17 Aralık 2025 Çarşamba


14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:01   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:18   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:47   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:34   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:25   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:15   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:45   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:50   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:25   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:05   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:15   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”   13:47   TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA HIZMET SEFERBERLIĞI: ULAŞıMDA YENI DÖNEM  
 
     
   

Hozatlı Kadınlardan Mezitli’ye Ziyaret..


Tunceli Hozat Belediyesi Meclis Üyeleri Ali Asker Yavuzer ve Seyran Dilekçi’nin yanı sıra belediye bünyesinde çeşitli kurslara katılan kadınlar, kadınlara yönelik gerçekleştirdiği pozitif ayrımcılıkla öne çıkan Mezitli Belediyesi’ni ziyaret ederek birimleri gezdi.

 

Tarih : 3 Kasım 2017 Cuma 15:16   Okunma : 540

Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’la Down Kafe’de gerçekleşen kahvaltıda bir araya gelen kafile, Mezitli Belediyesi bünyesinde hizmet veren, Bircan Tüfekçioğlu Çocuk Gündüz Bakımevi, Kitap Okuyan Çocuklar Oyun Kütüphanesi, SoliPompeiopolis Sütunlu Cadde, Mezitli Belediyesi Sanatevi, Kadın Üretici Pazarı gibi birimleri ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar.

Başkan Tarhan’ı makamında da ziyaret eden kadınlar, bölgenin yöresel ürünlerinden ve el işlerinden çeşitli hediyeler sundular.

Başkan Tarhan’da kadınlara Mezitli’yi tanıtan çeşitli hediyelerin yanında yine belediyenin bastırdığı Mustafa Kemal Atatürk’ün ‘Nutuk’ ve hikâye kitapları verdi.

BU BİRLİKTELİK BÜYÜSÜN İSTİYORUZ

Mezitli’yi ziyaretleri hakkında bilgi veren Belediye Meclis Üyesi Ali Asker Yavuzer, belediyenin çalışmalarını sosyal medya üzerinden yakınen takip ettiklerini ifade ederek, “Bu çalışmaların ne denli büyük bir özveriyle ve başarıyla yürütüldüğüne canlı olarak tanık olmak ayrı bir heyecan verdi. Başkanımız Neşet Tarhan’a bize gösterdiği misafirperverlik için çok teşekkür ederiz” diye konuştu.

Mezitli Belediyesi ile kardeş şehir olmak istediklerini ifade eden Seyran Dilekçi’de “Başkanımız Neşet Tarhan ve ekibi bizi çok sıcak bir ortamda karşıladı. Biz bu birlikteliğin önümüzdeki süreçte artarak devam etmesini istiyoruz. Özellikle Başkanımız Neşet Tarhan’a kadınlara yönelik bu denli başarılı çalışmalar yaptığı için teşekkür etmek için 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nde ilçemize davet etmek istiyoruz” dedi.

TÜM HALKIMIZ MUTLU OLSUN DİYE ÇALIŞIYORUZ

Gerçekleştirdikleri çalışmaların Türkiye genelinde bilinir olmasının kendilerini gururlandırdığını ifade eden Başkan Tarhan ise, “Biz sadece kadınlarımızın değil tüm halkımızın mutlu olması için çalışıyoruz. Bu nedenle sloganımızı ‘Mutlu Kent Mezitli’olarak belirledik. Ancak kadınlarımızın toplum içerisinde geri bırakılmış olması nedeniyle elbette pozitif ayrımcılık yapıyoruz. Biz biliyoruz ki, kadını güçlü olan bir toplum asla yıkılmaz. Biz kadınımızı güçlendirerek, aslında toplumumuzu güçlendiriyoruz" diye konuştu.

KADIN ÜRETİCİ PAZARI ÇOK YÖNLÜ BİR PROJE

Özellikle Kadın Üretici pazarlarının çok önemli bir sosyal sorunun önüne geçtiğine dikkat çeken Başkan Tarhan, “Kadın Üretici Pazarı ekonomik bir olaydır, çünkü kadınlar kendi ürettikleri ürünleri satarak aile bütçesine katkı sağlıyorlar. Sosyal bir olaydır, kadınlar toplumda ikinci planda kalmanın önüne geçerek eşit birey olma fırsatı yakalıyorlar. Siyasi bir olaydır, kadınlarımız özgüven kazanarak önemli yerlerde aday ve temsilci olacaklar. Bunun gibi pek çok nedenden ötürü Kadın Üretici Pazarı’nı çok önemsiyorum” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  TUNCELİ, HOZAT BELEDİYESİ, CHP, MEZİTLİ BELEDİYESİ, NEŞET TARHAN.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA