14 Aralık 2025 Pazar


23:27   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SILIFKE’YE 161 MILYONLUK SOSYAL VE KÜLTÜREL YATıRıM   22:17   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜRETICIYE ÇIFTE DESTEK: 100 SÜT TANKı, 21 GÜNEŞ PANELI   21:10   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN ÇOCUKLARA GELECEĞI ŞEKILLENDIREN EĞITIM MERKEZI”   13:15   MHP’LI FETI YıLDıZ: "TÜRKIYE’NIN TERÖRLE MÜCADELESI ’BEKA’ EKSENINDE KURUMSALLAŞMıŞ TARIHSEL BIR DEVLET REFLEKSIDIR"   13:11   DURUŞMA ’GEÇICI’ HAKIMLE YAPıLDı, İMAMOĞLU’NUN “BILIRKIŞI DAVASı” 108 GÜN SONRAYA ERTELENDI…   13:07   UĞUR DÜNDAR, MUSTAFA BALBAY VE YAVUZ OĞHAN, TÜYAP KITAP FUARı’NDA İBB STANDı’NDA OLACAK   13:02   CHP’LI KARASU’DAN KAHRAMANMARAŞ’TAKI TATBIKATA TEPKI: "EMEKÇININ TALEBI SUÇ DEĞILDIR"   11:55   MEZITLI BELEDIYESI ATıL ALANı DÖNÜŞTÜRDÜ, “YENI NESIL KITAP&KAFE” ARTıK HIZMETTE   11:47   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ‘KADıN DOSTU KENT’ POLITIKALARıNDA SAĞLAM ADıMLAR   16:42   TALAT DINÇER: “GENÇLERI DIJITAL SUÇ PAZARıNDAN KIM KORUYACAK?”   15:17   2026 BÜTÇESI TBMM GENEL KURULU’NDA... CHP’LI SUIÇMEZ: "MADEM SIZ BU KURDUĞUNUZ DÜZENDEN GURUR DUYUYORSUNUZ, BEN DE O ÇARKıN DIŞLILERI ARASıNDA EZILENLER IÇIN SIZIN ADıNıZA UTANıYORUM"   15:14   ANKARA’DA KADıNLARDAN GÜLHAN TAŞ’ıN ÖLDÜRÜLDÜĞÜ EVIN ÖNÜNDE EYLEM YAPTı   15:12   CHP GENÇLIK KOLLARı, TUTUKLANAN TİP’LI 16 GENCI CEZAEVINDE ZIYARET ETTI   15:09   İZMIR’DE DİSK’IN EYLEMI 4. GÜNÜNDE... İŞÇILERDEN YÖNETIME ‘MASA’ ÇAĞRıSı   15:08   TUTUKLANAN MEHMET AKIF ERSOY: HAYATıMDA HIÇ UYUŞTURUCU MADDE KULLANMADıM, GRUP SEKS IDDIALARıNıN HEPSI YALANDıR   10:40   TOROSLAR’DA ANNELERLE GÜÇLÜ MÜCADELE: ÇOCUKLAR ATÖLYEDE, VELILER SEMINERDE   09:21   “MERSIN KAN PORTAKALı AVRUPA YOLUNDA: COĞRAFI İŞARETLE KORUMA ALTıNDA”   16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”  
 
     
   

DR. ALİ ÖZ: “TOROSLAR’I TEKSTİL KENTİ YAPACAĞIZ”


Mersin Tekstil Üreticileri Derneği’ni (METÜD) ziyaret eden Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Şehrimizde tekstil sektöründe faaliyette olan ve ilçemizde yatırım yapmak isteyen firmalarımız ya da esnafımız için üretimbölgesi planlayıp, altyapısını sağlayacağız. Böylelikle de Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız. Tekstil üreticilerine istihdam olanağı yaratarak Torosların ekonomik gelişmesine de katkısağlayacağız” dedi.

 

Tarih : 25 Şubat 2024 Pazar 10:59   Okunma : 2818

Mersin Tekstil Üreticileri Derneği’ni (METÜD) ziyaret eden Cumhur İttifakı Toroslar Belediye Başkan Adayı Dr. Ali Öz, “Şehrimizde tekstil sektöründe faaliyette olan ve ilçemizde yatırım yapmak isteyen firmalarımız ya da esnafımız için üretimbölgesi planlayıp, altyapısını sağlayacağız. Böylelikle de Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız. Tekstil üreticilerine istihdam olanağı yaratarak Torosların ekonomik gelişmesine de katkısağlayacağız” dedi.

Beraberinde AK Parti Toroslar İlçe Başkanı Ferdi Çokkeser, MHP Toroslar İlçe Başkanı Osman Mete Yıldız ve önceki dönem Toroslar Belediye Başkanı Hamit Tuna ile birlikte METÜD’ü ziyaret eden Öz, Dernek Başkanı Kemal Dede, yönetim kurulu ve dernek üyeleri tarafından karşılandı.

“TOROSLAR ÇAĞ ATLAYACAK”

Ziyarette dernek üyelerinin taleplerini dinleyen ve tek tek not alan Öz, Toroslar’ı tekstil sektörünün merkezi haline getireceklerini vurguladı. Öz, burada yaptığı konuşmada, “Toroslar’a ekonomik anlamda çağ atlatacağız. Toroslar tekstilin merkezi olacak. Sadece bununla da kalmayacak. Her anlamda Toroslar bugüne kadar görmediği hizmetleri ve akabinde yatırımları görecek. Bunu hep birlikte başaracağız” dedi.

“TOROSLAR’I TEKSTİL KENTİ YAPACAĞIZ”

Tekstil üreticilerinin kent ekonomisine ciddi katkı sunduklarını ifade eden Öz, “Şehrimizde tekstil sektöründe faaliyette olan ve ilçemizde yatırım yapmak isteyen firmalarımız ya da esnafımız için üretim bölgesi planlayıp, altyapısını sağlayacağız. Böylelikle de Toroslar’ı tekstil kenti yapacağız. Tekstil üreticilerine istihdam olanağı yaratarak Torosların ekonomik gelişmesine de katkı sağlayacağız” şeklinde konuştu.

“TOROSLAR’A KATKI SUNAN KİM VARSA YANINDA OLACAĞIZ”

Gerçekleştirdiği her ziyarette Toroslar’ın büyümesi ve gelişmesinin en büyük hayali olduğunun altını çizen Öz, “Allah’ın izniyle seçildiğimiz takdirde 1 Nisan sabahından itibaren bu kent için kim katkı sunuyorsa, kim elini taşın altına koyuyorsa yanında olacağız. Her ortamda söylediğim sözü burada da tekrarlamak istiyorum. Toroslar benim en büyük hayalim. Gelişen ve büyüyen bir Toroslar’ı hep birlikte inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA