23 Mayıs 2025 Cuma


15:03   AHMET ÖZER 7 AY SONRA HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı... ÖZER: VERECEĞINIZ KARAR BARıŞ SÜRECINE DE KATKı YAPACAKTıR   14:51   CHP`DE GRUP YÖNETIMI VE TBMM BAŞKANLıK DIVANı ÜYELERI IÇIN SEÇIMLER YAPıLDı... 3 GRUP BAŞKANVEKILI GÖREVE DEVAM EDECEK, TEKIN BINGÖL TBMM BAŞKANVEKILI OLDU   14:16   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ, KARAMAN İL MILLI EĞITIM MÜDÜRÜ`NÜN NURETTIN YıLDıZ`A PLAKET VERMESINI TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   13:05   ALI MAHIR BAŞARıR: "KAYYUMU BU MECLIS`TE LEGALLEŞTIRECEK HIÇBIR ADıMA IZIN VERMEYIZ”   13:04   EKREM İMAMOĞLU: "SANDıKTAN SANA HAYALINI BILE KURAMAYACAĞıN, TARIHE GEÇECEK GÜÇLÜ BIR TOKAT ÇıKACAK"   11:59   CHP`LI GÜRER ÇIFTÇILERLE BULUŞTU: "BU FIYATLARLA HAYVANCıLıĞı SÜRDÜREBILMELERI MÜMKÜN DEĞIL"   11:22   TUTUKLU ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı AHMET ÖZER YEDI AY SONRA ILK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA: "BIZI BÖLÜCÜLÜKLE SUÇLAYANLAR BÖLÜCÜLÜK YAPıYOR"   10:07   ALMANYA, 3 AYDA 6 BINDEN FAZLA KIŞIYI SıNıR DıŞı ETTI   10:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI, 50. YıL MAHALLESI`NDE YAPıMı TAMAMLANAN HALı SAHAYı HIZMETE AÇTı   09:56   İBB`YE 4. DALGA OPERASYON… CEMAL ENGINYURT: “EKREM AĞRıSı BITMIYOR”   09:54   ÇEKYA YAPıMı “KURTARıCıLAR-2” DIZI FILMININ ÇEKIMLERI TARSUS`TA YAPıLıYOR   09:32   İBB`YE 4. DALGA OPERASYON... ALI MAHIR BAŞARıR: "DELIL ARANMADAN, SONRADAN DELIL UYDURMAK ÜZERINE KURULU BU DÜZEN; HUKUK DEĞIL, MAFYA DÜZENIDIR"   08:31   AHMET ÖZER 7 AY SONRA HAKIM KARŞıSıNA ÇıKıYOR... AVUKATı HÜSEYIN ERSÖZ: ALGıLARıN DEĞIL, `OLGULARıN` TARTıŞıLDıĞı BIR GÜN OLACAK   07:54   İBB`YE 4. DALGA OPERASYON... İMAMOĞLU`NUN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ VE KORUMA MÜDÜRÜ DAHIL 49 KIŞI HAKKıNDA GÖZALTı KARARı   15:28   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "AKP IKTIDARıNDA IŞLEVSIZLEŞTIRILEN TEFTIŞ VE DENETIM SISTEMI NEDENIYLE OKULLAR VE EĞITIM SISTEMI SAVRULUYOR"   15:23   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN ERDOĞAN`A: "SENIN KENDI YAPTıĞıN ANAYASAYA GÖRE BIR DAHA ADAY OLMA IMKANıN YOK. SEN ADAY OLAMAZSıN ZATEN"   11:26   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... "CUMHURBAŞKANıNA TSK`DA `DISIPLINSIZLIK` NEDENIYLE GÖREVDEN ALMA YETKISI" VEREN MADDELER YENIDEN DEĞERLENDIRILMEK ÜZERE GERI ÇEKILDI   11:22   CHP`LI TANRıKULU`NDAN KURTULMUŞ`A ANAYASA ELEŞTIRISI: “BIR RIYASET MAKAMı OLARAK ÇOK KÖTÜ BIR ANAYASAL GELENEĞIN BAŞLANGıCıNA SEBEP OLDUNUZ”   08:09   AFAD: EGE DENIZI`NDE 6,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   02:23   DONALD TRUMP, KATAR UÇAĞı SORUSUNU SORAN NBC MUHABIRINI SALONDAN KOVDU  
 
     
   

Başkan Tarhan’dan Çat Kapı Ziyaret


Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, ilçede bulunan vatandaşlara çat kapı ev ziyaretlerinden bulundu. Rastgele ziline bastığı evlerde, ev sahipleri yaşadıkları kısa bir şaşkınlığın ardından Başkan Tarhan ve eşi Sembol Tarhan’ı evlerine buyur ettiler.

 

Tarih : 1 Kasım 2018 Perşembe 16:23   Okunma : 345

5 yılda gerçekleştirdiği 500’ü aşkın halk gününün yanı sıra bulunduğu her ortamda vatandaşla bütünleşmeye gayret gösteren Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan ilginç bir eyleme daha gerçekleştirdi. Eşi Sembol Tarhan’la birlikte daha önce hiçbir planlama yapılmadan gerçekleştirdiği ziyarette son derece ilginç bir olaya imza attı. Site bahçesine girişte eşi ile birlikte rastgele kat ve numara tespiti yapan Başkan Tarhan’ı karşısında gören ev sakinleri şaşkınlıklarını gizleyemedi.Yaşanan kısa şaşkınlığın ardından Başkan Tarhan’ı evine davet eden mahalle sakinleri bir süre sohbet etti. Renkli görüntülerin yaşandığı ziyaretlerde börek pişiren kadınlara yardım eden Sembol Tarhan, sacın başına geçerek, kadınların açtığı yufkayı tek tek pişirdi. Ev sahiplerine belediyeden herhangi bir taleplerinin olup olmadıklarını soran Başkan Tarhan ise misafirperverliklerinden dolayı teşekkür etti.

ZİL ÇALDI, KARŞILARINDA BAŞKAN TARHAN’I GÖRDÜLER

Zilin çalmasının ardından kapıyı açtıklarında karşılarında Başkan Tarhan’ı görmüş olmanın şaşkınlığını yaşadıklarını ifade eden ev sakinleri, “Biz başkanımızın vatandaşlarla bu tür sıcak ilişkiler içerisinde olduğunu duyuyorduk. Ancak daha önce hiç karşılaşmadık. Şimdi evimde oturuyor. Başka birisi anlatsa inanmazdım. Ama şimdi bizzat yaşadım ve gördüm. Üstelik komşularımız da bu ziyarete tanık oldular. Bu günü ömrüm boyunca unutabileceğimi sanmıyorum. Keşke haberimiz olsaydı da ona göre hazırlık yapsaydık ama böylesi çok büyük bir sürpriz oldu. Başkanımıza bize gösterdiği bu yakınlık ve ilgi nedeniyle sonsuz teşekkürlerimizi sunarız” dediler.

'HALKIN BELEDİYESİ OLACAĞIZ DEMİŞTİK'

Belediye olarak klasik belediyecilik hizmetlerinin haricinde sosyal faaliyetlere de büyük önem verdiklerini ifade eden Başkan Tarhan, bu tür ziyaretler ile kendisine ulaşma imkânı bulamayan ailelere de bir araya gelme imkânı bulduklarını söyledi. Ziyaret ettikleri ev ve site ile ilgili hiçbir ön çalışma yapmadıklarının altını çizen Başkan Tarhan,  “Göreve gelirken, halkın bir başkanı olacak, Mezitli Belediyesi de halkın bir belediyesi olacak demiştik. Geride kalan 5 yılda vatandaşımıza halkçı belediye sunmuş olmanın gururunu yaşıyorum. Daha öncede yaptığımız gibi yanıma eşimi de alarak, evleri ziyaret ediyor, ev sahipleriyle hoş sohbetler etme şansı yakalıyoruz. Bizler her zaman vatandaşlarımızın yanında olmaya özen gösteriyoruz. Bu tür çat kapı mahalle ziyaretlerimizi devam ettireceğiz” dedi.






Paylaş :
Etiketler :  neşet, tarhan, ev, ziyaret

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA