5 Temmuz 2025 Cumartesi


14:50   MEZITLI SOLI POMPEIPOLIS BEACH PARKı YENILENEN YÜZÜYLE ÇOK YAKıNDA HIZMETE AÇıLıYOR   14:40   YÜZME KURSLARıNıN 1. ETABı TAMAMLANDı, SERTIFIKALAR BAŞKAN YıLDıZ’DAN   14:30   19. ULUSAL DAĞCıLıK FESTIVALI, BÜYÜKŞEHIR’IN KATKıLARıYLA GERÇEKLEŞTI   14:20   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON...CHP ADANA İL BAŞKANı TANBUROĞLU: ZEYDAN KARALAR’ı TUTSAK EDEREK SESINI DUYURMAMAYA ÇALıŞMAYıN, ÇÜNKÜ O SES ADANA’DA MILYONLAR OLUR   13:01   AFAD: HATAY’ıN ANTAKYA ILÇESI AÇıKLARıNDA 3,5 BÜYÜKLÜĞÜNDE DEPREM MEYDANA GELDI   12:46   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... KESK: HALKıN ÖZGÜR IRADESINI TANıMAYAN, DEMOKRASIYLE SORUNU OLAN BIR ZIHNIYETIN HALK IRADESINE DARBE GIRIŞIMIDIR   11:57   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... AVRUPA KONSEYI YEREL VE BÖLGESEL YÖNETIMLER KONGRESI BAŞKANı COOLS: YENI GÖZALTı DALGASı ILE YAPıLAN TASFIYEYI ŞIDDETLE KıNıYORUM   11:40   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... DEM PARTI: "SEÇME VE SEÇILME HAKKıNıN SÜREKLI OLARAK TEHDIT ALTıNDA TUTULMASı, YALNıZCA SIYASI PARTILERI DEĞIL, TÜRKIYE’NIN TOPLUMSAL BARıŞ VE DEMOKRATIK ÇÖZÜM UMUDUNU DA HEDEF ALMAKTADıR"   11:20   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI, İKLIM KRIZINE KARŞı ALDıĞı ÖNLEMLERLE ‘A-’ PUANıNA YÜKSELDI   11:07   CHP MYK OLAĞANÜSTÜ TOPLANDı   11:04   CHP’LI BELEDIYELERE YENI OPERASYON... TÜLAY HATIMOĞULLARı: ’’SEÇILMIŞLERE, TÜRKIYE HALKLARıNA YAPıLAN BU EZIYETTEN VAZGEÇILMELIDIR’’   10:15   CHP’LI BELEDIYELERE OPERASYON... VAHAP SEÇER: DEMOKRASIMIZ CIDDI BIR TEHDIT ALTıNDA   10:08   GÖZALTıNA ALıNAN ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı KARALAR: BENIM PARAYLA, PULLA, ÜÇKAĞıTLA IŞIM YOK   09:43   MÜSAVAT DERVIŞOĞLU: PATRON ÇıLDıRDı, ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARı GÖZALTıNA ALıNDı.   09:39   MUHITTIN BÖCEK GÖZALTıNA ALıNDı... BURHANETTIN BULUT: "SIYASI INTIKAM AMACıYLA YARGıYı SOPA YAPANLARıN DERDI HUKUK DEĞIL, KENDI IKTIDARLARıNı KORUMAK"   09:01   GÖKHAN GÜNAYDıN: ADANA VE ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANLARıMıZ GÖZALTıNDA   08:55   ADıYAMAN BELEDIYE BAŞKANı TUTDERE: SABAH ANKARA’DA EVIMDEN GÖZALTıNA ALıNDıM   23:52   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA: "NEREYE GÖTÜRÜLDÜKLERINI BULMAYA ÇALıŞıYORUZ"   18:33   MANAVGAT BELEDIYE BAŞKANı KARA GÖZALTıNA ALıNDı... CHP ANTALYA MILLETVEKILI KAYA: "NEREYE GÖTÜRÜLDÜKLERINI BULMAYA ÇALıŞıYORUZ"   17:57   DORUK DÖRÜCÜ ADLI KONTROL TEDBIRI UYGULANARAK SERBEST BıRAKıLDı  
 
     
   

Ekrem İmamoğlu`ndan ön seçim çağrısı: “23 Mart`ta ülkenin dört bir yanında kuracağımız sandıklar, sandık korkusu yaşayanların kabusu olacak”


CHP`nin ön seçimle belirlenecek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapılacak ön seçim için “23 Mart`ta ülkenin dört bir yanında kuracağımız sandıklar, sandık korkusu yaşayanların kabusu olacak. 23 Mart`ta atacağınız her oy, bu ülkenin bütün yöneticilerine; seçenler, seçilmişlerden üstündür mesajı verecek, hadlerini bildirecek. Bu pazar günü mutlaka sandığa gidelim ve iktidarı şöyle bir sallayalım. Oturdukları koltuğun sahibinin millet olduğunu yüzlerine vuralım” çağrısını yaptı.

 

Tarih : 17 Mart 2025 Pazartesi 15:21   Okunma : 246

(İSTANBUL) - CHP`nin ön seçimle belirlenecek cumhurbaşkanı aday adayı, TBB ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, yapılacak ön seçim için “23 Mart`ta ülkenin dört bir yanında kuracağımız sandıklar, sandık korkusu yaşayanların kabusu olacak. 23 Mart`ta atacağınız her oy, bu ülkenin bütün yöneticilerine; seçenler, seçilmişlerden üstündür mesajı verecek, hadlerini bildirecek. Bu pazar günü mutlaka sandığa gidelim ve iktidarı şöyle bir sallayalım. Oturdukları koltuğun sahibinin millet olduğunu yüzlerine vuralım” çağrısını yaptı.

CHP`de cumhurbaşkanı adayı belirlenmesi için 23 Mart günü ön seçim yapılacak. Seçime tek aday olarak giren Türkiye Belediyeler Birliği ve İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, YouTube hesabından yayınladığı videoyla CHP`lilere çağrı yaptı.

“Milyonların gözü, umudu bizde” diyen İmamoğlu, şunları söyledi:

“Her zaman Atatürk`ün partisi olma sorumluluğuyla hareket eden Cumhuriyet Halk Partisi`nin, Türkiye`yi birleştiren güç olduğunu gören, partimizin kime yapılırsa yapılsın her türlü baskı ve hukuksuzluğa karşı sergilediği onurlu ve cesurlu tavırdan kuvvet alan; icraatçı ve halkçı Cumhuriyet Halk Partili belediyelerin büyük başarısıyla umutlanan milyonlar Türkiye`yi ayağa kaldıracak yeni bir iktidar için vakit kaybetmeden yola çıkmamızı bekliyor. 23 Mart`ta işte o yola çıkıyoruz. Kurucumuz, önderimiz Mustafa Kemal Atatürk`ün ‘Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir` ilkesine yürekten bağlı bir parti olarak ilk adımı üyelerimizin çizeceği yol haritasına uygun olarak atacağız. Üyeler partilerin, vatandaşlar ülkenin sahibidir. Onlar ne derse o olur. Milletimiz devletin efendisidir. Millet ne derse o olur.

“Sandığa gidelim ve iktidarı şöyle bir sallayalım”

Cumhuriyet, herkes bu duyguyu, bu özgüveni hissetsin; yöneticiler vatandaş karşısında haklarını bilsinler diye kuruldu. 23 Mart`ta ülkenin dört bir yanında kuracağımız sandıklar, sandık korkusu yaşayanların kabusu olacak. 23 Mart`ta atacağınız her oy, bu ülkenin bütün yöneticilerine; seçenler, seçilmişlerden üstündür mesajı verecek, hadlerini bildirecek. Önce biz, Cumhuriyet Halk Partililer, bu bozuk düzeni değiştirme kararlılığımızı göstereceğiz. Sonra gerisi çığ gibi gelecek. Bu pazar günü mutlaka sandığa gidelim ve iktidarı şöyle bir sallayalım. Oturdukları koltuğun sahibinin millet olduğunu yüzlerine vuralım. Kurtuluş yok tek başına. Haydi hep birlikte görev başına. Cumhuriyet Halk Partisi başaracak, Türkiye kazanacak. Milletin hakkı milletin olacak."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA