8 Şubat 2026 Pazar


17:34   ÜMIT ÖZDAĞ: "ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK ISTEYENLER ÖNCE ŞEHIT KÜÇÜK’ÜN ANNE VE BABASıNA, ’BIZ SENIN EVLADıNı KATLEDEN TERÖRISTLERIN ELEBAŞıNı SERBEST BıRAKACAĞıZ’ DESINLER"   17:32   HAYATıNı KAYDEDEN POLIS MEMURU KESKIN IÇIN TÜVTÜRK ÖNÜNDE AÇıKLAMA: "’ÖLÜRSE ŞEHIT, VURURSA SUÇLU’ DÜZENI SON BULMALıDıR"   17:31   CHP’NIN YENI PARTI PROGRAMı BALıKESIR’DE TANıTıLDı: HAZıR OLUN, BIR DEVRIN SONUNA GELIYORUZ   15:48   ESKIŞEHIR BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı ÜNLÜCE: "MIHALGAZI BELEDIYE BAŞKANı ZEYNEP GÜNEŞ AKGÜN’ÜN YANıNDAYıZ"   15:44   GÖLBAŞı, KALECIK VE BEYPAZARı BELEDIYE BAŞKANLARı, CHP’DEN ISTIFA EDECEKLERI IDDIALARıNı YALANLADı   13:40   TUNCER BAKıRHAN, BAHÇELI’YI ARAYıP ÖZÜR DILEDIĞI IDDIALARıNı REDDETTI   12:38   CHP’LI KEÇIÖREN BELEDIYE BAŞKANı MESUT ÖZARSLAN’ıN, AK PARTI’YE GEÇMESI BEKLENIYOR   11:36   İYİ PARTI, MEHMET EMIN KORKMAZ’ı TEDBIRLI OLARAK KESIN IHRAÇ TALEBIYLE DISIPLIN KURULUNA SEVK ETTI   09:11   MHP’LI UYSAL: BU HAREKET SıRADAN BIR PARTI DEĞIL, BIR DAVADıR   19:38    SEL SAHASıNDAN BAKANLıKLARA: DR. LEVENT UYSAL’DAN MERSIN İÇIN YOĞUN MESAI   13:45    ÖZDAĞ’DAN HATAY ÇıKıŞı: “ANAHTAR VAR, YUVA YOK… HATAY ÇAMUR DERYASıNA TERK EDILDI”   13:38   TÜRKIYE’DE KAYıP ÇOCUK GERÇEĞI MECLIS GÜNDEMINDE: TANRıKULU’NDAN ÇARPıCı SORULAR   11:42   İKI MEŞALELI TARIHI AÇıLıŞ: MILANO-CORTINA 2026 KıŞ OLIMPIYATLARı BAŞLADı   10:22   6 ŞUBAT’ıN ARDıNDAN MERSIN’DE İYILEŞME BULUŞMASı: “UNUTMADAN DEVAM ETMEK”   20:10   ÜÇ YıL GEÇTI, ACı DINMEDI: TOROSLAR’DA DEPREM DEĞIL İHMAL KONUŞULDU   20:04   TARSUS’TA 6 ŞUBAT’ıN ACıSı UNUTULMADı: KAYBEDILEN CANLAR DUALARLA VE HELVA İKRAMıYLA ANıLDı   19:51   16 YAŞıNDAKI HIRANUR İÇIN ADALET ÇıĞLıĞı: “CEZASıZLıK BITENE KADAR BURADAYıZ”   19:34   BAROLAR HATAY’DA SESSIZ ÇıĞLıK OLDU: 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA ADALET İÇIN ORTAK YAS   18:24   MEP’TEN GÜVENLIK VE YATıRıM VURGUSU: “HUZURLU MERSIN, GÜÇLÜ EKONOMI”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A: DEPREM KONUTLARıNDAN ’FAIZ ALMAYACAĞıZ’ DE AĞıZ DOLUSU TEŞEKKÜR EDECEĞIM  
 
     
   

KOÇ, “BİZİM OLDUĞUMUZ YERDE SORUN DEĞİL, ÇÖZÜM OLACAK”


Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç, konuk olduğu Kent Radyo’da Mezitli’deki var olan mevcut sorunların çözümleriyle ilgili teknik ve finansal çalışmalarının hazır olduğunu belirterek, “Yerel seçimleri baz alarak her başkan değişiminde CHP ilçedeki oylarını artırmış. Ama yapılan son seçimle birlikte CHP’nin ilçede oy kaybı yaşadığı açıkça görülüyor. Mezitli gerçekten değişim istiyor ve ilçeye yeni bir yönetim modeli oluşturmak için geliyoruz” dedi.

 

Tarih : 8 Kasım 2018 Perşembe 19:53   Okunma : 477

Mezitli Belediye Başkan Adayı Adayı Sinan Koç, Kent Radyo’ya konuk oldu.  Elif Ezgi Demir’in sunduğu programda Koç, ilçede birçok sorunun olduğunu ve bu sorunlara vakıf biri olarak çözülümünün de hazırladıklarını belirtti. İçerisinde akademisyenlerin olduğu bir ekiple proje çalışmalarının teknik ve finansal aşamalarını tamamladıklarını söyleyen Koç, “Kent çamaşırhaneleri diye bir çalışmamız var. Öğrencilere kırtasiye yardımıdır, burstur bunun gibi çalışmalar sosyal belediyeciliğin olmazsa olmazlarındadır. Bunları proje olarak görmüyoruz ve bunları yaptık diye de övünmeyeceğiz. Projelerimizde, kadın ve çocuklar için rehabilitasyon merkezleri, otogara gitmek isteyen vatandaşın ulaşım sorunu çözecek cep otogarı ve evi olmayan dar gelirli aileler için konut çalışmalarımız hazır” ifadelerini kullandı.

“PROJELERİMİZ HAZIR“

İlçede gerçekleştirileceği projelerden bahseden Koç, “İlçedeki İstihdamı artıracak projelerimiz var. Bunun dışında, her seçim şeftali üreticilerine vaatler verilir ve gerçekleştirilemez. Üreticici sorun ve sıkıntısını gidereceğiz. Bunun yanı sıra, ilçedeki artıma tesisinden herkes şikayetçi. Sağlık bakımında tehlike oluşturan bu tesisi yüzünden halkımız denize giremiyor. Bunu sorunu da bildirerek hızlı bir şekilde çözüme kavuşturacağız.  Bizim olduğumuz yerde sorun değil çözüm olacak. Kısacası, gençten yaşlıya kadar her yaş grubunu ilgilendiren sosyal aktiviteler, trafik sorunun çözecek projeler gibi birçok çalışmamız var” dedi.

“HALKIN SAĞLIĞI HER ŞEYDEN ÖNCE GELİR”

Vatandaşın sağlığının her şeyden önce geldiğini bildiren Koç, Şehir Hastanesi’nin uzak olması nedeniyle hastalar için ilçede ilk müdahale istasyonu kuracaklarını söyledi. İhtiyaç sahiplerine ücretsiz ilaç hizmeti de vereceklerini belirten Koç, “Yaşlı kampüsü, derneklerin sıkıntı ve sorunlarını giderecek dernekler merkezi kuracağız” şeklinde konuştu.

“ÇOK İYİ BİR EKİPLE ÇALIŞIYORUZ”

Mezitli’de daha önce yapılan yerel seçimlerde her başkan değişiminde CHP’nin oylarını artırdığını ifade eden Koç, “Yapılan son seçim analizinde CHP ilçede oy kaybettiği açıkça görülüyor. Bu şu demek oluyor. Mezitli değişim istiyor. İçlerinde akademisyenlerinde olduğu ok iyi bir ekiple çalışmalarımızı yürütüyoruz ve bu işi en iyi şekilde yapmaya hazırız” dedi. Mezitli Belediye Başkan Aday Adayı Sinan Koç son olarak, CHP olarak Büyükşehir ve 13 ilçenin belediyesini alacaklarına inandıklarını belirterek, bütün aday adayı arkadaşlarına başarılar diledi.






Paylaş :
Etiketler :  sinan koç, kent radyo

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA