19 Mayıs 2025 Pazartesi


07:15   GÜROL AKBAŞ’TAN 19 MAYıS MESAJı: “19 MAYıS, BIR MILLETIN KADERINI DEĞIŞTIREN ADıMDıR”   15:16   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ: "19 MAYıS GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı`Nı COŞKUYLA, GURURLA VE EN IÇTEN DUYGULARıMLA KUTLUYORUM"   14:20   4. ULUSLARARASı KILIKYA ULTRA MARATONU… MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: “AMACıMıZ; BINLERCE YıLıN BIRIKIMINI TÜRKIYE`YE VE DÜNYAYA TANıTMAK”   14:02   CHP`NIN, "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGLERININ ALTıNCıSı PENDIK`TE DÜZENLENECEK   13:55   İSKİ`DEN SAZLıDERE IDDIALARıNA YANıT: “KAÇAK YAPıLARA SU VERILMESI MEVZUAT UYARıNCA MÜMKÜN DEĞIL”   12:03   CHP`LI BAKAN, İZMIRLILERI GÜNDOĞDU MEYDANı`NDAKI 19 MAYıS MITINGINE ÇAĞıRDı: "BUGÜN TÜRKIYE`DE GENÇLERIN UMUTLARı YOK EDILMEK ISTENIYORSA; 19 MAYıS`ı BIR DIRENIŞ GÜNÜ GIBI ANLAMAK GEREKIR"   11:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER: "GENÇLERIMIZIN VE TÜM MILLETIMIZIN 19 MAYıS ATATÜRK`Ü ANMA, GENÇLIK VE SPOR BAYRAMı`Nı YÜREKTEN KUTLUYORUM"   11:29   ÖZGÜR ÖZEL: “CUMHURIYET`IN IZINDEN HIÇ AYRıLMAYAN TÜRKAN SAYLAN`ı, VEFATıNıN 16`NCı YıLıNDA SAYGı VE RAHMETLE ANıYORUM”   10:34   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, "TARIHI KILIKYA YOLU PROJESI"NI TAMAMLADı   10:01   TALAT DINÇER`DEN, BAKAN URALOĞLU`NA: "KABILELERIN SAHIP OLDUĞU INTERNETI BIZ NEDEN KULLANAMıYORUZ?"   09:28   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER`DEN KIREMITHANE PAZAR YERI`NE ZIYARET   23:33   HATAYSPOR DEPLASMANDA ADANA DEMIRSPOR`U 5-0 MAĞLUP ETTI     22:19   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI TARAFıNDAN KOOORDINE EDILEN 550 KILOMETRELIK TARIHI KILIKYA YOLU YÜRÜYÜŞE AÇıLDı   11:50   ÖMER FETHI GÜRER: "ZIRAI DON BAHÇELERI VURDU, GEÇTI"   11:26   UCM BAŞSAVCıSı KHAN, HAKKıNDAKI SORUŞTURMA SONUÇLANANA KADAR GÖREVINDEN AYRıLDı   11:18   İMAMOĞLU: “POPÜLIST LIDERLER, KENDI POLITIK GÜNDEMLERI UĞRUNA, HER ŞEYI MANIPÜLE ETMEKTEN KAÇıNMıYORLAR”   11:01   "DEĞIŞIM ARIFESINDE ÜNIVERSITE BULUŞMASı"...ÜNIVERSITELERDE ÖZGÜRLÜK VE KATıLıMCı YÖNETIM IÇIN ORTAK ÇAĞRı   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:18   YALÇıN KARATEPE: ``GENÇ IŞSIZLIĞIN YÜZDE 15, GENIŞ TANıMLı IŞSIZLIĞIN YÜZDE 28,5 OLDUĞU BIR ÜLKEDE SIZ NEYIN BAŞARıSıNı KUTLUYORSUNUZ?"  
 
     
   

Takım Elbiseyle İndirim Alacağını Zannetti: Taciz Sanığı ’İyi Hâl’ İndirimi Alamayınca Ceketini Fırlattı


Kastamonu’da "nitelikli cinsel saldırı" suçlamasıyla yargılandığı davada, 18 yıl 10 ay 15 gün hapis cezasına çarptırılan sanık Mustafa Enes Taşgın, duruşma salonundan çıkartılacağı esnada "takım elbiseyi giydik yine ceza aldık" diyerek ceketini yere fırlattı.

 

Tarih : 13 Temmuz 2018 Cuma 12:49   Okunma : 375

Kastamonu'nun Tosya ilçesinde, geçen yıl Ekim ayında Mustafa Enes Taşgın'ın bir süredir görüştüğü Z.N.Ç'ye cinsel saldırıda bulunduğu, fotoğraflarını çekerek şantaj yaptığı iddia edildi.

Anadolu Ajanısı'nın haberine göre, Kastamonu Ağır Ceza Mahkemesindeki duruşmaya, "basit cinsel saldırı, basit yaralama, hakaret, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, nitelikli cinsel saldırı, tehdit, özel hayatın gizliliğini ihlal etmek ve şantaj" suçlamasıyla tutuklu yargılanan Mustafa Enes Taşgın ile avukatı katıldı. Müşteki Z.N.Ç. ise duruşmaya gelmedi. Taşgın savunmasında, suçsuz olduğunu öne sürdü.

"SİNİRLE SUÇLAMALAR KABUL ETTİM"

İlişkinin, müşteki Z.N.Ç'nin rızası dahilinde yaşandığını öne süren Taşgın, "Kameraya çekmedim. Tehdit etmedim. Rızası haricinde hiçbir şey yapmadım." dedi.

Yaşanan olayın ardından ifade için Tosya Adliyesine çağrıldığını söyleyen sanık Taşgın, "Hapse atılacağımı düşünerek yaşadıklarımdan dolayı sinirle ilk ifademde suçlamaları kabul ettim. Sinirden ve yaşadıklarımdan dolayı şu an kabul etmediğim bir beyanda bulundum. Üzerime atılı suçlamaları kabul etmiyorum." diye konuştu.

18 YIL 10 AY 15 GÜN HAPİS CEZASINA ÇARPTIRILDI

Mahkeme heyeti sanık Taşgın'ı, cinsel saldırı suçlamasıyla 12 yıl, kişiyi hürriyetinden yoksun kılmadan 3 yıl, özel hayatın gizliliğini ihlalden 2 yıl, şantajdan 1 yıl 3 ay hapis ve 120 gün adli para cezasına, tehditten ise 7 ay 15 gün hapis cezasına çarptırdı. Kasten yaralama suçunu iki kez işlediği için 4 bin 800 lira para cezasına çarptırılan sanığa, hakaretten de 2 bin 100 lira adli para cezası verildi.

"TAKIM ELBİSEYİ GİYDİK AMA YİNE CEZA ALDIK"

Mahkeme heyetinden takdir indirimi bekleyen Mustafa Enes Taşgın, duruşma salonundan çıkartılırken, "Takım elbiseyi de giydik ama yine ceza aldık" diyerek ceketini çıkartıp yere fırlattı.

Jandarma ekipleri tarafından müdahale edilen sanık, cezaevine götürüldü.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA