17 Mayıs 2025 Cumartesi


11:50   ÖMER FETHI GÜRER: "ZIRAI DON BAHÇELERI VURDU, GEÇTI"   11:26   UCM BAŞSAVCıSı KHAN, HAKKıNDAKI SORUŞTURMA SONUÇLANANA KADAR GÖREVINDEN AYRıLDı   11:18   İMAMOĞLU: “POPÜLIST LIDERLER, KENDI POLITIK GÜNDEMLERI UĞRUNA, HER ŞEYI MANIPÜLE ETMEKTEN KAÇıNMıYORLAR”   11:01   "DEĞIŞIM ARIFESINDE ÜNIVERSITE BULUŞMASı"...ÜNIVERSITELERDE ÖZGÜRLÜK VE KATıLıMCı YÖNETIM IÇIN ORTAK ÇAĞRı   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:18   YALÇıN KARATEPE: ``GENÇ IŞSIZLIĞIN YÜZDE 15, GENIŞ TANıMLı IŞSIZLIĞIN YÜZDE 28,5 OLDUĞU BIR ÜLKEDE SIZ NEYIN BAŞARıSıNı KUTLUYORSUNUZ?"   10:17   MERSINLI ÖZEL BIREYLER GELENEKSEL 3. BOCCE TURNUVASı`NDA KıYASıYA YARıŞTı   10:17   KEMALPAŞALı ÇAY ÜRETICILERINDEN `FIYAT` TEPKISI: "BIR PAKET CIPS 40- 50 LIRA. BIZIM ÇAYıMıZ, EMEĞIMIZ BIR CIPS KADAR ETMIYOR MU?"   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN ÜNIVERSITELI ÖĞRENCILERIN KARIYERINE DESTEK   09:20   İYİ PARTILI OFLUOĞLU`DAN CUMHURBAŞKANı`NA ASKERLERI TSK`DAN AYıRMA YETKISI VEREN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "ASKERI TAMAMEN TAHAKKÜM ALTıNA ALMAK ISTIYORLAR"   16:20   VELI AĞBABA: "BIR TARAFTAN PKK`YLA BARıŞıYORSUN, ÖBÜR TARAFTAN CHP`YI DÜŞMANLAŞTıRıYORSUN"   14:52   CHP FRANKFURT BIRLIĞI`NDEN AK PARTILI MIROĞLU`NA TEPKI   14:31   CHP`LI AŞKıN GENÇ`TEN AK PARTI`NIN KANUN TEKLIFINE TEPKI   13:25   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, OTIZM SEMPOZYUMU`NDA...   12:57   AK PARTI, ANAYASA MAHKEMESI`NIN IPTAL KARARLARıNı DÜZENLEYEN YENI KANUN TEKLIFINI TBMM BAŞKANLıĞı`NA SUNDU   12:38   CEZAEVLERI VE SAĞLıK SEMPOZYUMU... AKSAZ ŞAHBAZ: "İNSAN HAKLARı KURULUŞLARıNCA HAZıRLANAN RAPORLAR, CEZA VE TUTUKEVLERINDE BIN 413 HASTA MAHPUS BULUNDUĞUNU ORTAYA KOYUYOR"   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS`ı GENÇLERIN FIKIRLERIYLE KUTLAYACAK   11:42   EKREM İMAMOĞLU: "BIRLIKTE DAYANıŞMA IÇERISINDE BU ZOR GÜNLERI AŞACAĞıMıZDAN HIÇ ŞÜPHE DUYMUYORUM"   11:30   "TARSUS`TA GELECEK VAR, AKTIF YAŞAMDA HAYAT VAR" TEMALı BAHAR ŞENLIĞI ILGI GÖRDÜ  
 
     
   

GÖKAYAZ: “BURADA OLMAK BİZİM İÇİNDE BÜYÜK BİR MUTLULUK KAYNAĞI”


Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde,‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenlendi. Mezitli Kuyuluk Özel Eğitim Meslek Okulu’nda düzenlenen etkinliğe;Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Şirin Esen, Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila, özel bireyler ve aileleri katıldı.

 

Tarih : 4 Aralık 2022 Pazar 01:02   Okunma : 425

Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanlığı ve Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğinde,‘3 Aralık Dünya Engelliler Günü’ dolayısıyla farkındalık etkinliği düzenlendi. Mezitli Kuyuluk Özel Eğitim Meslek Okulu’nda düzenlenen etkinliğe;Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz, Mezitli İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü Şube Müdürü Mehmet Şirin Esen, Sağlık Hizmetleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila, özel bireyler ve aileleri katıldı.

İlk olarak Mezitli Özel Eğitim Uygulama Okulu Halk Oyunları ekibinin gösterisi ile başlayan etkinlikte, daha sonra Mersin Büyükşehir Belediyesi Engelsiz Yaşam Parkı Halk Oyunları Grubu’nun gösterisi büyük beğeni topladı. Müzik ve Dans gösterileri, Bubble Show, Tahta Bacak Show ve Jonklör Show’un da sahne aldığı etkinlikte, özel bireyler doyasıya eğlenmenin tadını çıkardı.

Gökayaz: “Bu etkinliği okullarla yapma kararımızın ne kadar doğru olduğunu gördük”

Özel bireylerle her ortamda ve şartta birlikte olmaktan büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden Mersin Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Serdal Gökayaz,“Büyükşehir Belediyesi olarak burada olmak, bizim içinde çok büyük bir mutluluk kaynağı. Çok güzel bir etkinlik oldu. Bu sene ilk defa okullarla yapma kararı almıştık ve bu kararımızın ne kadar doğru olduğunu gördük. İnşallah, bundan sonraki süreçlerde de bu tür etkinliklerde hep beraber oluruz” dedi.

Dr. Atila: “Onlar hepimizin çocukları, hepimizin geleceği”

Özel bireylerin doyasıya eğlendiği etkinlik hakkında bilgi veren Mersin Büyükşehir Belediyesi Sağlık İşleri Dairesi Başkanı Dr. Hülya Atila ise, bu tür etkinlikler sayesinde engelli bireyler, aileleri ve yöneticilerin yer aldığı büyük bir aile oluşturmayı hedeflediklerini söyleyerek,“Onlar hepimizin çocukları, hepimizin geleceği, hepimiz birlikte el ele daha güçlüyüz” diye konuştu.

Büyükşehir Belediyesi’nin, özel gereksinimli bireylere yönelik olarak yıl içerisinde farklı tarihlerde birçok etkinlik düzenlediğini ifade eden Dr. Atila,“Aslında bizim her gün bir etkinliğimiz var. Mesela Engelsiz Yaşam Parkımızda, her gün değişik bir etkinlik yapılıyor. Dikiş, seramik, ahşap boyama atölyelerimiz var. Sadece çocuklarımız değil, velilerimizle birlikte piknik ve farkındalık etkinliklerimiz oluyor.Özel gün ve haftaları birlikte kutluyoruz. Yani bizim faaliyetlerimiz hiç bitmiyor. Sürekli devam ediyor onlarla birlikte. Aslında biz büyük bir aile olduk. Onlar bizi, biz onları kapsadık” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA