22 Mayıs 2025 Perşembe


15:52   CHP, “HAYVAN BAKıMEVLERI İZLEME VE DEĞERLENDIRME KOMISYONU” KURDU... KOMISYON BAŞKANLıĞıNA NIMET ÖZDEMIR GETIRILDI   15:40   CHP GENEL BAŞKANı ÖZGÜR ÖZEL, MANISA`DA CEMRE ÖĞREN`IN CENAZE TÖRENINE KATıLDı   14:50   CHP`LI BAŞARıR: "BU MECLIS BUNA IZIN VERMEMELI ÇÜNKÜ ERDOĞAN`A YETKI VERDIKÇE ÜLKE KÖTÜYE GITTI"   13:06   CHP, HSK SEÇIMLERININ IPTALI ISTEMIYLE AYM`YE BAŞVURDU...   12:06   CHP`LI HALıCı, SAVUNMA SANAYISINDE ÇALıŞAN IKI MÜHENDISIN ÖLÜMÜNÜ MECLIS GÜNDEMINE TAŞıDı   11:02   EKREM İMAMOĞLU: "NEREDE OLURSAK OLALıM DAYANıŞMAYı BÜYÜTECEĞIZ"   10:44   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ÇERKES SÜRGÜNÜ PAYLAŞıMı: "BU BÜYÜK ACıNıN IZLERINI HALA YÜREĞINDE TAŞıYAN TÜM ÇERKES VATANDAŞLARıMıZıN DERIN KEDERINI PAYLAŞıYORUM"   10:54   ERHAN ADEM: “HAL DENETIM YETKISININ DEVRI DOĞRUDAN BIR GASP, AÇıK BIR DEMOKRASI VE EKONOMI DARBESIDIR”   10:50   CHP`LI GÜRER: “CUMHURBAŞKANLıĞı SISTEMI ÜLKEMIZIN HAYRıNA OLMADı, PARLAMENTER SISTEME GERI DÖNÜLMELIDIR”   10:50   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: DIKIŞ TUTMUYOR, TUTMAYACAK; KENDILERI DE BILIYORLAR   10:47   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... ENSAR AYTEKIN: "AMAÇ BELEDIYELERI HUKUKEN DE FIILEN DE ÇALıŞAMAZ HALE GETIRMEKTIR"   10:30   TBMM BAŞKANVEKILI KARACA`DAN NUMAN KURTULMUŞ`A TEPKI: "BU YALNıZCA BANA YÖNELIK BIR DıŞLAMA DEĞIL, ANAYASAL DÜZENIN TASFIYESIDIR"   10:13   TOROSLAR’DA 19 MAYıS COŞKUSU, MEŞALELERLE YÜRÜDÜLER    10:07   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI ILE HAVADA, KARADA VE DENIZDE 19 MAYıS COŞKUSU YAŞANDı   10:05   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... GÖKHAN GÜNAYDıN: "TÜRKIYE`DE BIN 400 BELEDIYE VARKEN İBB ILE YATıP İBB ILE KALKıLMASıNıN NEDENINI BILIYORUZ"   09:51   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... GÖKAN ZEYBEK: "BELLI KI DÜN İZMIR MITINGIMIZ IKTIDARı ÇOK RAHATSıZ ETMIŞ"   09:46   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, HALKKENT MERCEK`TE "ÇOCUK OYUN ODASı"Nı HIZMETE SUNDU   09:35   İBB`YE YÖNELIK 3. DALGA OPERASYONU... BURHANETTIN BULUT: "SANDıKTA KAYBEDECEĞINI BILENLER, HUKUKU SIYASETIN APARATı HALINE GETIRIP ALGı PEŞINDE KOŞUYOR"   09:35   TKP GENEL SEKRETERI OKUYAN: "GELIN ŞU HOLDING, TARIKAT DÜZENINDEN BIRLIKTE KURTULALıM. BURADAN TOPLUMA BIR FAYDA YOK"   09:24   BTP GENEL BAŞKANı BAŞ: "LOZAN`A `HEZIMET` DIYEN KURTULUŞ SAVAŞı`NA `HEZIMET` DEMEK ISTIYORDUR"  
 
     
   

Kızkalesi Festivali Tüm Görkemiyle Sona Erdi


Her yıl binlerce yerli ve yabancı turisti ağırlayan Kızkalesi sahili görkemli bir festivale ev sahipliği yaptı. Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen üçüncü ‘Uluslararası Kızkalesi Turizm Festivali’ gün boyu süren sportif etkinlikler, heyecanlı flyboard gösterilerinin ardından düzenlenen Emre Kaya konseri ile sona erdi.

 

Tarih : 10 Eylül 2018 Pazartesi 18:01   Okunma : 1941

Yaz aylarında deniz, kum ve güneş severlerin uğrak mekânı olan Kızkalesi sahili iki süren festival boyunca birbirinden güzel etkinliklere sahne oldu. Plaj hentbolu turnuvası ile başlayan spor etkinlikleri plaj voleybolu turnuvası ile devam etti. Turnuvaların ardından Avrupa’da ve Dünyada aldığı başarılarla adından söz ettiren ve Türkiye’nin tek uluslararası flyboard eğitmeni Ali Komşusu oldukça heyecanlı bir flyboard gösterisine imza attı.

 

Etkinliğin bir diğer eğlenceli gösterisi ise yüzme yarışları oldu. Kızkalesi’nden başlayan yüzme yarışları sahilde son buldu. Oldukça çekişmeli geçen yüzme yarışlarından 18 yaş üzeri kadınlar kategorisinde İlknur Karataş, Erkekler kategorisinde ise Ardan Kaya birinci oldu. Kazanan yüzücü ve antrenörlerine ödülleri ve şiltleri Başkan Kocamaz tarafından verildi.

 

Kızkalesi Festivali’nin son gün misafiri Emre Kaya oldu

 

'Deniz, spor ve eğlence Kızkalesi'nde buluşuyor' sloganıyla, düzenlenen festivalin ikinci ve son günün finalini ise sevilen sanatçı Emre Kaya yaptı. Kaya en sevilen popüler şarkılarını Kızkalesi sahilini dolduran tatilciler ve vatandaşlar için seslendirdi. Mersinliler deniz, kum, güneş, spor ve eğlencenin tadını turizm festivali ile doyasıya çıkardı.

 

Yapboz, Teşekkür Ederim, Seni Seve Seve, Apayrı, Dın Dın, Aşk Diye Soludum, Esaret, Rüzgar, Ayna, Sorma, Sana Güvenmiyorum gibi sevilen şarkılarını seslendiren Kaya, Kızkalesi sahilini dolduran kalabalığı eğlendirdi. Sahne şovları ve dans ekibi eşliğinde dolu dolu bir konser veren Kaya Kızkalesi’ni adeta salladı. Tüm gün eğlenceli aktivitelerle festivale katılan tatilciler ve vatandaşlar konserden keyifle ayrıldılar.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA