyiz” ifadelerini kullandı.

“Cumhuriyet kenti olan güzel Mersin’e sahip çıkma sözümüz var”

Cumhuriyeti yaşatmak için söz verdiklerini belirten Başkan Vekili Gülcan Kış, “Mustafa Kemal Atatürk’e; Cumhuriyet kenti olan güzel Mersin’e sahip çıkma sözümüz var. Tüm Rotary Kulüpleri’nden arkadaşlarımın da bu inançla, bu kararlılıkla hep birlikte yılmadan, yorulmadan çalışacaklarına yürekten inanıyorum. Yüreği Cumhuriyet coşkusuyla dolu olan herkesin Cumhuriyet Bayramı’nı en içten dileklerimle ve duygularımla kutluyorum. Cumhuriyetimizin 98’inci kuruluş yıldönümünde ülkemizin kurucusu Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk başta olmak üzere tüm kahramanlarımızı, tüm aziz şehitlerimizi şükranla ve minnetle anıyorum”dedi.

Kulüp başkanlarına plaket takdiminin gerçekleştiği baloda zeybek oyunu ve tango dans gösterisi de yapıldı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA