25 Mayıs 2025 Pazar


23:05   ÖZGÜR ÖZEL: TÜRKIYE`NIN HER YERINDE BIRLEŞEN DEMOKRATLAR, OTOKRATLARıN ZULMÜNE GALIP GELECEK   23:03   URLA`DAKI YANGıN KONTROL ALTıNA ALıNDı   22:35   ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜ: İZMIR FOÇA`DA KıRSAL ALANDA BAŞLAYAN ORMAN YANGıNı KONTROL ALTıNA ALıNDı   22:05   EKREM İMAMOĞLU: GENÇLERIMIZ HALA AILELERINE, ARKADAŞLARıNA, ÖĞRETMENLERINE HASRET BIR ŞEKILDE ADALET BEKLIYOR   21:03   TRENDYOL SÜPER LIG`IN 37. HAFTASı: GÖZTEPE EVINDE GALATASARAY`A 2-0 MAĞLUP OLDU   20:37   ÖZGÜR ÖZEL, BOĞAZ KÖPRÜSÜ`NDEN GEÇERKEN KÖPRÜYE “İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK” PANKARTı ASıLDı   20:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı SEÇER`DEN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN`ıN YEREL YÖNETIMLERE ILIŞKIN AÇıKLAMASıNA TEPKI: "BÜTÜN MESELE, IKTIDARıNı KORUMAK"   19:50   DERVIŞOĞLU: “MEMLEKETIN BAŞıNA YÜZYıLıN SON ÇEYREĞINDE GELEN EN BÜYÜK FELAKET RECEP TAYYIP ERDOĞAN`ıN BIZZAT KENDISIDIR”   18:39   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, SOSYALIST ENTERNASYONAL TOPLANTıLARı KAPSAMıNDA BIR DIZI GÖRÜŞME GERÇEKLEŞTIRDI   18:38   İZMIR URLA`DA ORMAN YANGıNı   18:37   CHP`NIN ‘MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR` MITINGI YARıN BURSA`DA… BURSALı VATANDAŞLAR: “VATANDAŞ AÇ KALMıŞ, SUSUZ KALMıŞ HIÇ UMURLARıNDA DEĞIL”   18:29   CHP GENÇLIK KOLLARı, SOSYALIST ENTERNASYONAL TOPLANTıSı`NıN YAPıLDıĞı SOKAĞA “İMAMOĞLU`NA ÖZGÜRLÜK” PANKARTLARıYLA SıRALANDı   18:01   DIYARBAKıR`DA YAKıLARAK ÖLDÜRÜLEN BABA VE OĞLUNUN CINAYET SEBEBI ORTAYA ÇıKTı: 200 BIN TL`LIK ALACAK MESELESI   17:31   SOSYALIST ENTERNASYONAL KONSEY TOPLANTıSı... LEFKOŞA BELEDIYE BAŞKANı HARMANCı: "BÖYLESI BIR DÖNEMDE ULUSLARARASı DAYANıŞMAYA IHTIYACıMıZ VARDı"   17:13   SOSYALIST ENTERNASYONAL KONSEY TOPLANTıSı... PENA GOMEZ ÖDÜLÜ`NE LAYıK GÖRÜLEN ZÜLFÜ LIVANELI: “HUKUK ARACıLıĞıYLA RAKIPLERI TASFIYE ETMEK BIZIM ÜLKEMIZE YAKıŞMıYOR”   17:05   TÜLAY HATIMOĞULLARı: "YEREL SEÇIMLERDE KENT UZLAŞıSı KAPSAMıNDA KENDI SEÇMEN EĞILIMIMIZ İMAMOĞLU`NU SEÇEREK BU ŞEKILDE TAVRıNı ORTAYA KOYDU"   15:52   ALEVI BEKTAŞI FEDERASYONU 11. OLAĞAN GENEL KURULU... TUNCER BAKıRHAN: "ALEVILERIN OLMADıĞı BIR SÜREÇ KESINLIKLE OLMAYACAK"   15:03   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN BURSA`DA... KAYıŞOĞLU: ``HEP BIRLIKTE BURADAN DEMOKRASI, ADALET  VE ERKEN SEÇIM TALEBIMIZI HAYKıRACAĞıZ``   15:01   CHP`LI KARATEPE: EKONOMIK ÇÖKÜŞÜ `ABARTı` OLARAK GÖRMEK YA HALKTAN BIHABER OLMAKTıR YA DA HALKLA DALGA GEÇMEKTIR   14:52   SOSYALIST ENTERNASYONAL KONSEY TOPLANTıSı... İSPANYA BAŞBAKANı SANCHEZ: "TÜRKIYE`DEKI YOLDAŞLARıMıZıN YANıNDAYıZ. GÜÇLÜYÜZ VE BIRLIKTE OLDUĞUMUZ SÜRECE KAZANACAĞıZ"  
 
     
   

Kılıçdaroğlu, 11 CHP’li büyükşehir belediye başkanı ile bir araya geldi


CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partisinin büyükşehir belediye başkanlarıyla CHP Genel Merkezi’nde bir araya geldi.

 

Tarih : 26 Nisan 2019 Cuma 17:52   Okunma : 609

Basına kapalı olarak gerçekleştirilen ve 2,5 saat süren toplantıya verilen öğle arasında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş açıklamalarda bulundu. Toplantıya CHP'li 11 büyükşehir belediye başkanının katıldığını söyleyen İmamoğlu, haftaya CHP'li tüm belediye başkanlarının katılacağı bir toplantı daha düzenleneceğini ifade etti. Mansur Yavaş da büyükşehir belediye başkanlarının yanı sıra yerel yönetimlerden sorumlu genel başkan yardımcısının katıldığı toplantıda, yapacakları çalışmaları ele aldıklarını söyledi. 

 

Bu arada toplantıya gelen CHP'li bazı büyükşehir belediye başkanları ise parti girişinde gündeme ilişkin değerlendirmelerde bulundu. Hatay Büyükşehir Belediye Başkanı Lütfü Savaş, ana muhalefet partisi liderinin bir şehit cenazesinde böyle bir olaya maruz kalmasının kabul edilemeyeceğini söyledi. CHP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Kuşoğlu'nun "Devlet koruyamıyorsa bundan sonra gövdem ve tabancamla bu görevi en iyi şekilde yapacağımın bilinmesini isterim" şeklindeki sözlerinin sorulması üzerine de Savaş, "Şu andaki majör tablo Sayın Genel Başkanımıza yapılan oradaki harekettir. Ondan sonraki komplikasyonları konuşursak bu iş uzar. Bizim için odak noktası bu hareketin olmaması, hareketin olduktan sonra cereyan eden tablonun da etmemesi. İşin özeti budur." diye konuştu. Eskişehir Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen de toplantıda diğer belediye başkanlarına tecrübelerini aktaracağını belirtti.






Paylaş :
Etiketler :  CHP, MİLLET İTTİFAKI, İYİ PARTİ, KILIÇDAROĞLU

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA