3 Mayıs 2025 Cumartesi


15:01   İÇIŞLERI BAKANı ALI YERLIKAYA: “BU PERVASıZ VE ACıMASıZ SALDıRı, HUKUK KARŞıSıNDA HAK ETTIĞI YANıTı ALACAKTıR”   14:41   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: ``ÜLKEMIZ ARTıK AKP IKTIDARı TARAFıNDAN YÖNETILEMIYOR, HALK BUNU GÖRDÜ``   14:39   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR MITINGI" YARıN KONYA`DA... PARTI MECLISI ÜYESI GÖRGÖZ: KONYA CUMHURIYET`IN KALESI OLMAYA HAZıR   14:38   BASıN KONSEYI, DÜNYA 2025 BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ GÜNÜ NEDENIYLE TÖREN DÜZENLEDI   14:38   CHP`LI ÇAKıR, MERSIN DAVULTEPE`DE 25 YıLLıK NARENCIYE AĞAÇLARıNıN KESILMESINE TEPKI GÖSTERDI   14:29   KARTALKAYA YANGıNıNı ARAŞTıRMA KOMISYONU... BOLU BELEDIYE BAŞKANı TANJU ÖZCAN SUNUM YAPACAK   14:24   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... ERHAN ADEM: "YOZGAT`TA NASıL ŞOK YAŞADıLARSA, AYNı ŞOKU KONYA`DA DA YAŞAYACAKLAR"   14:15   MILLI YOL PARTISI GENEL BAŞKANı ÇAYıR`DAN "TELEF" TEPKISI: "BU SÖZ SIYASI TARIHIMIZDE BIR YÜZ KARASı OLARAK KALACAKTıR"   14:07   CHP`NIN "MILLET İRADESINE SAHIP ÇıKıYOR" MITINGI YARıN KONYA`DA... CHP KONYA İL BAŞKANı YAMAN: "İKTIDARı KONYA`DAN GETIRECEĞIZ"   13:37   CHP`LI ÇAKıRÖZER, NISAN AYı BASıN ÖZGÜRLÜĞÜ RAPORU`NU AÇıKLADı: "GAZETECILER 257 KEZ HAKIM KARŞıSıNA ÇıKTı, 61`I GÖZALTıNA ALıNDı, 25`I TUTUKLANDı"   13:31   ARTVINLI EMEKLI: "DOMATESIN KILOSU 100 LIRA... EMEKLI MAAŞıYLA GEÇINMEK MÜMKÜN DEĞIL"   13:13   CHP`LI DEMIR`DEN IŞÇILERIN MAZERET IZNI HAKKıNıN MEMURLAR ILE EŞITLENMESINE ILIŞKIN KANUN TEKLIFI   13:06   RTÜK ÜYESI KESER`DEN RTÜK`E "GÜNDEM DıŞı RAPOR" TEPKISI: "GEREKLI HAZıRLıK SÜRECI OLANAĞı TANıNMAYAN BIR ORTAMDA, NITELIKLI MÜZAKERE YAPıLMASı MÜMKÜN DEĞILDIR"   12:53   NARIN GÜRAN CINAYETI IKINCI DAVASı… DURUŞMA 30 MAYıS`A ERTELENDI   12:51   GELECEK PARTISI GENEL BAŞKANı DAVUTOĞLU: "KKTC`YI MAFYA, KUMAR VE FUHUŞ CENNETINE ÇEVIRENLER YÜCE DIVAN`DA YARGıLANMALı”   12:49   İSTANBUL BAROSU BAŞKANı KABOĞLU`NDAN SILIVRI ZIYARETI: “AVUKATLAR, SEÇILMIŞLER, KAMU YÖNETICILERI HAKSıZ BIÇIMDE ÖZGÜRLÜKLERINDEN ALıKONULUYOR”   12:44   TOKİ`NIN KKTC`DE INŞA ETTIĞI KÜLLIYE`NIN AÇıLıŞıNı CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN YAPACAK   12:33   CHP`LI SARıBAL: "SARAY IKTIDARı HAYVANCıLıĞı BITIRMEYE YEMINLI. 12 MILYAR DOLAR ÖDENDI, YETMEDI"   12:29   BABACAN: KANAL İSTANBUL YAPıLıRSA, BIR DEPREMDE BIR SAVAŞTA İSTANBUL`DAN TAHLIYE NASıL OLACAK?"   12:16   KKTC`DE ÖLDÜRÜLEN IŞ INSANı HALIL FALYALı`NıN ESKI MUHASEBECISI CEMIL ÖNAL HOLLANDA`DA ÖLDÜRÜLDÜ, POLIS SALDıRGANıN EŞKALINI PAYLAŞTı  
 
     
   

Mersin Büyükşehir Belediyesi her gün 8 bin kişiye yemek ulaştırılıyor


Mersin Büyükşehir Belediyesi ramazan ayının gelmesi ile birlikte Aşhane`de hazırlanan iftar menülerini, vatandaşların sofralarına ulaştırmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda her gün farklı bir mahallede dağıtım yapan ekipler, günlük 8 bin kişilik yemeği iftar saatinden önce vatandaşla buluşturuyor. 

 

Tarih : 16 Mart 2025 Pazar 10:28   Okunma : 287

(MERSİN) - Mersin Büyükşehir Belediyesi ramazan ayının gelmesi ile birlikte Aşhane`de hazırlanan iftar menülerini, vatandaşların sofralarına ulaştırmaya devam ediyor. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinasyonunda her gün farklı bir mahallede dağıtım yapan ekipler, günlük 8 bin kişilik yemeği iftar saatinden önce vatandaşla buluşturuyor. 

Mersin Büyükşehir Belediyesi birlik, beraberlik ve dayanışmanın simgesi olan ramazanın gelmesi ile birlikte her ramazan olduğu gibi, bu yıl da büyük bir titizlikte iftar yemeği dağıtımlarını sürdürüyor. Alım gücünün her geçen gün azaldığı günümüzde, özellikle market çantalarını doldurmakta zorlanan dar gelirli yurttaşların rahatça iftar yapabilmesi için Aşhane`de özenle hazırlanan yemekler, iftar saatinden hemen önce içesinde ana yemek, pilav ve tatlı bulunan menülerle, sıcak bir şekilde vatandaşların sofrasına ulaştırılıyor.

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde her gün farklı bir mahallede ramazanın bereketini vatandaşlarla buluşturan Büyükşehir, bu manevi duyguyu hep birlikte yaşatmak amacıyla da kent meydanlarında ve büyük kapalı pazar alanlarında, iftar programları gerçekleştiriyor. Vatandaşların sofrasına katkı sunan bu gelenek Mersinlilerin birlik ve dayanışma duygusunu pekiştirirken, huzurlu bir Ramazan geçirmelerine de yardımcı oluyor.

“Ramazan boyunca iftar menülerini vatandaşlarımızla buluşturacağız”

Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı`nda Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, ramazan ayı boyunca Büyükşehir`in vatandaşlara iftar yemeği dağıtmaya devam edeceğini kaydederek “Kent meydanlarında ve büyük kapalı pazar alanlarında düzenlediğimiz iftar programlarımızda da paylaşmanın ve dayanışmanın en güzel örneklerini sergiliyoruz. Aşhanemizden günlük ortalama 8 bin kişilik yemek çıkıyor. Bu yemekler hem toplu iftar organizasyonlarımızda, hem de merkez mahallelere dağıtılan iftar öğünleriyle vatandaşlarımızla buluşuyor” diye konuştu.

Vatandaşlar, hizmete ilişkin şunları söyledi:

-Ali Durna: “Herkes akşama iftar yemeği yemiş olacak. Uygulama çok güzel. Başkanımız gerektiği şekilde yardımlarını yapıyor” derken, mahalle sakinlerinden Heybet Erbek “Ben akşam yemeğini yeni hazırlayacaktım. Allah razı olsun.” 

-Meryem Gündüz: “Başkanımızın yaptığı etkinliklerden, çocuklar ve çevre için yaptıklarından çok memnunuz. Böyle dar bir zamanda çok iyi bir hizmet oldu.” 

-Yasin Duran: “Başkanımız işini 10 numara 5 yıldız yapıyor. Yenipazar, Çilek, Çay Mahallesi gibi durumu olmayan yerler var. Çok iyi oldu ve güzel buldum. Başkanımız bugünkü yemeğimize destek oldu.”

-Saadet Tekin: “Çok memnunuz. Pahalılık var ve herkesin bütçesi yetmiyor. Başkanımız kadına çok değer veriyor. Kadın evin direğidir. Kadına değer verirsen, kadını önemsersen ülke kalkınır. Benim için kadına değer veren, her şeye değer verir. Başkanımız da kadınlara yönelik faaliyetlerde bulunuyor. Takip ediyorum.” 

-Güler Karadağ: “Başkanımız çok iyi biri. Yemek hazırlamamıştım, ayağıma kadar geldi. Çok mutlu oldum.”

-İsmail Basut: “Eti, pilavı, hurması içinde her şeyi vardı. Çok iyiydi”

- Kadri Ekinci: “Biz Başkanımızdan, hizmetlerinden her şeyinden razıyız. Takdir ediyoruz. Her şey çok güzel.”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA