24 Mayıs 2025 Cumartesi


15:03   AHMET ÖZER 7 AY SONRA HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı... ÖZER: VERECEĞINIZ KARAR BARıŞ SÜRECINE DE KATKı YAPACAKTıR   14:51   CHP`DE GRUP YÖNETIMI VE TBMM BAŞKANLıK DIVANı ÜYELERI IÇIN SEÇIMLER YAPıLDı... 3 GRUP BAŞKANVEKILI GÖREVE DEVAM EDECEK, TEKIN BINGÖL TBMM BAŞKANVEKILI OLDU   14:16   CHP`LI ÖZÇAĞDAŞ, KARAMAN İL MILLI EĞITIM MÜDÜRÜ`NÜN NURETTIN YıLDıZ`A PLAKET VERMESINI TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   13:05   ALI MAHIR BAŞARıR: "KAYYUMU BU MECLIS`TE LEGALLEŞTIRECEK HIÇBIR ADıMA IZIN VERMEYIZ”   13:04   EKREM İMAMOĞLU: "SANDıKTAN SANA HAYALINI BILE KURAMAYACAĞıN, TARIHE GEÇECEK GÜÇLÜ BIR TOKAT ÇıKACAK"   11:59   CHP`LI GÜRER ÇIFTÇILERLE BULUŞTU: "BU FIYATLARLA HAYVANCıLıĞı SÜRDÜREBILMELERI MÜMKÜN DEĞIL"   11:22   TUTUKLU ESENYURT BELEDIYE BAŞKANı AHMET ÖZER YEDI AY SONRA ILK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA: "BIZI BÖLÜCÜLÜKLE SUÇLAYANLAR BÖLÜCÜLÜK YAPıYOR"   10:07   ALMANYA, 3 AYDA 6 BINDEN FAZLA KIŞIYI SıNıR DıŞı ETTI   10:01   YENIŞEHIR BELEDIYESI, 50. YıL MAHALLESI`NDE YAPıMı TAMAMLANAN HALı SAHAYı HIZMETE AÇTı   09:56   İBB`YE 4. DALGA OPERASYON… CEMAL ENGINYURT: “EKREM AĞRıSı BITMIYOR”   09:54   ÇEKYA YAPıMı “KURTARıCıLAR-2” DIZI FILMININ ÇEKIMLERI TARSUS`TA YAPıLıYOR   09:32   İBB`YE 4. DALGA OPERASYON... ALI MAHIR BAŞARıR: "DELIL ARANMADAN, SONRADAN DELIL UYDURMAK ÜZERINE KURULU BU DÜZEN; HUKUK DEĞIL, MAFYA DÜZENIDIR"   08:31   AHMET ÖZER 7 AY SONRA HAKIM KARŞıSıNA ÇıKıYOR... AVUKATı HÜSEYIN ERSÖZ: ALGıLARıN DEĞIL, `OLGULARıN` TARTıŞıLDıĞı BIR GÜN OLACAK   07:54   İBB`YE 4. DALGA OPERASYON... İMAMOĞLU`NUN ÖZEL KALEM MÜDÜRÜ VE KORUMA MÜDÜRÜ DAHIL 49 KIŞI HAKKıNDA GÖZALTı KARARı   15:28   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "AKP IKTIDARıNDA IŞLEVSIZLEŞTIRILEN TEFTIŞ VE DENETIM SISTEMI NEDENIYLE OKULLAR VE EĞITIM SISTEMI SAVRULUYOR"   15:23   ALI MAHIR BAŞARıR`DAN ERDOĞAN`A: "SENIN KENDI YAPTıĞıN ANAYASAYA GÖRE BIR DAHA ADAY OLMA IMKANıN YOK. SEN ADAY OLAMAZSıN ZATEN"   11:26   TBMM PLAN VE BÜTÇE KOMISYONU... "CUMHURBAŞKANıNA TSK`DA `DISIPLINSIZLIK` NEDENIYLE GÖREVDEN ALMA YETKISI" VEREN MADDELER YENIDEN DEĞERLENDIRILMEK ÜZERE GERI ÇEKILDI   11:22   CHP`LI TANRıKULU`NDAN KURTULMUŞ`A ANAYASA ELEŞTIRISI: “BIR RIYASET MAKAMı OLARAK ÇOK KÖTÜ BIR ANAYASAL GELENEĞIN BAŞLANGıCıNA SEBEP OLDUNUZ”   08:09   AFAD: EGE DENIZI`NDE 6,0 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM   02:23   DONALD TRUMP, KATAR UÇAĞı SORUSUNU SORAN NBC MUHABIRINI SALONDAN KOVDU  
 
     
   

Ulaşım Bizim İşimiz


CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Serdal Kuyucuoğlu, 2 gününü kent içi ulaşıma ayırdı ve kentin çeşitli güzergâhlarında belediye otobüsüyle ve dolmuşla seyahat ederek ulaşımdaki sorunları inceledi. Kuyucuoğlu, duraklarda beklerken, otobüs ve dolmuşlarda seyahat ederken vatandaşlarla da sohbet etti ve onların ulaşımla ilgili taleplerini dinledi.

 

Tarih : 22 Kasım 2018 Perşembe 12:58   Okunma : 721

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A. Adayı Serdal Kuyucuoğlu, Mersin’in geleceğine dair projelerini hazırlarken, 160 binden fazla vatandaşa telefonla ulaşmış ve projelerini, Mersinlilerin sorunları ve talepleri doğrultusunda şekillendirmişti.

Mühendis kimliğinin yanı sıra ulaşım uzmanı kimliği de bulunan Serdal Kuyucuoğlu, Mersin’in ulaşımla ilgili sıkıntılarını da bizzat vatandaşın, otobüs ve dolmuş şoförlerinin ağzından dinledi.

2 günlük çalışma programını kent içi ulaşım vasıtalarını incelemeye ayıran Kuyucuoğlu bu çalışmasına Çavuşlu-Yaşat işhanı arasındaki belediye otobüsüne binerek başladı. Kuyucuoğlu daha sonra Mezitli-Tulumba altgeçidi, Çarşı-Mezitli, Liman-Göçmen kavşağı, Halkkent-Güneykent-Şehir Hastanesi -Toros Devlet Hastanesi-İstasyon güzergahlarındaki duraklarda belediye otobüsü ve dolmuş bekledi, bu güzergahlardaki otobüs ve dolmuşlara binerek şehri dolaştı.

Kuyucuoğlu, duraklarda beklerken, belediye otobüsünde ve dolmuşta seyahat ederken yolcularla sohbet etti, başta kent içi ulaşım olmak üzere şehir yaşamıyla ilgili sorunlarını ve taleplerini dinledi.  Kuyucuoğlu, yolcu indirme bindirme peronlarında sıra bekleyen dolmuş şoförleriyle de sohbet etti.

Çalışmasıyla ilgili bir açıklama yapan Serdal Kuyucuoğlu, “Duraklarda bekleyen yolcularla, toplu taşıma araçlarındaki vatandaşlarla; yolcular ve şoförlerle trafik akışı boyunca ulaşımla ilgili sohbet ederek görüş alışverişinde bulunduk. Yolcuların kent içi ulaşımda yaşadıklarını bizzat yaşayarak yerinde tespit ettik. Mersin’in toplu ulaşımda yaşadığı sıkıntıları zaten biliyordum. Toplu taşıma araçlarını bizzat kullanınca sorunun daha da büyüdüğünü gördüm. Maalesef Mersin’de kent içi ulaşım, belediye otobüsleri, vatandaş açısından yoğun saatlerde tam bir çileye dönüşmüş. Ulaşımla ilgili uzun vadeli çözüm önerilerimiz, bunlara ilişkin projelerimiz hazır. Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğim takdirde ilk işimiz ulaşım projelerini hayata geçirmek olacak. Ulaşıma kökten çözüm olacak projeler hayata geçirilene kadar geçecek sürede de acil müdahaleler yapmak gerekiyor. Belediye otobüsü sayısının artırılması, sefer sayılarının artırılması, güzergâhların yoğunlukları dikkate alınarak düzenlemeler yapılması gerektiğini gördük. Vatandaşın ucuz ve güvenli ulaşımın yanında konforlu ulaşım hakkı da var.  Bunları sağlayacağız. Bir mühendis ve ulaşım uzmanı olarak her zaman söylüyorum. Ulaşım bizim işimiz. Göreve seçildiğimiz zaman Mersin’in ulaşım sorununu çözeceğiz” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  CHP, SERDAL KUYUCUOĞLU, MERSİN BÜYÜKŞEHİR BELEDYESİ

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA