10 Şubat 2026 Salı


16:14   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "İKTIDARA BOZUK TOHUM MESUT’LA GIDILMEZ, ZEYDAN’LA, MANSUR YAVAŞ‘LA, EKREM BAŞKAN’LA GIDILIR"   16:13   HATIMOĞULLARı’NDAN FIDAN’ıN "SURIYE AYAĞı BITTIKTEN SONRA IRAK AYAĞı DA VAR" SÖZLERINE YANıT: "YAPTıĞı BU AÇıKLAMAYı SÜRECIN RUHUNA UYGUN OLARAK GÖRMÜYORUZ"   13:09   EĞITIM SEN GENEL BAŞKANı IRMAK: TÜRKIYE YÜZYıLı MAARIF MODELI, ÖĞRENCILERI VE ÜLKENIN GELECEĞINI KARANLıĞA SÜRÜKLEMEKTEDIR   10:30   PINOKYO’NUN BÜYÜLÜ YOLCULUĞU MERSIN’DE SAHNEYE TAŞıNıYOR: “KUKLACı” YENIDEN PERDEDE!   09:27   MERSIN ROMAN ÖDÜLLERI’NDE EDEBIYAT RÜZGÂRı: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI OLDU   09:17   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN YEŞIL DÖNÜŞÜM HAMLESI   22:36   BAŞKAN SEÇER’DEN MECLIS’TE NET MESAJ: “6 ŞUBAT’ıN YARALARıNı EL BIRLIĞIYLE SARACAĞıZ   17:54   “BU TABLOYLA ÖVÜNÜLMEZ, UTANıLıR!” EMEKLILERDEN İKTIDARA DEPREM, KONUT VE GEÇIM İSYANı   16:44   MHP’NIN 57’NCI KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ... DEVLET BAHÇELI: YEGANE SIYASI IRADE MHP VE CUMHUR İTTIFAKı’DıR   16:42   TBMM’DE ÖĞRENCILERE ISTISMAR DAVASı... ASU KAYA: "BIR ÇOCUK ‘RAHATSıZ EDILIYORUM’ DEDIĞINDE KARŞıSıNA SADECE ADALET ÇıKMALıDıR"   16:34   YENIŞEHIR’IN ‘MIKROIKLIM’ DEVRIMI AYVALıK’TA GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   16:28   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN KENT DOKUSUNU KORUYAN MÜDAHALE    14:52   MAĞDUR AILELER TBMM’DE… SEVDA ERDAN KıLıÇ: "BU INSANLAR ACıLARıNı TEŞHIR ETMEK IÇIN DEĞIL, ADALETIN YOKLUĞUNU IFŞA ETMEK IÇIN BU MÜCADELEYI VERIYORLAR"   14:50   EMEP’LI MILLETVEKILERINDEN, BAKAN TUNÇ’A: "EPSTEIN BELGELERINDE ISIMLERI GEÇENLER HAKKıNDA BAKANLıĞıNıZCA BAŞLATıLMıŞ BIR INCELEME VAR Mı?"   14:50   DERVIŞOĞLU’NDAN MESUT ÖZARSLAN’A TEPKI: "SIZE VE PARTINIZE DUYULAN SEVGIYE ISTINADEN OY ALıYORSUNUZ O OYU BAŞKA PARTIYE CIRO EDEMEZSINIZ"   14:48   CHP GRUP BAŞKANVEKILI GÜNAYDıN, "UMUT DAVASı"NıN GÖRÜLDÜĞÜ ANKARA ADLIYESI ÖNÜNDE KONUŞTU: "UĞUR MUMCU CINAYETININ PEŞINI BıRAKMAYACAĞıZ"   17:34   ÜMIT ÖZDAĞ: "ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK ISTEYENLER ÖNCE ŞEHIT KÜÇÜK’ÜN ANNE VE BABASıNA, ’BIZ SENIN EVLADıNı KATLEDEN TERÖRISTLERIN ELEBAŞıNı SERBEST BıRAKACAĞıZ’ DESINLER"   17:32   HAYATıNı KAYDEDEN POLIS MEMURU KESKIN IÇIN TÜVTÜRK ÖNÜNDE AÇıKLAMA: "’ÖLÜRSE ŞEHIT, VURURSA SUÇLU’ DÜZENI SON BULMALıDıR"   17:31   CHP’NIN YENI PARTI PROGRAMı BALıKESIR’DE TANıTıLDı: HAZıR OLUN, BIR DEVRIN SONUNA GELIYORUZ   15:48   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE: "MIHALGAZI BELEDIYE BAŞKANı ZEYNEP GÜNEŞ AKGÜN’ÜN YANıNDAYıZ"  
 
     
   

RİZE`DE ARAZİSİ İSTİMLAK EDİLEN KEZBAN YILMAZ: “HAYVANLARIMI ÇANKAYA`YA MI GÖTÜREYİM? KÜLLİYEYİ Mİ AHIR YAPACAKLAR?”


Rize`nin Kalkandere ilçesine bağlı Cevizlik Mahallesi`nde yapılan yol çalışması nedeniyle arazisinin kendi rızası olmadan cebri istimlak edilmesine tepki gösteren Kezban Yılmaz yolun geçeceği alanda iki ahırı ve 20 ineğinin bulunduğunu ahırlarının yıkılması durumunda geçimini sağladığı hayvancılığının biteceğini söyledi. Yılmaz, “Hayvanlarımı Çankaya`ya mı götüreyim? Külliyeyi mi ahır yapacaklar bana? Ben böyle bir devlet tanımıyorum. İstemiyorum böyle bir devlet. Yazıklar olsun” dedi.

 

Tarih : 4 Ağustos 2022 Perşembe 18:26   Okunma : 606

GENÇAĞA KARAFAZLI

Rize`nin Kalkandere ilçesine bağlı Cevizlik Mahallesi`nde yapılan yol çalışması nedeniyle arazisinin kendi rızası olmadan cebri istimlak edilmesine tepki gösteren Kezban Yılmaz yolun geçeceği alanda iki ahırı ve 20 ineğinin bulunduğunu ahırlarının yıkılması durumunda geçimini sağladığı hayvancılığının biteceğini söyledi. Yılmaz, “Hayvanlarımı Çankaya`ya mı götüreyim? Külliyeyi mi ahır yapacaklar bana? Ben böyle bir devlet tanımıyorum. İstemiyorum böyle bir devlet. Yazıklar olsun” dedi.

Yapılan yol çalışmasının yaşadığı eve sınır geçecek olması nedeniyle dört katlı evine zarar vereceğini söyleyen Kezban Yılmaz, yol projesinin birçok kez değiştirildiğini istimlak edilen arazisinin kendi rızası alınmadan malının zorla gasp edildiğini belirtti. Para istemediğini, geçimini sağladığı şu anda ahırında bulunan 20 büyük baş hayvanı ve iki ahırı ile yaşam alanlarının yok olacağını söyleyen Yılmaz hemşerisi Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan`a seslenerek yardım istedi.

“BEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ VATANDAŞI DEĞİL MİYİM, BANA NEDEN SAHİP ÇIKILMIYORLAR”

Kezban Yılmaz şöyle konuştu:

“Ben Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı değil miyim, bana neden sahip çıkılmıyor? Benim arazim gidiyor. Nerede bu devlet? Devlet diyor ki ‘Ahırları kapatmayın` Nasıl kapatmayayım ahırımı ben? Gelip benim ahırımı yıkıyor. Şu gördüğünüz bağ bahçe her şeyi yıkıyorlar. Devlet benim elimden arsamı zorla alıyor, her şeyimi alıyor. Nerede bu devlet nerede bu kanun? Çevre ve Şehircilik Bakanlığı nerede? Afet bölgesi değilim diye mi? Deprem bölgesi değilim diye mi? Nerede Karayolları, nerede İçişleri Bakanı?”

“KÜLLİYEYİ Mİ AHIR YAPACAKLAR BANA?”

“Bir vatandaş olarak devlet bizden oy istiyor. Bugün de (AKP Genel Başkan Yardımcısı, Rize Milletvekili) Hayati Yazıcı ile milletvekilleri köyleri geziyorlar. Gelsinler benim burayı bir görsünler. Ben ne yapacağım şimdi? Bir buçuk ay sonra yayladan hayvanlarımı getireceğim. Hayvanlarım ne olacak? Hayvanlarımı Çankaya`ya mı götüreyim? Külliyeyi mi ahır yapacaklar bana? Ben böyle bir devlet tanımıyorum. İstemiyorum böyle bir devlet. Yazıklar olsun. Devletim bana çok güzel sahip çıktı hani kanun hak, hukuk yolumu istimlak yaptı. Benim rızamı aldın mı almadın. Eski yolu takip etse ne olurdu? E-5 yolu mu olacak burası? İki araba yan yana geçecek en fazla. Yazıklar olsun. Ben nerede ev yapayım evim yıkıldığı zaman bana arsa mı verecek? Ben arazi de istemiyorum para da istemiyorum. Benim bir şeyimi yıkmasınlar, beni mağdur ettiler. Sayın Cumhurbaşkanı diyor ya devlet vatandaşını mağdur etmez. Çok güzel mağdur ettiler Allah razı olsun!”

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA