23 Aralık 2025 Salı


12:44   MERSIN’IN KALBI YENI YıL IŞıKLARıYLA PARLıYOR: BÜYÜKŞEHIR’DEN SÜRDÜRÜLEBILIR SÜSLEMELER   12:14   “AMERIKA MATEMATIK OLIMPIYATLARı ŞAMPIYONU ELIF EYLÜL, TARSUS’UN GURURU OLDU”   11:35   “ADALET İÇIN YÜRÜYORUZ: DİSK’IN ANKARA YOLCULUĞU ESKIŞEHIR’DE SES GETIRDI”   10:12   “MESKİ’DEN MEZITLI’YE ÇIFTE YATıRıM: İÇME SUYU VE ASFALT ÇALıŞMALARı EL ELE”   19:54   TOROSLAR’DA KıRSALA GÜVENLI ULAŞıM: DORUKLU MAHALLESI ASFALTLA BULUŞTU   19:45   “2,7 TRILYONLUK AÇıĞıN BEDELI HALKıN SıRTıNDA”   19:33   MÜSİAD BAŞKANı KAYAN: MERSIN EKONOMISI TÜRKIYE’NIN LOKOMOTIFI   19:20   “MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN BALıKÇıLARA CAN SUYU: 772 KIŞIYE EKIPMAN DESTEĞI”   18:57   AKDENIZ’DE KıŞ BAKıMı: AĞAÇLAR GÜÇLENIYOR, TRAFIK GÜVENLIĞI ARTıYOR   15:37   DEM PARTI İMRALı HEYETI, CHP’YI ZIYARET ETTI... ÖZGÜR ÖZEL: “TÜRKIYE’NIN HEM TERÖRSÜZ TÜRKIYE HEDEFINI, HEM DEMOKRATIK TÜRKIYE HEDEFINI BIRLIKTE HAYATA GEÇIREBILECEK YARıNLARı UMUT EDIYORUZ”   15:35   DıŞIŞLERI BAKANı FIDAN, MILLI SAVUNMA BAKANı GÜLER VE MİT BAŞKANı KALıN, SURIYE CUMHURBAŞKANı ŞARA TARAFıNDAN KABUL EDILDI   15:34   LEYLA ZANA, “ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK” MITINGINDE KONUŞACAK   15:31   İYİ PARTILI ÇÖMEZ: "AMERIKAN ADALET BAKANLıĞı EPSTEIN DOSYASıNDA TÜRKIYE’DEN KÜÇÜK KıZ ÇOCUKLARıNıN ISTISMAR ADASıNA GÖTÜRÜLDÜĞÜ YAZıYOR"   11:27   MERSIN OPERASı KAPALı GIŞE SEZONUNU “YENI YıL ŞARKıLARı” KONSERIYLE ZIRVEYE TAŞıYOR!   10:19   “TÜRKIYE DARALıRKEN AKDENIZ HAZıR GIYIM İHRACATTA REKOR KıRDı: %68 ARTıŞLA 45,6 MILYON DOLAR”   10:02   TARSUS’UN LEZZETLERI DÜNYA SAHNESINDE: FıNDıK LAHMACUN VE KAYNAR PROJESIYLE GASTRONOMI YOLCULUĞU   10:32   TÖMÜK’TE YERLI MALı HAFTASı: KADıN EMEĞI VE YÖRESEL LEZZETLER BÜYÜKŞEHIR’LE HAYAT BULDU   09:45   “SEÇER’DEN DEMOKRASI VURGUSU: ‘TÜRKIYE HUKUK DEVLETI İSE HERKES ÖZGÜRCE KONUŞACAK’”   06:20   SANAT VE HAFıZA BULUŞTU: “KONUŞAN MEKTUPLAR” MERSIN’DE İZLEYICIYLE   17:03   MERSIN’DE KADıNLARıN HIKÂYELERI PERDEDE: 28. UÇAN SÜPÜRGE FESTIVALI BAŞLADı  
 
     
   

CHP`li Dinçer, ev sahibinin darp ettiği aileyi ziyaret etti


CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Ankara`nın Altındağ ilçesinde ikamet eden ve ev sahibi tarafından kirayı artırmadığı gerekçesiyle darp edilen Seçil Kaysal`ı ziyaret ederek, “AKP iktidarı uyguladığı yanlış ekonomi politikalarıyla bugün hem kiracıları hem de ev sahiplerini mağdur etti. Ülkenin dört bir yanında yaşanan konut sıkıntısına rağmen, yeterli miktarda sosyal konut yapılmıyor. Vatandaşın bu konuda daha fazla mağdur olmaması için sosyal konutların yaygınlaştırılması gerekmektedir” dedi.

 

Tarih : 25 Kasım 2024 Pazartesi 12:58   Okunma : 561

CHP Ankara Milletvekili Semra Dinçer, Altındağ ilçesinin Baraj Mahallesi`nde ikamet eden ve ev sahibi tarafından kirayı artırmadığı gerekçesiyle darp edilen Seçil Kaysal`ın evini ziyaret etti. Dinçer, aldığı darbeler sonucunda kafatasında yaralanmalar meydana gelen ve kolu 3 farklı yerden kırılan mağdur kiracının yaşadıklarını dinledi. Kiracı ve ev sahibi kavgalarının bitmesi için hükümetin derhal gerekli önlemleri alması gerektiğini ifade eden Dinçer, “23 yıldır ülkeyi yöneten AKP iktidarının ülkemizi ve vatandaşlarımızı getirdiği hal işte bu. AKP iktidarı uyguladığı yanlış ekonomi politikalarıyla bugün hem kiracıları hem de ev sahiplerini mağdur etti. Bilimsellikten uzak alınan kararlarla hem konut piyasasını yükseltti hem de vatandaşın birbirine düşmesine neden oldu” dedi.

“Böyle giderse cinayete varacak şekilde daha çok canlar yanacak”

Dinçer mağdur vatandaşın, biri engelli olmak üzere bakmakla yükümlü olduğu 3 çocuğunu olduğunu ifade ederek, şunları söyledi:

“Bugün burada bir kadına sopayla gerçekleştirilmiş bir şiddete tanıklık ettik. Ev sahibi kirayı 4 bin 200 Türk Lirası`ndan 20 bin TL`ye çıkartmak istemiş. Seçil Hanım bu miktarı ödeyemeyeceğini belirtince de ev sahibi şiddete başvurmuş. Artık sesimizi herkese duyurmak istiyoruz. Ev sahibi ve kiracılar arasında yaşanan bu şiddetin son bulması için gerekli adımlar derhal atılsın. Böyle giderse cinayete varacak şekilde daha çok canlar yanacak. Maddiyat uğruna belki de yuvalar yıkılacak ve vatandaşın aile birliği bozulacak.

“Sosyal konutlar yaygınlaşmalı”

AKP iktidarında TOKİ artık yandaş müteahhitlerle birlikte lüks konutlar yapar duruma geldi. Ülkenin dört bir yanında yaşanan konut sıkıntısına rağmen, yeterli miktarda sosyal konut yapılmıyor. Vatandaşın bu konuda daha fazla mağdur olmaması için sosyal konutların yaygınlaştırılması gerekmektedir. CHP iktidarında vatandaşın bu sorunlarını çözecek, sosyal konutları yaygınlaştıracak, bilimsel veriler ışığında gerçekleştireceğimiz politikalarla ortaya çıkabilecek kiracı – ev sahibi sorunlarını çözecek, vatandaşlarımızı karşı karşıya getirmeyeceğiz.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA