6 Temmuz 2025 Pazar


09:18   İSTANBUL BAROSU’NDAN AVUKAT ONUR BÜYÜKHATIPOĞLU’NUN GÖZALTıNA ALıNMASıNA TEPKI   09:16   METEOROLOJI: 10 ILDE SAĞANAK YAĞıŞ BEKLENIYOR   09:14   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “SANDıKTA YENEMEYENLER, KUMPASLA HALKıN IRADESINI SUSTURMAYA ÇALıŞıYOR!”   09:09   BÜYÜKŞEHIR’IN ESTETIK DOKUNUŞLARı İLE MERSIN DAHA DA GÜZELLEŞIYOR   01:12   EKREM İMAMOĞLU: CUMHURIYETIMIZIN TEMELLERININ ATıLDıĞı AMASYA BUGÜN TARIH YAZDı   01:06   CHP’LILERDEN VATAN EMNIYET MÜDÜRLÜĞÜ ÖNÜNDE OTURMA EYLEMI   01:01   AMASYA’DA DEMOKRASI NÖBETI… BINLER ÖZGÜRLÜK VE SANDıK IÇIN MEYDANDAYDı   21:20   CHP’NIN ’’MILLET İRADESINI SAHIP ÇıKıYOR’’ MITINGI... EKREM İMAMOĞLU: BIZ TÜRKIYE’YI SADECE YÖNETMEK IÇIN DEĞIL; ONARMAK, IYILEŞTIRMEK, KALKıNDıRMAK IÇIN YOLA ÇıKTıK   19:40   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... KEMAL KıLıÇDAROĞLU: ZALIMIN SONU YAKLAŞTıKÇA ZULMÜ ARTAR   19:34   "DARBE SÜRÜYOR. HALKıN IRADESI GASP EDILIYOR" DIYE PAYLAŞıM YAPAN TIMUR SOYKAN’A "HALKı YANıLTıCı BILGIYI ALENEN YAYMA" SUÇLAMASı   18:45   GAZETECI TIMUR SOYKAN, GÖZALTıNA ALıNDı   16:40   CHP MYK TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "‘BIRINCI PARTIYIM’ DIYENI SEÇIME BEKLIYORUM. KENDINE GÜVENENI SEÇIME BEKLIYORUM. KASıMPAŞA DELIKANLıSıYSAN SEÇIME BEKLIYORUM"   15:45   İSTANBUL TABIP ODASı CHP’LI BELEDIYELERE YÖNELIK OPERASYONA TEPKI GÖSTERDI: BÖYLE GITMEZ! BASKıYLA, ZULÜMLE ABAT OLUNMAZ   15:25   ALI MAHIR BAŞARıR: “BIZE SAHIP ÇıKıN. BIZ ARTıK AKP’NIN YARGıSıNA DEĞIL; HALKıN TERAZISINE, YARGıSıNA GÜVENIYORUZ”   14:50   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:40   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:30   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:20   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR   13:01   AFAD: HATAY’ıN ANTAKYA ILÇESI AÇıKLARıNDA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   12:46   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... KESK: HALKıN ÖZGÜR IRADESINI TANıMAYAN, DEMOKRASIYLE SORUNU OLAN BIR ZIHNIYETIN HALK IRADESINE DARBE GIRIŞIMIDIR  
 
     
   

MANSUR YAVAŞ: "BÜTÜN BELEDİYE BAŞKANLARI ÇIKARIN BAKALIM MAL BEYANLARINIZI. BU ÜLKEDEKİ YOKSULLUKLARIN EN BÜYÜK SEBEBİ ÜLKEDEKİ YOLSUZLUKLARDIR"


Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nallıhan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında; “En son ben de mal beyanımı açıkladım. 2019 yılında mal beyanım… Şu andaki mal beyanım nedir, bunu açıkça ortaya koydum. Kaynaklarını ortaya da koydum hala bekliyorum Ankara, İstanbul rakiplerimiz bütün belediye başkanları çıkarın bakalım mal beyanlarınızı. Bu ülkedeki yoksullukların en büyük sebebi ülkedeki yolsuzluklardır" dedi. 

 

Tarih : 26 Şubat 2024 Pazartesi 15:35   Okunma : 321

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, Nallıhan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında; “En son ben de mal beyanımı açıkladım. 2019 yılında mal beyanım… Şu andaki mal beyanım nedir, bunu açıkça ortaya koydum. Kaynaklarını ortaya da koydum hala bekliyorum Ankara, İstanbul rakiplerimiz bütün belediye başkanları çıkarın bakalım mal beyanlarınızı. Bu ülkedeki yoksullukların en büyük sebebi ülkedeki yolsuzluklardır" dedi. 

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş, bugün Nallıhan Seçim Koordinasyon Merkezi açılışında konuştu. Açılışta vatandaşlar, “Nallıhan seninle dik dur eğilme” sloganları attı. Yavaş yaptığı konuşmada şunları söyledi: 

"1800 kadar sivil toplum kuruluşu ile birlikte çalışıyoruz. Üniversitelerle meslek odalarıyla birlikte karar alıyoruz. Onlarla aldığımız kararı Meclis`ten oy birliği ile geçiriyoruz. Sizlerin tertemiz paralarını boşa götüren şirket ortadan kalktı. Zaman zaman yaptığımız programları kaça mal ettiğimizi yazıyoruz... Beş yıl hiç kimseyi ayırmadık. Nallıhan`a kaç defa geldim gittim her geliş gidişte 1 minibüs, 1 şoför 1 koruma ne çakarlı araç ne konvoy… Sade bir şekilde geldik burada esnafımızı ziyaret ettik. Nallıhan`ın köyleri ilk defa büyükşehir belediye başkanı gördü. Sorunları yerinde tespit ettik ve çalışmaya başlıyoruz. Bizim felsefemiz şudur, eğer Nallıhan`ın bir köyünde kanalizasyon açıktan akıyorsa onun yanında çocuklar oynuyorsa orada kime ne kadar oy çıktığının önemi yok. Önemli olan orada yaşayanların sağlığıdır. Bir köyde su yoksa tankerle su taşınıyorsa o köyde kime oy verdiğinin önemi yoktur.

"MANSUR YAVAŞ`IN MAKAMINA GİTMEK ONDAN BİR ŞEY İSTEMEK YASAK"

Artık bitti. Az oy verene az oy verelim, çok oy verene çok oy verelim o felsefe bizde bitti. Milletin iradesine saygı duymak zorundayız… Bütün ilçe belediye başkanlarına elimizi uzattık, büyük çoğunluğu elimizi tutmadı, makamımıza dahi gelmedi maalesef. O ilçeler kaybetti. Gelenler ne istediyse ikiletmedik. Ancak Mansur Yavaş`ın makamına gitmek ondan bir şey istemek yasak. Bu zihniyetle Ankara`nın ilçelerine çok şey kaybettirdiler.

Felsefemiz şu oldu? Nedir asli ihtiyaçlar? En büyük projemiz ‘Ankara halkını zengin etmek` demiştik. En büyük projemiz `Benim yönettiğim kentte yatağına hiçbir çocuk aç girmemeli. Hiçbir çocuk eğitimden mahrum kalmamalı` demiştik. Aynen bunları gerçekleştiriyoruz. Seçilmeden önce işçileri işten çıkaracak dediler. Nerede? Alnının teriyle çalışan herkes benim mesai arkadaşımdır diye. Altın devirlerini yaşıyorlar. Hiç kimse onları maça götürmüyor kimse onları mitinglere götürmüyor, sendikalarını özgürce seçiyorlar. 

"NALLIHAN`DA DA 168 EMEKLİMİZE DESTEK VERİYORUZ"

Nallıhan`da yerin altına yapılan yatırımlar görülmez. 35 mahallede asbestli su borusu yenilendi. Yüzde 85 su kayıpları vardı o da ortadan kaldırıldı. Ankara`da da yaşlı bakım evi yapacağız. Ankara Çankaya`da ne varsa Nallıhan`da da o olacak. Emeklilere verilecek zam açıklandı 7 bin 500 TL. Bu parayla 70 yaşına gelmiş ikinci bir iş yapamayacak insanlar nasıl geçinecek? Emeklilere desteğe başladık şu anda 32 bin emeklimizi düzenli olarak destek veriyoruz. Nallıhan`da da 168 emeklimize destek veriyoruz.

Projesi yok derler bizim yaptığımız her şeyi proje olarak sunmaya başladılar. 15 gün önce ‘Biz de Başkent Kart çıkaracağız` dediler. Biz zaten üç yıldır yapıyoruz. Dün de adını Ankart olarak değiştirmişler. Burası başkent… Türkiye`nin başkenti rahatsız mı etti sizi. Bütün projeleri bizden kopya

"ÇIKARIN BAKLALIM MAL BEYANINIZI"

En son ben de mal beyanımı açıkladım. 2019 yılında mal beyanım… Şu andaki mal beyanım nedir, bunu açıkça ortaya koydum. Kaynaklarını ortaya da koydum hala bekliyorum Ankara, İstanbul rakiplerimiz bütün belediye başkanları çıkarın bakalım mal beyanlarınızı. Bu ülkedeki yoksullukların en büyük sebebi ülkedeki yolsuzluklardır."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA