18 Mayıs 2025 Pazar


11:50   ÖMER FETHI GÜRER: "ZIRAI DON BAHÇELERI VURDU, GEÇTI"   11:26   UCM BAŞSAVCıSı KHAN, HAKKıNDAKI SORUŞTURMA SONUÇLANANA KADAR GÖREVINDEN AYRıLDı   11:18   İMAMOĞLU: “POPÜLIST LIDERLER, KENDI POLITIK GÜNDEMLERI UĞRUNA, HER ŞEYI MANIPÜLE ETMEKTEN KAÇıNMıYORLAR”   11:01   "DEĞIŞIM ARIFESINDE ÜNIVERSITE BULUŞMASı"...ÜNIVERSITELERDE ÖZGÜRLÜK VE KATıLıMCı YÖNETIM IÇIN ORTAK ÇAĞRı   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:56   YANKı BAĞCıOĞLU: "TÜRK SILAHLı KUVVETLERI`NIN TEMELININ DISIPLIN, YAPıSıNıN EĞITIM OLDUĞUNU HER TÜRK VATANDAŞı FARKıNDADıR"   10:18   YALÇıN KARATEPE: ``GENÇ IŞSIZLIĞIN YÜZDE 15, GENIŞ TANıMLı IŞSIZLIĞIN YÜZDE 28,5 OLDUĞU BIR ÜLKEDE SIZ NEYIN BAŞARıSıNı KUTLUYORSUNUZ?"   10:17   MERSINLI ÖZEL BIREYLER GELENEKSEL 3. BOCCE TURNUVASı`NDA KıYASıYA YARıŞTı   10:17   KEMALPAŞALı ÇAY ÜRETICILERINDEN `FIYAT` TEPKISI: "BIR PAKET CIPS 40- 50 LIRA. BIZIM ÇAYıMıZ, EMEĞIMIZ BIR CIPS KADAR ETMIYOR MU?"   09:45   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI`NDEN ÜNIVERSITELI ÖĞRENCILERIN KARIYERINE DESTEK   09:20   İYİ PARTILI OFLUOĞLU`DAN CUMHURBAŞKANı`NA ASKERLERI TSK`DAN AYıRMA YETKISI VEREN KANUN TEKLIFINE TEPKI: "ASKERI TAMAMEN TAHAKKÜM ALTıNA ALMAK ISTIYORLAR"   16:20   VELI AĞBABA: "BIR TARAFTAN PKK`YLA BARıŞıYORSUN, ÖBÜR TARAFTAN CHP`YI DÜŞMANLAŞTıRıYORSUN"   14:52   CHP FRANKFURT BIRLIĞI`NDEN AK PARTILI MIROĞLU`NA TEPKI   14:31   CHP`LI AŞKıN GENÇ`TEN AK PARTI`NIN KANUN TEKLIFINE TEPKI   13:25   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, OTIZM SEMPOZYUMU`NDA...   12:57   AK PARTI, ANAYASA MAHKEMESI`NIN IPTAL KARARLARıNı DÜZENLEYEN YENI KANUN TEKLIFINI TBMM BAŞKANLıĞı`NA SUNDU   12:38   CEZAEVLERI VE SAĞLıK SEMPOZYUMU... AKSAZ ŞAHBAZ: "İNSAN HAKLARı KURULUŞLARıNCA HAZıRLANAN RAPORLAR, CEZA VE TUTUKEVLERINDE BIN 413 HASTA MAHPUS BULUNDUĞUNU ORTAYA KOYUYOR"   11:47   YENIŞEHIR BELEDIYESI 19 MAYıS`ı GENÇLERIN FIKIRLERIYLE KUTLAYACAK   11:42   EKREM İMAMOĞLU: "BIRLIKTE DAYANıŞMA IÇERISINDE BU ZOR GÜNLERI AŞACAĞıMıZDAN HIÇ ŞÜPHE DUYMUYORUM"   11:30   "TARSUS`TA GELECEK VAR, AKTIF YAŞAMDA HAYAT VAR" TEMALı BAHAR ŞENLIĞI ILGI GÖRDÜ  
 
     
   

Maraton Fuarı Coşku İle Başladı


Mersin Valiliği himayesinde, Büyükşehir Belediyesi ve İMAR A.Ş iş birliği ile bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirilecek olan Uluslararası Mersin Maratonu’nun tanıtım fuarı coşkulu bir şekilde başladı. Yüz binlerce insanın koşacağı maratonu tanıtmak için kurulan fuarda müzikten dansa, eğlenceden spora kadar birçok aktivite bir arada olacak.

 

Tarih : 14 Aralık 2018 Cuma 16:35   Okunma : 415

MARATON HEYECANI FUARDA YAŞATILIYOR

Maraton fuarında vatandaşlar hem eğlenceyi hem de maraton heyecanını bir arada yaşamaya başlarken, fuarda kayıtlar da alınmaya devam ediyor. Ayrıca kayıt olan vatandaşlara göğüs numaraları, çanta ve tişörtleri de teslim ediliyor. 

16 Aralık 2018 Pazar günü koşulacak olan 4. Uluslararası Mersin Maratonu öncesinde tüm kent maraton heyecanına ortak olmaya başladı. Forum Mersin Alışveriş Merkezi’nde çok sayıda standın yer aldığı fuarın ilk günü ünlü sporcuların katılımı ile gerçekleştirilen Sporun Mutfağındakiler Paneli ile sporcular deneyimlerini katılımcılar ile paylaştı.

Fuarın ilk gününde saat 09.00-09.30 arası Mersin Büyükşehir Belediyesi Bilinçli Spor Ekibi tarafından sabah sporu ile başlayan fuar etkinlikleri, 10.00-12.00 saatleri arasında Gazeteci Yazar Murat Ağca’nın moderatörlüğünde, Youtuber Tuğçe Yılmaz, Youtuber Seda Altın, Türkiye Milli Olimpiyat Komitesi Yönetim Kurulu Üyesi Seyit  Bilal Porsun, Milli Eski Atlet İsmail Akça ve spor eğitmeni Naumman Mazıcıoğlu’nun katılımı ile Sporun Mutfağındakiler Paneli gerçekleşti.

Panel kapsamında panelistler sporun ne olduğu, branşların nasıl seçilmesi gerektiği, beslenmenin spordaki önemi ve Mersin Maratonu gibi konularda katılımcıları bilgilendirdi. Toplumda spor kültürünün yaygınlaştırılması gerektiği üzerinde duran panelistler, tecrübelerini aktardı.

Fuar etkinlikleri kapsamında ayrıca halk oyunları ve müzikal gösterileri, zumba, rock and roll ve hip hop gibi dans gösterileri ile Mersinliler eğlenme fırsatı buluyor.

15 Aralık Cumartesi günü devam edecek olan fuarda yine sabah sporu ile başlayacak ve Sporun Mutfağındakiler Paneli ile devam edecek. Saat 10.00-12.00 arası Gazeteci Uğur Önver’in moderatörlüğünde düzenlenecek olan panelde CNN Türk Spor Müdürü Cem Yılmaz, Türkiye Atletizm Federasyonu Eski Başkanı Mehmet Terzi, Türkiye Atletizm Federasyonu Başkan Vekili Mehmet Yurdadön, eski atletlerden Veli Ballı ile Serap Aktaş Mersinliler ile bir araya gelecek.

Saat 13.00-15.00 arasında da DHA Spor Müdürü Uğur Demirkırdı’nın moderatörlüğünü üstlendiği Sporun Mutfağındakiler Paneli’nde Atletizm Federasyonu Başkanı Fatih Çintimar, spor eğitmeni İnanç Akbaş, efsane atlet İsmail Akçay, eski atlet Ahmet Altun deneyimlerini paylaşacak.

Fuarda müzikal dinletisinin yanı sıra salsa, rueda, sirtaki, zumba, hip hop gibi gösteriler ile Mersinliler eğlence dolu dakikalar geçirilecek. Fuarın son günü de ise Mersinlilerin yakından tanıdığı ve Pop Latin Müziğin sevilen isimlerinden Gatto Gabriel vereceği konser ile Mersinlilere unutulmaz bir fuar günü yaşatacak.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA