11 Şubat 2026 Çarşamba


09:24   EMEKLIDEN BAYRAM İSYANı: “5 BIN TL İKRAMIYE DEĞIL, HARÇLıK BILE DEĞIL!”   07:44   BOĞAZ KÖPRÜLERI VE 7 OTOYOL İÇIN 25 YıLLıK ÖZELLEŞTIRME İDDIASı: CHP’DEN “48 MILYAR DOLARLıK PLAN” ÇıKıŞı   01:29   AKıN GÜRLEK ADALET BAKANı, MUSTAFA ÇIFTÇI İÇIŞLERI BAKANı OLDU   19:35   OPERA SAHNESINDE CAZ RÜZGÂRı: MERSIN DOB’DAN 12 ŞUBAT’TA BÜYÜLEYICI “CAZ AKŞAMı”   19:21   VAHAP SEÇER’DEN DÜNYA BAKLIYAT GÜNÜ’NDE NET MESAJ: “MERSIN’IN KALKıNMASı TÜRKIYE’NIN KALKıNMASıDıR”   18:22   DÜNYA BAKLIYAT GÜNÜ MERSIN’DE GÜÇLÜ MESAJLARLA KUTLANDı: BAKLIYAT GELECEĞIN GıDASı   16:14   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL: "İKTIDARA BOZUK TOHUM MESUT’LA GIDILMEZ, ZEYDAN’LA, MANSUR YAVAŞ‘LA, EKREM BAŞKAN’LA GIDILIR"   16:13   HATIMOĞULLARı’NDAN FIDAN’ıN "SURIYE AYAĞı BITTIKTEN SONRA IRAK AYAĞı DA VAR" SÖZLERINE YANıT: "YAPTıĞı BU AÇıKLAMAYı SÜRECIN RUHUNA UYGUN OLARAK GÖRMÜYORUZ"   13:09   EĞITIM SEN GENEL BAŞKANı IRMAK: TÜRKIYE YÜZYıLı MAARIF MODELI, ÖĞRENCILERI VE ÜLKENIN GELECEĞINI KARANLıĞA SÜRÜKLEMEKTEDIR   10:30   PINOKYO’NUN BÜYÜLÜ YOLCULUĞU MERSIN’DE SAHNEYE TAŞıNıYOR: “KUKLACı” YENIDEN PERDEDE!   09:27   MERSIN ROMAN ÖDÜLLERI’NDE EDEBIYAT RÜZGÂRı: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI OLDU   09:17   AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN YEŞIL DÖNÜŞÜM HAMLESI   22:36   BAŞKAN SEÇER’DEN MECLIS’TE NET MESAJ: “6 ŞUBAT’ıN YARALARıNı EL BIRLIĞIYLE SARACAĞıZ   17:54   “BU TABLOYLA ÖVÜNÜLMEZ, UTANıLıR!” EMEKLILERDEN İKTIDARA DEPREM, KONUT VE GEÇIM İSYANı   16:44   MHP’NIN 57’NCI KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ... DEVLET BAHÇELI: YEGANE SIYASI IRADE MHP VE CUMHUR İTTIFAKı’DıR   16:42   TBMM’DE ÖĞRENCILERE ISTISMAR DAVASı... ASU KAYA: "BIR ÇOCUK ‘RAHATSıZ EDILIYORUM’ DEDIĞINDE KARŞıSıNA SADECE ADALET ÇıKMALıDıR"   16:34   YENIŞEHIR’IN ‘MIKROIKLIM’ DEVRIMI AYVALıK’TA GÖRÜCÜYE ÇıKTı!   16:28   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN KENT DOKUSUNU KORUYAN MÜDAHALE    14:52   MAĞDUR AILELER TBMM’DE… SEVDA ERDAN KıLıÇ: "BU INSANLAR ACıLARıNı TEŞHIR ETMEK IÇIN DEĞIL, ADALETIN YOKLUĞUNU IFŞA ETMEK IÇIN BU MÜCADELEYI VERIYORLAR"   14:50   EMEP’LI MILLETVEKILERINDEN, BAKAN TUNÇ’A: "EPSTEIN BELGELERINDE ISIMLERI GEÇENLER HAKKıNDA BAKANLıĞıNıZCA BAŞLATıLMıŞ BIR INCELEME VAR Mı?"  
 
     
   

AKPM Sosyalistler, Demokratlar ve Yeşiller Grubu Başkanı Schwabe: "Erdoğan şeffaf manevrasına son verip İmamoğlu`nu derhal serbest bırakmalı"


Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Sosyalistler, Demokratlar ve Yeşiller Grubu Başkanı Frank Schwabe, "Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınması, haftalarca ve aylarca süren çelişkili ve umut verici gelişmelerin ardından Türkiye`deki durumun dramatik bir şekilde tırmanmasıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan şeffaf manevrasına son verip İmamoğlu`nu derhal serbest bırakmalı" açıklamasını yaptı.

 

Tarih : 19 Mart 2025 Çarşamba 10:33   Okunma : 432

(ANKARA) - Avrupa Konseyi Parlamenter Meclisi (AKPM) Sosyalistler, Demokratlar ve Yeşiller Grubu Başkanı Frank Schwabe, "Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınması, haftalarca ve aylarca süren çelişkili ve umut verici gelişmelerin ardından Türkiye`deki durumun dramatik bir şekilde tırmanmasıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan şeffaf manevrasına son verip İmamoğlu`nu derhal serbest bırakmalı" açıklamasını yaptı.

AKPM Sosyalistler, Demokratlar ve Yeşiller Grubu Başkanı, Alman milletvekili Schwabe, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasına ilişkin açıklama yaptı.

Schwabe, sosyal medya hesabından Türkçe olarak yaptığı paylaşımda, "Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınması, haftalarca ve aylarca süren çelişkili ve umut verici gelişmelerin ardından Türkiye`deki durumun dramatik bir şekilde tırmanmasıdır. Cumhurbaşkanı Erdoğan şeffaf manevrasına son verip İmamoğlu`nu derhal serbest bırakmalı" ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA