11 Şubat 2026 Çarşamba


11:03   MERSIN’DE ANADOLU RÜZGÂRı: ‘DILDE TELDE ANADOLU’ KONSERINDE TÜRKÜLERLE COŞKU ZIRVEYE ÇıKTı   09:24   EMEKLIDEN BAYRAM İSYANı: “5 BIN TL İKRAMIYE DEĞIL, HARÇLıK BILE DEĞIL!”   07:44   BOĞAZ KÖPRÜLERI VE 7 OTOYOL İÇIN 25 YıLLıK ÖZELLEŞTIRME İDDIASı: CHP’DEN “48 MILYAR DOLARLıK PLAN” ÇıKıŞı   01:29   AKıN GÜRLEK ADALET BAKANı, MUSTAFA ÇIFTÇI İÇIŞLERI BAKANı OLDU   19:35   OPERA SAHNESINDE CAZ RÜZGÂRı: MERSIN DOB’DAN 12 ŞUBAT’TA BÜYÜLEYICI “CAZ AKŞAMı”   19:21   VAHAP SEÇER’DEN DÜNYA BAKLIYAT GÜNÜ’NDE NET MESAJ: “MERSIN’IN KALKıNMASı TÜRKIYE’NIN KALKıNMASıDıR”   18:22   DÜNYA BAKLIYAT GÜNÜ MERSIN’DE GÜÇLÜ MESAJLARLA KUTLANDı: BAKLIYAT GELECEĞIN GıDASı   16:14   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "İKTIDARA BOZUK TOHUM MESUT’LA GIDILMEZ, ZEYDAN’LA, MANSUR YAVAŞ‘LA, EKREM BAŞKAN’LA GIDILIR"   16:13   HATIMOĞULLARı’NDAN FIDAN’ıN "SURIYE AYAĞı BITTIKTEN SONRA IRAK AYAĞı DA VAR" SÖZLERINE YANıT: "YAPTıĞı BU AÇıKLAMAYı SÜRECIN RUHUNA UYGUN OLARAK GÖRMÜYORUZ"   13:09   EĞITIM SEN GENEL BAŞKANı IRMAK: TÜRKIYE YÜZYıLı MAARIF MODELI, ÖĞRENCILERI VE ÜLKENIN GELECEĞINI KARANLıĞA SÜRÜKLEMEKTEDIR   10:30   PINOKYO’NUN BÜYÜLÜ YOLCULUĞU MERSIN’DE SAHNEYE TAŞıNıYOR: “KUKLACı” YENIDEN PERDEDE!   09:27   MERSIN ROMAN ÖDÜLLERI’NDE EDEBIYAT RÜZGÂRı: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI OLDU   09:17   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN YEŞIL DÖNÜŞÜM HAMLESI   22:36   BAŞKAN SEÇER’DEN MECLIS’TE NET MESAJ: “6 ŞUBAT’ıN YARALARıNı EL BIRLIĞIYLE SARACAĞıZ   17:54   “BU TABLOYLA ÖVÜNÜLMEZ, UTANıLıR!” EMEKLILERDEN İKTIDARA DEPREM, KONUT VE GEÇIM İSYANı   16:44   MHP’NIN 57’NCI KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ... DEVLET BAHÇELI: YEGANE SIYASI IRADE MHP VE CUMHUR İTTIFAKı’DıR   16:42   TBMM’DE ÖĞRENCILERE ISTISMAR DAVASı... ASU KAYA: "BIR ÇOCUK ‘RAHATSıZ EDILIYORUM’ DEDIĞINDE KARŞıSıNA SADECE ADALET ÇıKMALıDıR"   16:34   YENIŞEHIR’IN ‘MIKROIKLIM’ DEVRIMI AYVALıK’TA GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   16:28   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN KENT DOKUSUNU KORUYAN MÜDAHALE    14:52   MAĞDUR AILELER TBMM’DE… SEVDA ERDAN KıLıÇ: "BU INSANLAR ACıLARıNı TEŞHIR ETMEK IÇIN DEĞIL, ADALETIN YOKLUĞUNU IFŞA ETMEK IÇIN BU MÜCADELEYI VERIYORLAR"  
 
     
   

Fatih Erbakan, Yozgat`ta partisinin kazandığı belediyeleri ziyaret etti


Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan`ı makamında ziyaret etti. Erbakan "Ahlaklı belediyecilik demek, milli görüş belediyeciliği demek, adalet, bereket, ibadet aşkıyla hizmet edilmesi ve aynı zamanda da hizmet demektir. Başkanımız hem konut projesini hayata geçiriyor hem batısında Ankara`dan gelirken sağ tarafta galericiler, otomobilciler sitesini hayata geçiriyor. Sokak hayvanlarının korunması, kurtarılması ve vatandaşın, halkın sağlığının, canının güvence altına alınması için sokak hayvanlarının barınacağı en iyi şartlarda yaşatılacağı `Evcil Kent` projesini hayata geçiriyor. Bu hizmetlerin devamı da gelecek" dedi.

 

Tarih : 25 Mayıs 2024 Cumartesi 15:40   Okunma : 573

SEYFİ ÇELİKKAYA

(YOZGAT)- Yeniden Refah Partisi (YRP) Genel Başkanı Fatih Erbakan, Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan`ı makamında ziyaret etti. Erbakan "Ahlaklı belediyecilik demek, milli görüş belediyeciliği demek, adalet, bereket, ibadet aşkıyla hizmet edilmesi ve aynı zamanda da hizmet demektir. Başkanımız hem konut projesini hayata geçiriyor hem batısında Ankara`dan gelirken sağ tarafta galericiler, otomobilciler sitesini hayata geçiriyor. Sokak hayvanlarının korunması, kurtarılması ve vatandaşın, halkın sağlığının, canının güvence altına alınması için sokak hayvanlarının barınacağı en iyi şartlarda yaşatılacağı `Evcil Kent` projesini hayata geçiriyor. Bu hizmetlerin devamı da gelecek" dedi.

Fatih Erbakan, Yozgat`a gelişinde Yozgat Belediye Başkanı Kazım Arslan ve partililer tarafından, şehir girişinde karşılandı. Belediyeye gelişinde belediye çalışanları ve parti yöneticileri tarafından karşılanan Erbakan, belediyenin anı defterini imzaladı. Teşekkür ve tebrik ziyaretlerinde bulunmak üzere Yozgat`ta bulunduğunu söyleyen Erbakan, şunları söyledi:

"Seçim dönemindeki ve sonrasında seçimden bugüne kadar geçen sürede Yozgat için yaptığı çalışmalar dolayısıyla kendisine teşekkürler ediyoruz. Cenabı Allah`tan muvaffakiyetler ve hayırlı hizmetler diliyoruz. Kendisi, sizlerin de bildiği gibi son derece tecrübeli bir belediye başkanı. Daha önce de Yozgat`ı hayırlı hizmetlerle buluşturan Yozgat`ın, Yozgatlının derdini bilen, derdiyle dertlenen tecrübeli ve Yozgat`ın has evladı olan bir başkanımız. Bu nedenle yeni dönemde de inşallah Milli Görüş belediyeciliğiyle, ahlaklı belediyecilikle Yozgat`ta dertlere derman olacağına inancımız tam."

"Ahlaklı belediyecilik her şeyden önce adalet demektir"

"Ahlaklı belediyecilik her şeyden önce adalet demektir" diyen Erbakan, şu görüşlere yer verdi:

"Adaletin iki boyutu var. Bir tanesi işin ehline verilmesi, adamcılığın, adam kayırmanın, torpilin, adaletsizliğin ortadan kaldırılması, diğeri de hizmetlerin adil bir şekilde, en öncelikli, en çok ihtiyaç duyan yerden başlamak üzere bütün bir şehre iletilmesi. Bu adaleti başkanımız burada tesis edecek. Bununla beraber ahlaklı belediyecilik demek bereket demek, bereket demek de borcun ve faizin olmadığı denk bütçenin gerçekleştirildiği bir belediye demektir. Milli görüş belediyeciliği, ahlaklı belediyecilik bunu gerektirir. Yozgat`ta bunu da başkanımızın hayata geçireceğine inanıyoruz. Bu yönde çalışmalarına hızlı bir şekilde başladı. Ahlaklı belediyecilik demek, belediye hizmetinin ibadet olarak yapılması demektir. Yani rüşvetin, yolsuzluğun, haksız zenginleşmenin olmadığı, hırsızlığın olmadığı bir belediyecilik anlayışı, belediye başkanlığı makamlarının ticaret makamı olarak değil ibadet makamı olarak görüldüğü bir belediyecilik anlayışı.

Sokak hayvanları için ``Evcil Kent`` projesi...

Başkanımız hem konut projesini hayata geçiriyor hem batısında Ankara`dan gelirken sağ tarafta galericiler, otomobilciler sitesini hayata geçiriyor. Sokak hayvanlarının korunması, kurtarılması ve vatandaşın, halkın sağlığının, canının güvence altına alınması için sokak hayvanlarının barınacağı en iyi şartlarda yaşatılacağı `Evcil Kent` projesini hayata geçiriyor. Bu hizmetlerin devamı da gelecek. Yozgat halkının teveccühüne, güvenine inşallah başkanımız yapacağı en hayırlı hizmetlerle layık olacak. Buna inancımız tamdır. Yozgat`ı layık olduğu yere hep birlikte taşıyacağız."

Fatih Erbakan, daha sonra Sorgun ilçesine bağlı Araplı Belediye Başkanı Abdullah Büyükkaradoğan ve Kadışehri İlçe Belediye Başkanı Davut Karadavut`u da ziyaret etmek üzere Yozgat`tan ayrıldı.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA