3 Şubat 2026 Salı


16:36   BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI ÇEBI: "BAŞKANıMıZ SAYıN MEHMET MURAT ÇALıK’A YÖNELIK UYGULAMALARA ARTıK SON VERILMELI"   16:35   ÖZGÜR ÖZEL GAZIANTEP’TE... ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "SANDıK GELIYOR, HESAP ORADA GÖRÜNECEK"   16:34   ANKARA ÜNIVERSITESI VETERINER FAKÜLTESI’NDE KÖPEKLERIN TOPLATıLMASıNA TEPKI: "HER PAZARTESI DEKANLıK ÖNÜNDE HAYVANLARıMıZ IÇIN SESIMIZI ÇıKARTACAĞıZ"   14:40   EKREM İMAMOĞLU’NDAN CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’A "ENFLASYON" TEPKISI: "FRENI PATLAMıŞ KAMYON GIBISINIZ"   14:33   OKULLARDA IKINCI DÖNEM “BAYRAK SEVGISI” TEMASıYLA BAŞLADı   14:31   ÖZGÜR ÖZEL, OSMANIYE’DE… ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A "DEPREM TURISTI" YANıTı: "50’NCI SEFER BURADAYıM. BELKI ATTıĞıN YALANDAN UTANıRSıN"   14:29   6 ŞUBAT’TA 105 KIŞIYE MEZAR OLAN BILGE SITESI DAVASıNDA 3 YıLDA YAŞANANLAR: ESKI OSMANIYE BELEDIYE BAŞKANı KADIR KARA’NıN TUTUKLANMA VE TAHLIYE SERÜVENI   14:25   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı... HATAY’DA UMUDUN ADı KADıN KOOPERATIFLERI: TARKAN’ıN PAYLAŞıMı SATıŞLARı ARTıRDı   22:29   BALYANLıLAR SANDıKTA BULUŞTU: MERSIN BALYANLıLAR DERNEĞI’NDE YENI DÖNEM   17:44   FATIH ÜREK, ALKıŞLAR EŞLIĞINDE SON YOLCULUĞUNA UĞURLANDı   15:42   MIGROS DEPO IŞÇILERI EYLEMINDE GÖZALTıNA ALıNAN BAŞARAN AKSU SAVCıLıKTAN SERBEST BıRAKıLDı: "İNSANLARıN ÇOLUK ÇOCUĞU VAR. BU AILELERE 30-35 BIN LIRA PARAYı, ’SIZ GEÇINEBILIRSINIZ’ DIYE DAYATAN AKıL KÖTÜ BIR AKıLDıR   15:40   CHP’NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI ÇORUM’DA… ÖZGÜR ÖZEL: “RAKIBINI HAPSE ATTıRAN SIYASETIN ADı, TÜKENMIŞ ERDOĞAN’ıN SIYASETIDIR”   14:36   CHP’NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI ÇORUM’DA… MITINGE KATıLANLAR: "EMEKLIYI ÖLDÜRDÜLER... HIÇ GEÇINEMIYORUZ, EKMEĞI ZOR BULUYORUZ"   19:26   TÜRKIYE’NIN UTANÇ TABLOSU: 2025’TE EN AZ 94 ÇOCUK İŞ CINAYETLERINDE HAYATıNı KAYBETTI   19:22   SAĞANAK GITTI, BÜYÜKŞEHIR SAHADA KALDı: MERSIN’DE SELIN İZLERI GECE BOYU SILINDI   19:20   AYM BAŞKANı ÖZKAYA STRAZBURG’DA: “AİHM, İNSAN HAKLARı STANDARTLARıNıN TEMINATıDıR”   19:15   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SERT ÇıKıŞ: “KÜRTLERIN TEMSILINI SUÇ SAYAN ANLAYıŞ TÜRKIYE’YI ÇıKMAZA SÜRÜKLÜYOR”   19:14   ABD’DE ‘ICE BASKıNı’ PROTESTOLARı TÜM ÜLKEYE YAYıLDı: MINNEAPOLIS SOKAKLARı KAYNıYOR   19:11   MERSIN’DE ÇOCUKLAR İÇIN GÜÇLÜ MASA: BÜYÜKŞEHIR’DEN VERI TEMELLI, SOMUT ADıMLAR   19:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÇIFTE SOSYAL DESTEK HAMLESI: HALK KART VE ÖĞRENCI YARDıMLARı HESAPLARA YATTı  
 
     
   

TBMM`de Can Atalay oturumu... Kavgada yaralanan DEM Partili Koçyiğit: Bu münferit bir olay değil. Planlıydı, yol verildi, ekipleri ayarlamışlardı


TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, muhalefetin çağrısı üzerine Anayasa Mahkemesi`nin (AYM) Can Atalay ile ilgili kararını görüşmek üzere olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu`nda yaşanan kavgayla ilgili paylaştığı videoda "Alpay Özalan olacak İdare Amiri kürsüye saldırdı" dedi. Yaşanan arbedede kaşı açılan DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, “Bu münferit bir olay değil. Planlanmış, kurgulanmış `biz bunlara saldıralım, linç edelim` üzerine bir saikle gelmişlerdi. Planlıydı, yol verildi, ekipleri ayarlamışlardı” ifadesini kullandı.

 

Tarih : 16 Ağustos 2024 Cuma 16:41   Okunma : 486

(TBMM) - TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, muhalefetin çağrısı üzerine Anayasa Mahkemesi`nin (AYM) Can Atalay ile ilgili kararını görüşmek üzere olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu`nda yaşanan kavgayla ilgili paylaştığı videoda "Alpay Özalan olacak İdare Amiri kürsüye saldırdı" dedi. Yaşanan arbedede kaşı açılan DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, “Bu münferit bir olay değil. Planlanmış, kurgulanmış `biz bunlara saldıralım, linç edelim` üzerine bir saikle gelmişlerdi. Planlıydı, yol verildi, ekipleri ayarlamışlardı” ifadesini kullandı.

TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, muhalefetin çağrısı üzerine olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu`nda yaşanan kavgayla ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Kadıgil, şunları söyledi:

“Bunları hepiniz görün, burası Meclis. Az önce Ahmet Şık konuşurken Alpay Özalan olacak İdare Amiri kürsüye saldırdı. Önce Ahmet Şık`a vurdu, Gülistan Hanım`ın Grup Başkanvekili`nin kaşını yardı bu faşist sürüsü. Bu faşist sürüsü yaptı. Meclis Divanı`nın önü bu gördüğünüz yer bu kan da Grup Başkanvekili Gülistan Koçyiğit`in kanı. Müsebbibi katiller de şuradalar. Her işlerine geldiğinde gelip elini kaldırıp oy veren halk düşmanları işte."

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit de yaptığı açıklamada kaşının açıldığını belirterek şunları söyledi:

“Zaten ilk konuşmada da Ahmet Şık konuşmaya başladığı zaman yine aynı şekilde bir saldırı girişimi oldu. O nedenle ara verildi. İkinci turda Ahmet vekil tekrar konuşmaya başladığında AKP grubundan yine sesler ve ayağa kalkan milletvekilleri olunca bizzat kendim AKP Grup Başkanvekili Abdullah Güler`in yanına gittim. Grubunu sakinleştirmesi gerektiğini, mevcut durumun şiddete yol açabileceğini, bunu yapmamaları gerektiğini söyledim. Yine Özlem Hanım oradaydı, Özlem Hanım`a lütfen engelleyin bu iş şiddete doğru gidiyor dedim. Ben bunları söylerken orada Alpay`ın Ahmet vekile yürüdüğünü gördüm. O sırada zaten koşarak gittim araya girdim. Öyle darbelenmiş oldum. Ayırma çalışırken çünkü Ahmet vekil kürsüde ve yalnızdı. Onlar hızlı bir şekilde organize olup geldiler. Çok önceden kurgulanmış bir saldırıydı. Bu münferit bir olay değil. Planlanmış, kurgulanmış `biz bunlara saldıralım, linç edelim` üzerine bir saikle gelmişlerdi. Grup Başkanları bu saldırıyı engelleyebilirdi. Planlıydı, yol verildi, ekipleri ayarlamışlardı. Bunu bir yöntem olarak AKP uzun süredir muhalefete karşı kullanıyordu. Kesinlikle ceza alması gerekiyor."   






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA