17 Aralık 2025 Çarşamba


14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:01   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:18   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:47   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:34   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:25   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:15   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:45   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:50   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:25   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:05   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:15   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”   13:47   TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA HIZMET SEFERBERLIĞI: ULAŞıMDA YENI DÖNEM  
 
     
   

Gençlerimiz İşsizlik Yüzünden Evlenemiyor


CHP Yenişehir Belediye Başkan aday adayı Halil Öztoprak, başkan seçilmesi durumunda belediye eliyle modern bir düğün salonu yapacaklarını ve ekonomik durumu iyi olmayan yeni çiftlerin düğünleri için bu salonu ücretsiz olarak tahsis edeceklerini söyledi. Halil Öztoprak, başkan seçilmesi durumunda Yenişehir Belediyesi’ni, Mersin İdman Yurdu’nun resmi sponsoru yapacaklarını da kaydetti.

 

Tarih : 13 Aralık 2018 Perşembe 06:23   Okunma : 474

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Yenişehir Belediye Başkan aday adayı Halil Öztoprak, atanamayan öğretmenlerin belediyede istihdam edilmesi, işsiz üniversite mezunlarının ve özellikle kadınların çalışacağı belediyeye ait tarım ve gıda işletmeleri kurulması, belediye bünyesinde kooperatifler kurulması ve böylece işsizliğin azaltılması,  öğrencilere burs verilmesi gibi sosyal projelerine, dar gelirli genç çiftlere hizmet verecek düğün salonu projesini de ekledi.

Ülkemizin en büyük sorununun işsizlik olduğunu ifade eden Halil Öztoprak, "Gençlerimiz hayatlarının büyük kısmını iş arayarak ya da düşük ücretli geçici işlerde çalışarak geçirmek zorunda kalıyorlar. Üniversite mezunu gençler arasında işsizlik oranının yüzde 20 olduğu bir palavradan ibarettir. Gerçekte en az yüzde 50 oranında gençlerimiz ya işsizdir ya da geçici işlerde çalışmaktadır. Öyle olunca, hayatlarının en önemli kararlarından olan evlilik kararında ve bu karar sonrasında, evlilik törenlerinde çok büyük zorluklarla karşılaşıyorlar. Evlilik törenleri için düğün salonlarına çok yüksek bedeller ödemek zorunda kalıyorlar.  Bizim belediye başkanlığımızda evlenecek gençlerin düğün, nişan, kına organizasyonlarında kullanılmak üzere, son derece modern, tercih edilen, havuzlu, ağaçlar içinde, yeni bir salon yapacağız. Gençlerimizin yanında olacağız ve gençlerin nikahını belediye başkanı olarak bizzat ben kıyacağım. Gençlerimizin umutlarının, mutluluklarının ertelenmesine izin vermeyeceğiz" dedi.

-MERSİN İDMAN YURDU'NU YALNIZ BIRAKMAYACAĞIZ-

CHP Yenişehir Belediye Başkan aday adayı Halil Öztoprak, bu sezon amatör liglerde mücadele eden ve ekonomik krizden, borç yükünden kurtulmaya çalışan Mersin İdman Yurdu ile ilgili projesini de açıkladı.

Mersin İdman Yurdu'nun Süper Lig'de olduğu dönemde çok sayıda seyircinin kente geldiğini, bunun esnafa kazanç sağladığını ifade eden Öztoprak, "Mersin İdman Yurdu'na destek olmayanlar, Mersin İdman Yurdunu yalnız bırakan yerel yönetimler sadece Mersin İdman Yurdu'nun değil, tüm Mersin halkının onuruyla oynamıştır. Bizim belediye başkanlığımızda Yenişehir Belediyesi Mersin İdman Yurdu'nun  ana sponsoru olacak. Mersin İdman Yurdu'nu bu uzun yolculukta yalnız bırakmayacağız. Bu vesileyle esnafımıza bereket, şehrimize coşku ve heyecan gelmesini sağlayacağız" diye konuştu.

 

 






Paylaş :
Etiketler :  YENİŞEHİR BELEDİYESİ, CHP, HALİL ÖZTOPRAK

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA