24 Nisan 2024 Çarşamba


15:33   BAŞKAN YILDIZ, ÇOCUKLARIN BAYRAM SEVİNCİNİ PAYLAŞTI   15:32   DÜNYA ÇOCUKLARI 23 NİSAN’I YENİŞEHİR SOKAKLARINDA KUTLADI    12:02   BURHANETTİN BULUT`TAN KAMU HARCAMALARINDA TASARRUF ÇAĞRISI YAPAN ERDOĞAN`A SESLENDİ   11:41   DEM PARTİLİ ASLAN, BAKAN ÖZHASEKİ`YE CİZRE BELEDİYESİ`NİN KAYYIMDAN KALAN BORÇLARINI SORDU   11:41   TCMB: KISA VADELİ DIŞ BORÇ STOKU YÜZDE 0,9 ORANINDA AZALIŞLA 173,6 MİLYAR DOLAR OLDU   11:24   MEZİTLİ, 23 NİSAN`I EMİR CAN İĞREK`LE KUTLADI    11:01   TCMB: KONUT FİYAT ENDEKSİ ŞUBATTA YÜZDE 2,2 ARTTI. İSTANBUL`DA ORTALAMA METREKARE FİYATI 45 BİN 420 TL OLDU   10:05   MİLLİ SAVUNMA BAKANLIĞI: “FIRAT KALKANI BÖLGESİNDE 4PKK/YPG`Lİ TERÖRİST ETKİSİZ HALE GETİRİLDİ"   09:14   VAHAP SEÇER: “ÇOCUKLARA BAYRAMI LAYIK GÖREN MUSTAFA KEMAL ATATÜRK`E ŞÜKRANLARIMIZI SUNUYORUZ”   23:29   İMAMOĞLU: “HİÇ KİMSEYE ÇOCUKLARIMIZIN, GENÇLERİMİZİN HAKKINI YEDİRMEYECEĞİZ”   23:12   23 NİSAN ULUSAL EGEMENLİK VE ÇOCUK BAYRAMI, TBMM`DE DÜZENLENEN RESEPSİYONLA KUTLANDI   22:50   CHP GENEL BAŞKANI ÖZEL: "ERKEN SEÇİMİ MİLLET İSTEMEDEN BEN İSTEMEYECEĞİM"   22:28   BAHÇELİ`NİN ``DEM PARTİ KAPATILSIN`` AÇIKLAMASI.. ADALET BAKANI TUNÇ: “DEM PARTİ DE TERÖRÜ DESTEKLEYEN FAALİYETLERDE BULUNURSA KAÇINILMAZ OLUR``   22:14   FATİH ERBAKAN: "AKP`YE BİZ KAYBETTİRMEDİK, BAZI YERLERDE MHP KAYBETTİRDİ"   21:55   ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL`İN BAŞ BAŞA GÖRÜŞME ÖNCESİ İLK TEMASI... CHP GRUP BAŞKAN VEKİLİ EMİR: "SICAK BİR SOHBETTİ"   21:46   KURTULMUŞ`TAN ÖZEL`İN ``ÖNCE MEVCUT ANAYASA`YA UYULMALI`` SÖZLERİNE YANIT: "MÜHİM OLAN FİKİRLERİN AÇIK YÜREKLİLİKLE ORTAYA KONMASI"   21:05   AKP GENEL BAŞKANI ERDOĞAN İLE ÖZGÜR ÖZEL ARASINDA İLK TEMAS....   21:04   AKP GENEL BAŞKANI VE CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN: "ÖZGÜR ÖZEL`İN RANDEVU TALEPLERİ OLDU. İNŞALLAH KISA SÜREDE BİR ARAYA GELİŞİ GERÇEKLEŞTİRİRİZ"   20:14   TAKSİM`DE 1 MAYIS KUTLAMALARINA İZİN VERİLMEMESİ... BAKAN YERLİKAYA: "YASAK YOK, KISITLAMA VAR"   19:21   ÖZGÜR ÖZEL`DEN, 10. CUMHURBAŞKANI AHMET NECDET SEZER`E `TEŞEKKÜR" ZİYARETİ  
 
     
   

TÜRKAN ŞORAY VE KADİR İNANIR, YILLAR SONRA ESKİŞEHİR`DE BİR ARAYA GELDİ… İNANIR: "BİZ HİÇ AYRILMADIK Kİ"


Türk sinemasının usta oyuncuları Türkan Şoray ve Kadir İnanır, Eskişehir`de bir araya geldi. “İmren Erşen Oya Müzesi`nin” açılışına katılan İnanır, Şoray ile yıllar sonra bir araya geldiklerinin anımsatılması üzerine “Biz Türkan Hanım ile hiç ayrılmadık ki” dedi.  

 

Tarih : 4 Haziran 2022 Cumartesi 13:34   Okunma : 458

ÖZGE ZAİM 

Türk sinemasının usta oyuncuları Türkan Şoray ve Kadir İnanır, Eskişehir`de bir araya geldi. “İmren Erşen Oya Müzesi`nin” açılışına katılan İnanır, Şoray ile yıllar sonra bir araya geldiklerinin anımsatılması üzerine “Biz Türkan Hanım ile hiç ayrılmadık ki” dedi.  

Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen`nin yakın arkadaşı, “gecekondu” ve “çiçekli kadın” resimleri ile tanınan ünlü ressam İmren Erşen`in Büyükşehir Belediyesi`ne bağışlarıyla oluşturulan “İmren Erşen Oya Müzesi”, düzenlenen törenle açıldı. Tarihi Odunpazarı Bölgesi`ndeki Kent Müzeleri arasında yerini alan “İmren Erşen Oya Müzesi”nin açılışına Yeşilçam`ın efsane isimleri Türkan Şoray ve Kadir İnanır da katıldı.

“BİZ HİÇ AYRILMADIK Kİ”

İnanır ve Şoray, açılış töreninin ardından gazetecilerin sorularını yanıtladı. İnanır, soru üzerine; “Biz hiç ayrılmadık ki. Görüyorsunuz işte gazetelerde, televizyonlarda. Biz öyle bir ayrılık görmüyoruz. Ben görmüyorum şahsen” dedi. Şoray ise şunları söyledi:

“ÇOK ETKİLENDİM”

“Başkanımızın daveti üzerine geldik. Ben çok etkilendim. Hocamızın müthiş bir emeği var. 60 senelik bir emek düşünebiliyor musunuz? 60 sene Anadolu`yu köy köy toplamış, bu yemenileri toplamış. Bu yemenilerde acı var, gözyaşı var.  Kullanılmış yemeniler. Müthiş bir hayat var. Hepsi ayrı bir hayat. Onun için İmren Hoca`yı kutluyorum. Ben çok etkilendim. Binlerce yemeni.

10 yıldır Eskişehir`e gelmiyordum. 10 yıl sonra Eskişehir`e gelmek o kadar güzel ki.  Eskişehir`in yeniliklerini duyuyorum, burada yapılan güzel olayları duyuyorum. Sergiler açılıyor. Başkanım çok güzel sanatsal faaliyetler yapıyor. Onun için Eskişehir`e gelmek istiyordum. O bakımdan böyle bir sergiye gelmiş olmak beni çok mutlu etti.”

Kadir İnanır ise şunları söyledi:

Eskişehir`in kültürel ve sosyal gelişimini bütün Türkiye biliyor. Yerinde görüp, aradan geçen zaman içinde farkı net yakalamanın heyecanı bir başka. Tarifi yok. Üstüne böyle yoğun emek verilip ülkenin tarihine imza atmış bir el işleme sanatının müzesini açmak ve böyle duyguları yaşamanın heyecanı daha fazla. Bu emeğe ve güzel hizmete saygı duymamak elde değil. Eskişehir halkının, şehrine nasıl sahip çıktığını da gözlemliyorum.”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA