25 Ekim 2025 Cumartesi


10:14   MERSIN GENÇLIĞI BILIMLE, SANATLA VE MÜZIĞIN RITMIYLE BULUŞTU   22:46    “TELE1’I SUSTURAMAZSıNıZ, MILLETI HIÇ!”   20:23   CHP 39. OLAĞAN KURULTAYıNA HAZıR: ÜÇ GÜNLÜK YOL HARITASı AÇıKLANDı   20:15   “CHP’DE DISIPLIN FıRTıNASı: ŞIMŞEK VE BAYDAR’A İHRAÇ”   20:01   MSK, ALIAĞA DEPLASMANıNA HAZıR: HEDEF GALIBIYET SERISI!   15:25   MAZBATASıNı ALAN CHP İSTANBUL İL BAŞKANı ÖZGÜR ÇELIK: BU CEBERUT IKTIDARı HEP BIRLIKTE DEĞIŞTIRECEĞIZ   15:23   EKREM İMAMOĞLU: YOLSUZLUK VE TERÖR SUÇLAMALARıYLA IKNA EDEMEDIĞINIZ AZIZ MILLETI CASUSLUK GIBI AKıL ALMAZ IFTIRA ILE MI IKNA EDECEKSINIZ?   15:21   32 GÜNDÜR TUTUKLU BULUNAN “SOĞUK SAVAŞ” SUNUCUSU VE KONUĞU HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   15:18   YENIŞEHIR BELEDIYESINDEN “KADıN SAĞLıĞı VE OTIZME ÇOK YÖNLÜ BIR BAKıŞ” SEMINERI   15:16   GÜLCAN KıŞ: MERSIN İÇIN PLAN YOK!   11:33   MAHKEMEDEN CHP KURULTAYLARıNA ONAY: İPTAL TALEBI REDDEDILDI   10:33   MUT’TA YOLLAR DEĞIŞTI, HAYAT KOLAYLAŞTı   10:16   AKDENIZ’DE SOKAKLAR YENILENIYOR: 7 MAHALLEDE DÖNÜŞÜM BAŞLADı   10:11   CHP KURULTAYLARı MAHKEMEDE: İPTAL DAVASıNDA KRITIK VIRAJ   09:15   TELE1’E “CASUSLUK” OPERASYONU: MERDAN YANARDAĞ GÖZALTıNDA, İMAMOĞLU VE ÖZKAN’A SORUŞTURMA ŞOKU   09:03   HAMURDAN CESARETE: ENGELSIZ YAŞAM PARKı’NDA SOSYAL KATıLıMıN EN LEZZETLI HALI   15:05   CHP’LI KıŞ: “BIR YANDA MILYAR EUROLUK KAYNAKLAR, DIĞER YANDA SUSUZ KALAN TARLALAR!”   15:04   CAN ATALAY’DAN TBMM BAŞKANı KURTULMUŞ’A ÇAĞRı   15:03   CHP’LI ÖZÇAĞDAŞ, YENIŞEHIR BELEDIYESI’NIN ’ERKEN ÇOCUKLUK GELIŞIMI PROJESI’NI INCELEDI   15:01   VAHAP SEÇER: “BIZIM ADAY GÖSTERDIĞIMIZ BIR ARKADAŞıMıZ ÇANKAYA’DA CUMHURBAŞKANı OLACAK”  
 
     
   

CHP`li Gülizar Biçer Karaca hakkında fezleke hazırlanmasını eleştiren CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum: "Merak ediyorum Emine Hanımın kamusal görevi nedir?"


CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca`nın dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle fezleke hazırlanmasını eleştirdi. Horzum, "Merak ediyorum Emine Hanımın kamusal görevi nedir? Benim bildiğim hiçbir kamusal görevi yoktur. AKP Genel Başkanının, Cumhurbaşkanının hanımı olmasının ötesinde hiçbir önceliği yoktur, hiç bir vasfı da yok ama maalesef öyle bir yüz verildi ki hanımefendi profesörlerin karşısına oturup tıp konusunda ahkam kesmeye başladı" dedi.

 

Tarih : 3 Mart 2025 Pazartesi 18:18   Okunma : 277

(DENİZLİ) - CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca`nın dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle fezleke hazırlanmasını eleştirdi. Horzum, "Merak ediyorum Emine Hanımın kamusal görevi nedir? Benim bildiğim hiçbir kamusal görevi yoktur. AKP Genel Başkanının, Cumhurbaşkanının hanımı olmasının ötesinde hiçbir önceliği yoktur, hiç bir vasfı da yok ama maalesef öyle bir yüz verildi ki hanımefendi profesörlerin karşısına oturup tıp konusunda ahkam kesmeye başladı" dedi.

TBMM Başkanvekili ve CHP Denizli Milletvekili Gülizar Biçer Karaca hakkında Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan`a hakaret ettiği gerekçesiyle 2 yıla kadar hapis ve siyasi yasak getirilmesi talep edildi ve Karaca`nın dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle fezleke hazırlanarak Meclis Başkanlığı`na gönderildi.

Karaca`nın dokunulmazlığının kaldırılması istemiyle fezleke hazırlanmasını eleştiren CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum, açıklamasında şunları kaydetti:

"Türkiye Büyük Millet Meclisi Grup Başkanvekilimiz, Denizli Milletvekilimiz Gülizar Biçer Karaca hakkındaki son hazırlanan fezlekeye sadece gülüyorum. Mali müşavirim ama söz konusu iddiayı hukukçu arkadaşlarımız ile değerlendirdik. Söz konusu iddia Sayın Cumhurbaşkanının Sayın AKP Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan`ın eşi Emine Erdoğan ile alakalı. Bu konuda fezleke hazırlanmış ve siyasi yasak getirilmeye çalışılıyor. Merak ediyorum Emine Hanımın kamusal görevi nedir? Benim bildiğim hiçbir kamusal görevi yoktur. AKP Genel Başkanının, Cumhurbaşkanının hanımı olmasının ötesinde hiçbir önceliği yoktur, hiçbir vasfı da yok ama maalesef öyle bir yüz verildi ki Türkiye`nin dinamikleri ile öyle oynandı ki, hanımefendi profesörlerin karşısına oturup tıp konusunda ahkam kesmeye başladı. Bu ahkam kesmeleri yetmemiş, son olarak da grup başkanvekilimiz hakkında suç duyurusunda bulunacak kadar da ileriye gitmişlerdir.

"Tayyip Bey sonunun geldiğini gördü"

Bunun sebepleri var bu sebepleri biz çok net biliyoruz. Sayın Tayyip Bey`in deyimiyle `İstanbul`u yöneten Türkiye yönetir` bu tez onundu. Onun bu tezinden hareketle başta İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu hakkında olmadık şeylerden suçlar yaratmaya çalıştılar. Hatta suçlar yaratıp mahkemeye müracaat ediyorlar siyasi yasak koymaya çalışıyorlar. Kendisinin şu an itibarıyla, bugün itibariyle yarın ne olur bilmiyorum ama bugün itibari ile 25 yılla yargılıyorlar. Hiçbir suçu olmayan başkanımızın her zaman arkasındayız. Gülizar vekilimizin de arkasındayız. Hiç kimse Cumhuriyet Halk Partisi`nin ne başkanlarını ne vekillerini böyle korkutamaz. Biz biliyoruz ki Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olan 1 milyon 600 üyesi ile beraber, Cumhuriyet Halk Partisi`ne gönül veren milyonlar ile bu ülkede demokrasi isteyen, hukuk isteyen herkes bizim arkamızdadır, bizi desteklemektedir. O yüzden sayın vekilimiz ve başkanlarımız asla yalnız değildir, hiçbir zaman da yalnız olmadılar. Süreci takip etmeye devam ediyoruz. Tayyip Bey sonunun geldiğini gördü. O yüzden korku dağları sardı ne yapacağını bilmiyor. Bizim güzel bir atasözümüz vardır; `Şaşan ördek geriye yüzer` AKP`de bunun misali geriye yüzmeye başlamıştır."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA