20 Nisan 2024 Cumartesi


16:18   CHP`NİN TBMM GRUP AMİRİ BAYRAKTAR İÇİN CENAZE TÖRENİ DÜZENLENDİ   15:51   YOZGAT`TA DEPREMDEN HASAR GÖREN BİNALARLA İLGİLİ HASAR TESPİT ÇALIŞMALARI DEVAM EDİYOR   15:22   YENİŞEHİR DÜNYA VE AVRUPA TRİATLON YARIŞLARINA HAZIR    14:53   CHP GENEL BAŞKANI ÖZGÜR ÖZEL BAŞKANLIĞINDA YAPILAN MYK TOPLANTISI SONA ERDİ   14:39   AYM, İZİNSİZ BİLDİRİ DAĞITAN, AFİŞ ASAN ÖĞRENCİLERE DİSİPLİN CEZASI GETİREN YÖK KANUNU MADDESİNİ İPTAL ETTİ   13:32   ÖMER FETHİ GÜRER: ET VE SÜT KURUMU ETE YAPTIĞI ZAMLARI GERİ ALMALIDIR   12:52   CHP TOKAT MİLLETVEKİLİ KADİM DURMAZ: "DEPREM KAPIMIZA DAYANDI HÂLÂ ÖNLEM YOK"   12:45   İLİÇ`TE BİR MADENCİNİN DAHA CESEDİNE ULAŞILDI   12:37   TOKAT SULUSARAY`DA YAŞANAN DEPREM YOZGAT`IN BAZI İLÇELERİNDE DE HASARA NEDEN OLDU   12:10   İZMİR`DE 4,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM... İZMİR VALİSİ ELBAN AÇIKLAM YAPTI   11:56   AKP`DEN GÖREVİ DEVRALAN CHP`Lİ MAZGİRT BELEDİYE BAŞKANI TAYHAVA BELEDİYENİN BORCUNU AÇIKLADI   11:08   AVUKATLAR YÜRÜYÜŞ YAPACAK, "AVUKATLAR İÇİN DE ADALET" DİYECEK   10:45   ELAZIĞLI ÜRETİCİ: "PEYNİR ALAMAYAN VATANDAŞLAR MERDİVEN ALTINDA ÜRETİLEN PEYNİRE YÖNELİYOR"   10:32   KREDİ KARTI BORÇLARI PATLAYAN VATANDAŞLARDAN İKTİDARA: "EKONOMİYİ DÜZELTMEK İÇİN SARAYDAN BAŞLA, UÇAK İNMEYEN HAVALİMANLARINDAN, GEÇİLMEYEN KÖPRÜLERDEN BAŞLA"   10:23   İZMİR`DE ATAMASI YAPILMAYAN ÖĞRETMENLERDEN ERDOĞAN`A TEPKİ   09:44   MERSİN BÜYÜKŞEHİR ZABITA EKİPLERİ, YAZ SEZONUNA HAZIR   09:09   MERSİN BÜYÜKŞEHİR`DEN BİR İLK: 23 NİSAN ULUSLARARASI ÇOCUK FESTİVALİ   08:23   NACİ GÖRÜR: "ERKEN UYARI SİSTEMİ HAYAT KURTARMAZ, HAYAT KURTARACAK OLAN KENTİ DEPREME HAZIRLAMAKTIR"   01:28   TOKAT`IN SULUSARAY İLÇESİNDE 4.1 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   22:43   TOKAT SULUSARAY`DA 4.4 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDİ  
 
     
   

’MERSİN NARENCİYEDİR, NARENCİYE HAYATTIR’ SLOGANI İLE DÜZENLENEN 8. MERSİN NARENCİYE FESTİVALİ SONA ERDİ.


Adnan Menderes Bulvarı Galatasaray Meydanı ve çevresinde 12-13 Kasım’da organize edilen festival, dolu dolu geçti.

 

Tarih : 14 Kasım 2022 Pazartesi 20:05   Okunma : 429

 Adnan Menderes Bulvarı Galatasaray Meydanı ve çevresinde 12-13 Kasım'da organize edilen festival, dolu dolu geçti. Cumartesi günü startı kent protokolü tarafından verilen festivalin ilk etkinliği ana sahnede Garnizon Komutanlığı Bandosu'nun açılış gösterisi oldu. Ardından sırasıyla zumba dans, Rockustik konseri, tahta bacaklar show, Kibrit Kutusu konseri ve narenciye temalı kostümlerin defilesi halkla buluştu. Gastro-Show sahnesinde ise ünlü şeflerin narenciyeli tarifleri tadılırken, akademisyenler de bilgi ve deneyimlerini halka aktardı. Ali Komşusu'nun FlyBoard gösterisi büyük ilgi çekti. Festivalde ilk gün Oğuzhan Koç'un konseri ile tamamlandı.

 Festival heyecanı, organizasyonun ikinci gününde Pazar keyfi ile birleşti. Sabahın erken saatlerinde etkinlik alanına gelen çok sayıda vatandaş, güzel havanın tadını çıkardı. Sayıları 200'ü geçen stantlarda alışveriş yapma imkanı bulan aileler, oyun alanlarında çocuklarıyla birlikte keyifli vakit geçirdi. Ana sahnede Mersin Devlet Opera ve Balesi (MDOB) sanatçılarının konseri ile güne 'merhaba' denilirken; NABA Akustik, Grup Fosiller ve Terapist Band konserleri kulakların pasını sildi. Gastro-show sahnesinde ise Venezuela Büyükelçisi Jose Gregorio Bracho Reyes'in şovu vardı. Büyükelçi, ülkesine özgü bir lezzet olan 'Hayata Dönüş' isimli yemeğini protokol üyelerine ikram etti.

Mersin'in en büyük festivali olan 8. Mersin Narenciye Festivali, Fatih Erkoç-Ahmet Baran ikilisinin muhteşem konseri ile sona erdi. Galatasaray Meydanı'ndaki konserde sahne alan ilk isim, 6 kıtada bini aşkın konser veren dünyanın en önemli kanun virtüözlerinden Ahmet Baran oldu. İzleyenleri solo kanun performansı ile selamlayan Baran, daha sonra usta sanatçı Fatih Erkoç'u takdim etti. İlk olarak 'Ellerim Bomboş' isimli şarkıyı seslendiren usta sanatçılar, 'Avuç İçi Kadar Mutluluk’, ‘Elveda Tatlım’ ve ‘Vardar Ovası’ şarkılarını alanı dolduran Mersinlilerle beraber söyledi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2024 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA