15 Haziran 2025 Pazar


15:24   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:19   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:15   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:10   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”   15:03   BÜYÜKŞEHIR’IN “MERSINLI KADıN USTALAR” PROJESI İLE KADıNLAR İSTIHDAMA KATıLıYOR    14:59   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI CHP GENEL BAŞKANLARıNıN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADı   14:01   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı: “BU ÜLKE, EVLADıNA ONURLU BIR GELECEK BıRAKMAK IÇIN YıLMADAN DIRENEN BABALARıN EMEĞIYLE YENIDEN AYAĞA KALKACAK”   11:10   BAŞKAN CANAN AKSU , “KAÇAK YAPıLARA GEÇIT VERILMEMELIDIR”    10:45   BAŞKAN YıLDıZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARıNA ZIYARET   10:35   TOROSLAR’DA İKINCI SOSYETE PAZARı AÇıLDı   09:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ‘MINIKBÜS’ PROJESI BÜYÜYOR    23:30   BAŞKAN HASAN TÜZÜN’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı   21:12   BAŞKAN SEÇER, GÜNEYKENT PAZAR YERI’NI ZIYARET ETTI   20:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER, ‘JANDARMA TEŞKILATı’NıN 186. KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ’ DOLAYıSıYLA MERSIN İL JANDARMA KOMUTANLıĞı TARAFıNDAN DÜZENLENEN KUTLAMA PROGRAMı KAPSAMıNDAKI KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ TÖRENI’NE KATıLıM SAĞLADı.   17:56   YENIŞEHIR BELEDIYESININ ÇOCUK SAĞLıĞı PANELLERI DEVAM EDIYOR   09:35    ŞEHIR TIYATROSU PERDELERINI ERDEMLILI ÇOCUKLAR İÇIN AÇTı    06:15   TBMM BAŞKANLıK DIVANı ÜYELIKLERI IÇIN YAPıLAN SEÇIME ILIŞKIN KARAR RESMI GAZETE’DE   22:58   MISLI’DEN GALATASARAY’A MISLIYLE DESTEK   22:41   SEÇER: “SADECE TÜRKIYE DEĞIL, DÜNYA BIR SU STRESI YAŞıYOR”    22:29    TOROSLAR’DA YÖRÜK KÜLTÜRÜ YENIDEN AYAĞA KALKıYOR  
 
     
   

BİZİM TOPTAN CEO`SU HÜSEYİN BALCI: “YENİ YAPILANMAYLA BİRLİKTE, EDT SEKTÖRÜNDE AÇIK ARA LİDER KONUMUNDAYIZ”


Bizim Toptan, g2m şirketini devralmasının ardından, Türkiye`deki büyüklüğü geçen yıl 316 milyar TL`ye ulaşan ev dışı tüketim (EDT) sektöründe liderliğini ilan etti. Antalya`da düzenlenen ANFAŞ 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı`na “Zirvede Biz Varız” sloganıyla katılan Bizim Toptan`ın CEO`su Hüseyin Balcı, “Yeni yapılanmayla birlikte, EDT sektöründe açık ara lider konumundayız” dedi.

 

Tarih : 9 Şubat 2024 Cuma 12:08   Okunma : 1908

Bizim Toptan, g2m şirketini devralmasının ardından, Türkiye`deki büyüklüğü geçen yıl 316 milyar TL`ye ulaşan ev dışı tüketim (EDT) sektöründe liderliğini ilan etti. Antalya`da düzenlenen ANFAŞ 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı`na “Zirvede Biz Varız” sloganıyla katılan Bizim Toptan`ın CEO`su Hüseyin Balcı, “Yeni yapılanmayla birlikte, EDT sektöründe açık ara lider konumundayız” dedi. 

Türkiye`nin mağaza sayısı bakımından en büyük ve erişilebilirlik açısından en yaygın organize toptan marketi Bizim Toptan, 2023 sonunda, 40 yılı aşkın EDT sektörü tecrübesi olan g2m şirketinin hisselerini Yıldız Holding`den devraldı. Bizim Toptan, g2m birleşmesinin ardından EDT sektöründe liderliğini ilan etti. 

Bizim Toptan ve g2m, Antalya`da 6-9 Şubat`ta düzenlenen ANFAŞ 30. Uluslararası Gıda ve İçecek İhtisas Fuarı`na “Zirvede Biz Varız” sloganıyla katıldı. İki şirket, birleşmeyle daha da zenginleşen ürün ve hizmet portföyü ile fuarda ulusal ve uluslararası ziyaretçilerin karşısına çıktı. 

Bizim Toptan CEO`su Hüseyin Balcı ve g2m Genel Müdürü Furkan Akiner, fuarda ziyaretçilerle bir araya gelerek şirketlerin faaliyetleri hakkında bilgi verdi. 

HÜSEYİN BALCI: BİZİM TOPTAN VE G2M İŞ BİRLİĞİ, EDT`DEKI GÜCÜMÜZÜ DAHA DA ARTIRACAK  

Bizim Toptan ve g2m olarak güçlerini birleştirerek sektörde sinerji oluşturduklarını belirten Hüseyin Balcı, “Bizim Toptan olarak, ülkemizin pazar erişimi en yüksek, en fazla işletmeye dokunan, en yaygın organize toptan marketiyiz. Bu konumumuz, 40 yılı geçen EDT kanalı tecrübesi sayesinde geniş bir satış ve distribütörlük ağı bulunan g2m`nin bünyemize katılmasıyla daha da güçlendi. Yeni yapılanmayla birlikte, EDT sektöründe açık ara lider konumundayız. Geniş ürün yelpazemizle bu fuarda yer almaktan ve sektör paydaşlarıyla bir araya gelmekten çok mutluyuz" dedi. 

TÜİK verilerine göre, 2023 yılında EDT sektörünün toplam cirosu 316 milyar TL olarak oldu. EDT sektörü, Türkiye`deki toplam istihdamın yüzde 21,2`sini oluşturuyor ve EDT sektöründeki işletmelerin cirodaki pazar payı ise yüzde 25,3 olarak görünüyor. Google Haritalarda kayıtlı otel, restoran, kafe, kafeterya, catering ve unlu mamul işletmeleri incelendiğinde, Türkiye`de aktif 615 bin EDT noktası bulunuyor. 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA