5 Mayıs 2025 Pazartesi


12:08   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRAN ŞÜPHELININ PANSIYON GÖRÜNTÜLERI ORTAYA ÇıKTı, GÖZALTı SÜRESI BIR GÜN UZATıLDı   11:41   CHP`NIN 38`INCI OLAĞAN KURULTAYı SORUŞTURMASı… İMAMOĞLU`NDAN TÜM SORULARA TEK YANıT: “HALKıN ADALET DUYGUSUNA AÇıK BIR IHANET”   11:32   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "DEMOKRASIYE, TÜRKIYE`NIN BARıŞıNA VE HUZURUNA YAPıLMıŞ BIR SALDıRı"   11:26   ÖZGÜR ÖZEL, MARC COOLS ILE GÖRÜŞTÜ   11:03   EKREM İMAMOĞLU: “BUGÜNE KADAR KIMINLE GÖRÜŞTÜYSEM İSTANBUL`UN MENFAATI IÇIN GÖRÜŞTÜM, HAKKıMDA HIÇBIR ŞEY BULAMADıNıZ”   14:50   DEM PARTI DIYARBAKıR İL EŞ BAŞKANı ŞAHIN: “SıRRı SÜREYYA ÖNDER TÜRKMEN GELENEĞININ SON TEMSILCISI”   14:19   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... SELIN SAYEK BÖKE: "SALDıRGANıN KIM OLDUĞU, KIMLERLE IRTIBAT HALINDE OLDUĞU DERHAL ORTAYA ÇıKARıLMALıDıR"   14:18   TÜRK-İŞ GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ALEMDAR`DAN "IŞÇI MEMURUN AMIRI OLAMAZ" GÖRÜŞÜ BILDIREN YÖK`E TEPKI: “EMEĞE VE ALıN TERINE YÖNELIK BU KÜÇÜMSEYICI ANLAYıŞıN HUKUKI GEÇERLILIĞI YOKTUR”   14:18   ROMANYA`DA HALK, CUMHURBAŞKANLıĞı SEÇIMLERI IÇIN OY KULLANMAYA BAŞLADı; SEÇIMLER AŞıRı SAĞıN GÖLGESINDE GERÇEKLEŞTIRILIYOR   14:16   CHP`NIN KONYA MITINGI… KONYALı VATANDAŞ: “KONYA`DA BU KADAR KALABALıĞıN OLMASı ARTıK MEVCUT IKTIDARıN ÇOK GEÇERLI OLDUĞUNU GÖSTERMIYOR"   14:14   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... ÖZGÜR ÇELIK: "BU ALÇAKLıĞı YAPANıN DA YAPTıRANıN DA IKI ELIMIZ YAKASıNDA"   14:10   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... İÇIŞLERI BAKANLıĞı: ŞAHSıN, 2004`TE IKI ÇOCUĞUNU ÖLDÜRDÜĞÜ VE 2020`DE ŞARTLı TAHLIYE ILE SERBEST BıRAKıLDıĞı BELIRLENDI   14:08   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı… İYİ PARTI GENEL BAŞKANı MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: "BIR KESIM INSAN EĞER BU IKTIDARA KARŞı BIRINE YÖNELIK SUÇ IŞLEME EĞILIMINDE BULUNUYORSA CEZASıZ KALACAĞıNA DAIR BIR INTIBA EDINIYOR"   14:01   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... BURHANETTIN BULUT: "BU ORGANIZE LINÇ KÜLTÜRÜNÜN SORUMLUSU SADECE YUMRUĞU ATAN DEĞIL; YıLLARDıR BU IKLIMI BESLEYENLERDIR"   13:58   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... ZELIHA AKSAZ ŞAHBAZ: "HIÇBIR SALDıRı HALKıN IRADESINI TEMSIL EDEN GENEL BAŞKANıMıZ ÖZGÜR ÖZEL`I VE CHP`YI SINDIREMEYECEK"   13:57   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... MUHARREM İNCE: "BU SALDıRıNıN SORUMLULARı BIR AN ÖNCE TESPIT EDILEREK YARGı ÖNÜNDE HESAP VERMELIDIR"   13:55   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... TİP GENEL BAŞKANı ERKAN BAŞ: "TESADÜF DIYENIN AKLıNA ŞAŞARıM"   13:53   ÖZGÜR ÖZEL`E SALDıRı... GÖKÇE GÖKÇEN: "BÖYLE ALÇAKÇA SALDıRıLARLA KORKUTABILECEĞINI ZANNEDENLER BÜYÜK HÜSRANA UĞRAYACAKLAR"   13:50   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... GÜLIZAR BIÇER KARACA: "BU TÜR PROVOKASYONLARıN, ÜLKEMIZIN DEMOKRASI VE HUKUK MÜCADELESINE GÖLGE DÜŞÜRMESINE ASLA IZIN VERMEYECEĞIZ"   13:47   ÖZGÜR ÖZEL`E FIZIKSEL SALDıRı... İSTANBUL CUMHURIYET BAŞSAVCıLıĞı: “ŞAHSıN 2004 YıLıNDA ÇOCUKLARıNı ÖLDÜRMEKTEN DOLAYı SABıKASı VAR”  
 
     
   

TISİAD’dan Irak’ta önemli ziyaretler


Türkiye Irak İş İnsanları Derneği (TISİAD), Kuzey Irak (IKYB) bölgesinde aralarında Tarım Bakanının da olduğu birçok üst düzey kişiyi ziyaret etti.TISİAD Başkanı Reber Haşimoğlu, ziyaretlerde Türkiye’den Irak’a giden iş insanlarına Irak’ta her türlü kolaylığın sağlanmasını dile getirdiklerini ve Iraklı iş insanlarını da Türkiye’ye yatırım yapmaya davet ettiklerini söyledi.

 

Tarih : 6 Kasım 2021 Cumartesi 13:48   Okunma : 564

Türkiye Irak İş İnsanları Derneği (TISİAD), Kuzey Irak (IKYB) bölgesinde aralarında Tarım Bakanının da olduğu birçok üst düzey kişiyi ziyaret etti.TISİAD Başkanı Reber Haşimoğlu, ziyaretlerde Türkiye’den Irak’a giden iş insanlarına Irak’ta her türlü kolaylığın sağlanmasını dile getirdiklerini ve Iraklı iş insanlarını da Türkiye’ye yatırım yapmaya davet ettiklerini söyledi.

Edinilen bilgilere göre Türkiye ve yurt dışında çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdüren TISİAD, Kuzey Irak (IKYB) bölgesine bir çıkartma yaparak üst düzeyde görüşmeler gerçekleştirdi.

ReberHaşimoğu başkanlığındaki TISİAD heyeti,Kuzey Irak Bölgesel Yönetimi Bakanı Aydın Maruf ile IKBY Tarım ve Su Bakanı Begard Talabani’yi ziyaret etti. Heyet daha sonra Süleymaniye valisi Haval Abubekir, Süleymaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sirwan Muhammed, Duhok Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ayad Abdulhalim ile Kuzey Irak’ın tüm gümrüklerinden sorumlu Müdürü Abdulvahap Barzani’yi makamlarında ziyaret etti.

Ziyaretlerde ilgiyle karşılanan TISİAD heyeti, görüştüğü yetkililere Türkiye ile Irak’ın komşu ve kardeş ülke olduklarını belirterek, iki ülke arasındaki ticaret hacminin artmasını talep ettiler. Kuzey Irak’taki yetkililer de TISİAD’ın yönetim olarak kendilerini ziyaret etmesinden dolayı büyük bir mutluluk duyduklarını ifade ederek, Türkiye ile ticareti artırmak için çalışacaklarını aktardılar.

Süleymaniye Valisi Haval Abubekir ile Süleymaniye Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Sirwan Muhammed, ise Süleymaniye bölgesi olarak genelde İran ile ticaret yaptıklarını ancak bundan sonra Türkiye ile yapmak istediklerini söylediler.

TISİAD Başkanı Reber Haşimoğlu ise, ziyarete ilişkin şöyle konuştu:” Kuzey Irak ziyaretimiz çok başarılı geçti. Bakanlar ve ticaret odası yetkilileri ile gümrüklerden sorumlu genel müdürle görüşmemizde Türkiye ile Irak arasındaki ticaret hacminin çok artmasını dile getirdik. Kendileri de Türkiye’den gelecek iş insanlarına yardımcı olacaklarının sözünü verdiler. Bizler de Iraklı iş insanlarını Mersin’e ve tüm Türkiye’ye yatırım yapmaya davet ettik ve gelmeleri halinde yardımcı olacağımızı söyledik. Irak ziyaretlerimiz sürecektir. İş insanlarımızın önünü açmak ve iki ülke arasındaki ticaret hacmini artırmak için ne gerekiyorsa yapacağız.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA