11 Eylül 2025 Perşembe


20:53   DEM PARTI VE CHP ARASıNDA DIKKAT ÇEKEN ZIRVE: İSTANBUL’DA STRATEJIK BULUŞMA   20:38   CHP’DEN VALILIĞE SERT MESAJ: BU BINA BIZIM, BU KARAR BIZIM   16:46   İSTANBUL BAROSU DAVASıNDA TARIHI SAVUNMA: TURGUT KAZAN’DAN HUKUK MANIFESTOSU   16:40   GÜRSEL TEKIN’DEN SESSIZ VEDA: “TÜRKIYE’NIN GERÇEK GÜNDEMIYLE MEŞGUL OLUN”   15:07   12 DEV ADAM’A MERSIN’DEN TAM DESTEK: MARINA’DA YARı FINAL HEYECANı   15:05   ÖZGÜR ÖZEL: BIZ SANDıĞı TEK ADAMLARDAN SÖKE SÖKE ALDıK, TEK ADAMA VERMEYECEĞIZ   14:57   BAŞKAN YıLDıZ: “İDMAN YURDU’NU KENTIN SAHIPLENDIĞI BIR TAKıM HALINE GETIRMELIYIZ”   14:55   ECE SEÇKIN’DEN ADALET BAKANLıĞı’NA ÇAĞRı   14:48   “ŞEKER”IN UMUT YOLCULUĞU: HATAY’DAN MERSIN’E UZANAN BIR KURTULUŞ HIKAYESI   10:12   TARıMSAL KALKıNMAYA 32 BIN METRE BORU: ERDEMLI’DEN ÜRETICIYE KARARLı DESTEK   01:03   CHP 102 YAŞıNDA: SEÇER’DEN BIRLIK, ADALET VE UMUT MESAJı   16:18    TARSUS BELEDIYESI’NDEN ORTAK AKıLLA HIZMET ATAĞı   16:16   AKDENIZ ZABıTASı, YOĞUN ŞIKAYETLERE NEDEN OLAN “KUŞ PAZARı”Nı KALDıRDı   16:15   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI İLE KADıNLAR DIREKSIYONDA, KARIYER YOLUNDA   16:13   MEZITLI BELEDIYESI’NIN ÜCRETSIZ PSIKOLOG VE DIYETISYEN HIZMETI   16:11   TOROSLAR’A 5 PARK MÜJDESI   16:09   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN EVLILIKTE SAĞLıKLı ILETIŞIM EĞITIMI   21:33   LOJISTIKTE YENI ÇAĞ: ŞEHIR İÇI TESISTE HıZ, VERIM VE SÜRDÜRÜLEBILIRLIK YARıŞı   21:13   GOLDEN GLOBAL’DAN DIJITAL ATıLıM: 190 ÜLKEYE SANIYELER İÇINDE PARA TRANSFERI   16:52   “KıZKALESI’NDE KUM, FILE VE KÜRESEL REKABET”  
 
     
   

İYİ PARTİ`NİN "SAROS`TAKİ KİRLİLİK ARAŞTIRILSIN" ÖNERİSİ, AKP VE MHP MİLLETVEKİLLERİNİN OYLARIYLA REDDEDİLDİ


İYİ Parti`nin Saros Körfezi`ndeki kirliliğin araştırılması için verdiği önergenin öne alınması önerisi, TBMM Genel Kurulu`nda AKP ve MHP`li milletvekillerinin oyları ile reddedildi.

 

Tarih : 18 Ocak 2023 Çarşamba 17:01   Okunma : 402

İYİ Parti`nin Saros Körfezi`ndeki kirliliğin araştırılması için verdiği önergenin öne alınması önerisi, TBMM Genel Kurulu`nda AKP ve MHP`li milletvekillerinin oyları ile reddedildi.

TBMM Genel Kurulu`nda bugün, İYİ Parti`nin Saros Körfezi`ndeki kirliliğin araştırılması için daha önce verdiği önergenin öne alınması önerisi görüşüldü.

İYİ Parti Edirne Milletvekili Orhan Çakırlar, Türkiye`de birçok doğal alanın bedelsiz olarak devredildiğini aktararak, Edirne`nin Keşan ilçesine bağlı Sazlıdere köyündeki FSRU limanı inşaatının deniz ekolojisine zarar verildiğini ve balık türlerinin hızla eksildiğini dile getirerek, “İnşaat sırasında kirlilikten ve sesten etkilenin yunuslar bölgeyi terk etmekte ve kıyılara vurmaktadır” dedi.

HDP Muş Milletvekili Gülüstan Kılıç Koçyiğit, Türkiye`deki doğal varlıkların birçoğunun tehlike altında olduğunu kaydederek, “AKP`nin aklı sadece yağma, talana çalışıyor. Her gördüğü yeşilliğin üzerine villa, otel yapmak, olmadı bir şey kondurmak üzerine çalışan bir akıl olunca, neredeyse Türkiye`deki bütün sit alanları yağmalanmış durumda” diye konuştu.

CHP Edirne Milletvekili Okan Gaytancıoğlu, AKP`nin Gökçetepe sahilini TÜRGEV`e verdiğini belirterek, “Oraya bütün bakanlarınız, milletvekilleriniz geliyor. Özel yol yaptınız. Halk, oradan denize giremiyor. Vakfı TÜGVA diye bir vakfa verdiniz, yine yandaş vakıf. Soruyoruz, soru önergelerimize yanıt verilmiyor. Danışment sahili… 48 dekarlık bir alanda yine buna benzer bir vakıf olmasın diye gerçekten mücadele ediyoruz. En güzel yerlerinden birin olan Sazlıdere sahiline de bilim karşı çıktı. 7 km. ileride fay hattı var. Halk bir araya geldi, Saros Gönüllüleri oluştu. Halkla birlikte eylem yaptık ama siz dinlemediniz. 10 bin ağacı kestiniz, ne oldu? Katar`ın gazını satmak için orada çevre katliamı yaptınız” dedi.

İYİ Parti`nin önerisi, AKP ve MHP milletvekillerinin oylarıyla reddedildi.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA