30 Haziran 2025 Pazartesi


22:49   MERSIN BÜYÜKŞEHIR GÜLNAR’DA 105 BIN DOMATES FIDESI DAĞıTTı   16:57   BÜYÜKŞEHIR, ERDEMLI KıRSALıNDAKI YOLLARı YENILEMEYI SÜRDÜRÜYOR    14:30   DÜNYACA ÜNLÜ SANATÇıLARLA ‘MERSIN’DE MÜZIK’ KONUŞULDU    21:18   MILLETVEKILI ALI BOZAN: KAHTA’NıN SUSAM (ORTANCA) KÖYÜNDE HAFTANıN 5 GÜNÜ SU YOK. ACILEN BU SORUNU ÇÖZÜN!   16:15   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL: “NE BUTLAN OLACAK NE KAYYUM OLACAK, OLSA DAHI PARTIYI SEÇILMEYEN KIMSEYE TESLIM ETMEYECEĞIZ”   13:55   MERSIN’DE EMEKLILER BÜYÜKŞEHIR’LE ‘YAZA MERHABA’ DEDI   13:06   MHP MYK ÜYESI UYSAL: SAVAŞıN KAZANANı, BARıŞıN KAYBEDENI YOKTUR   12:52   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN İSPANYA’YA TEKNIK ZIYARET   21:16   VAHAP SEÇER, ‘MESİAD VE MEP 2. İSTIŞARE KURULU TOPLANTıSı’NA KATıLDı    21:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN ÜRETICIYE DESTEK: MEYVE VE SEBZE KURUTMA TESISIYLE KATMA DEĞERLI ÜRETIM   21:03   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN MAKINE DESTEKLERI ILE ÜRETICI KAZANıYOR, KıRSAL KALKıNıYOR   20:50   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN YÜZME KURSLARı BAŞLADı   09:30   SEÇER: “MERSIN’DE 2020 YıLıNDAN BU YANA VAHŞI DEPOLAMA OLMADı”   08:25   TARSUS BELEDIYESI’NDEN HANE HANE HIZMET ATAĞı   19:58   MEZITLI’DE BAŞARıR VE TUNCER’DEN SAHA ÇıKARMASı   11:50   “ACIL SERVIS HAYAT KURTARMAK İÇINDIR.”   10:45   TOROSLAR’DA ASFALT BAKıM ÇALıŞMALARı ARALıKSıZ SÜRÜYOR   09:31   BÜYÜKŞEHIR, KENTIN ÇÖPÜNÜ EKONOMIK VE ÇEVRECI BIR ANLAYıŞLA TAŞıYOR   09:25   ÖZGÜR ÖZEL: "CHP’YI, KURULTAYDA SEÇILMEMIŞ KIMSE YÖNETEMEZ. AKP’NIN OYUNUNA GELMEMEK GEREKIR"   09:06   TBMM GENEL KURULUNDAKI YOKLAMADA “SAHTE OY” KRIZI  
 
     
   

TBMM`de Can Atalay oturumu... Kavgada yaralanan DEM Partili Koçyiğit: Bu münferit bir olay değil. Planlıydı, yol verildi, ekipleri ayarlamışlardı


TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, muhalefetin çağrısı üzerine Anayasa Mahkemesi`nin (AYM) Can Atalay ile ilgili kararını görüşmek üzere olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu`nda yaşanan kavgayla ilgili paylaştığı videoda "Alpay Özalan olacak İdare Amiri kürsüye saldırdı" dedi. Yaşanan arbedede kaşı açılan DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, “Bu münferit bir olay değil. Planlanmış, kurgulanmış `biz bunlara saldıralım, linç edelim` üzerine bir saikle gelmişlerdi. Planlıydı, yol verildi, ekipleri ayarlamışlardı” ifadesini kullandı.

 

Tarih : 16 Ağustos 2024 Cuma 16:41   Okunma : 411

(TBMM) - TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, muhalefetin çağrısı üzerine Anayasa Mahkemesi`nin (AYM) Can Atalay ile ilgili kararını görüşmek üzere olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu`nda yaşanan kavgayla ilgili paylaştığı videoda "Alpay Özalan olacak İdare Amiri kürsüye saldırdı" dedi. Yaşanan arbedede kaşı açılan DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit, “Bu münferit bir olay değil. Planlanmış, kurgulanmış `biz bunlara saldıralım, linç edelim` üzerine bir saikle gelmişlerdi. Planlıydı, yol verildi, ekipleri ayarlamışlardı” ifadesini kullandı.

TİP İstanbul Milletvekili Sera Kadıgil, muhalefetin çağrısı üzerine olağanüstü toplanan TBMM Genel Kurulu`nda yaşanan kavgayla ilgili sosyal medya hesabından bir video paylaştı. Kadıgil, şunları söyledi:

“Bunları hepiniz görün, burası Meclis. Az önce Ahmet Şık konuşurken Alpay Özalan olacak İdare Amiri kürsüye saldırdı. Önce Ahmet Şık`a vurdu, Gülistan Hanım`ın Grup Başkanvekili`nin kaşını yardı bu faşist sürüsü. Bu faşist sürüsü yaptı. Meclis Divanı`nın önü bu gördüğünüz yer bu kan da Grup Başkanvekili Gülistan Koçyiğit`in kanı. Müsebbibi katiller de şuradalar. Her işlerine geldiğinde gelip elini kaldırıp oy veren halk düşmanları işte."

DEM Parti Grup Başkanvekili Gülistan Kılıç Koçyiğit de yaptığı açıklamada kaşının açıldığını belirterek şunları söyledi:

“Zaten ilk konuşmada da Ahmet Şık konuşmaya başladığı zaman yine aynı şekilde bir saldırı girişimi oldu. O nedenle ara verildi. İkinci turda Ahmet vekil tekrar konuşmaya başladığında AKP grubundan yine sesler ve ayağa kalkan milletvekilleri olunca bizzat kendim AKP Grup Başkanvekili Abdullah Güler`in yanına gittim. Grubunu sakinleştirmesi gerektiğini, mevcut durumun şiddete yol açabileceğini, bunu yapmamaları gerektiğini söyledim. Yine Özlem Hanım oradaydı, Özlem Hanım`a lütfen engelleyin bu iş şiddete doğru gidiyor dedim. Ben bunları söylerken orada Alpay`ın Ahmet vekile yürüdüğünü gördüm. O sırada zaten koşarak gittim araya girdim. Öyle darbelenmiş oldum. Ayırma çalışırken çünkü Ahmet vekil kürsüde ve yalnızdı. Onlar hızlı bir şekilde organize olup geldiler. Çok önceden kurgulanmış bir saldırıydı. Bu münferit bir olay değil. Planlanmış, kurgulanmış `biz bunlara saldıralım, linç edelim` üzerine bir saikle gelmişlerdi. Grup Başkanları bu saldırıyı engelleyebilirdi. Planlıydı, yol verildi, ekipleri ayarlamışlardı. Bunu bir yöntem olarak AKP uzun süredir muhalefete karşı kullanıyordu. Kesinlikle ceza alması gerekiyor."   






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA