16 Haziran 2025 Pazartesi


11:25   BÜYÜKŞEHIR’LE ‘BABALAR GÜNÜ’ ŞENLIK GIBI GEÇTI   11:15    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN HER YAŞA HITAP EDEN YAZ KURSLARı BAŞLADı   10:25   ÜNIVERSITELERDE, 19 MART VE SONRASıNDA DEVAM EDEN EYLEMLERE KATıLAN ÖĞRENCILERE DISIPLIN SORUŞTURMASı AÇıLDı   09:59   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER’DEN RTÜK BAŞKANı ŞAHIN’E "İBB SORUŞTURMASı" TEPKISI: "BAŞVURULAR GÜNDEME ALıNMıYOR, BU GÖREVI IHMALDIR. BUNUN ADı ÇIFTE STANDARTTıR, KANALA GÖRE HUKUKTUR"   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ÜNIVERSITE SıNAVı KAYGıSıNA KARŞı UZMAN TAVSIYELERI    15:24   BÜYÜKŞEHIR’IN YENIŞEHIR EMEKLI EVI’NDE “SOLUNUM EGZERSIZLERI ATÖLYESI” DÜZENLENDI   15:19   ENERJIDE YATıRıMCıLARA “SÜPER IZIN” GETIREN YASA TEKLIFI... KAZDAĞı DOĞAL VE KÜLTÜREL VARLıKLARı KORUMA DERNEĞI: "TEKLIFIN YASALAŞMASıNı ENGELLEMEK IÇIN BIRLIKTE MÜCADELE EDELIM"   15:15   ÖZGÜR ÖZEL: “KURULTAY DAVASıNDA BUTLAN YA DA KAYYUM KARARı ÇıKARSA TANıMAM”   15:10   LGS SONA ERDI... ÖĞRENCILER IÇERIDE AILELER DıŞARıDA TER DÖKTÜ: “BEN OKUMAYı ÇOK ISTIYORDUM, ŞARTLAR GEREĞI OLMADı. ŞU AN ÇOCUĞUMDAN UMUTLUYUM”   15:03   BÜYÜKŞEHIR’IN “MERSINLI KADıN USTALAR” PROJESI İLE KADıNLAR İSTIHDAMA KATıLıYOR    14:59   ÖZGÜR ÖZEL, ÖNCEKI CHP GENEL BAŞKANLARıNıN BABALAR GÜNÜ’NÜ KUTLADı   14:01   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı: “BU ÜLKE, EVLADıNA ONURLU BIR GELECEK BıRAKMAK IÇIN YıLMADAN DIRENEN BABALARıN EMEĞIYLE YENIDEN AYAĞA KALKACAK”   11:10   BAŞKAN CANAN AKSU , “KAÇAK YAPıLARA GEÇIT VERILMEMELIDIR”    10:45   BAŞKAN YıLDıZ VE BAŞKAN SEÇER’DEN GÜNEYKENT SEMT PAZARıNA ZIYARET   10:35   TOROSLAR’DA İKINCI SOSYETE PAZARı AÇıLDı   09:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NIN ‘MINIKBÜS’ PROJESI BÜYÜYOR    23:30   BAŞKAN HASAN TÜZÜN’DEN BABALAR GÜNÜ MESAJı   21:12   BAŞKAN SEÇER, GÜNEYKENT PAZAR YERI’NI ZIYARET ETTI   20:05   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER, ‘JANDARMA TEŞKILATı’NıN 186. KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ’ DOLAYıSıYLA MERSIN İL JANDARMA KOMUTANLıĞı TARAFıNDAN DÜZENLENEN KUTLAMA PROGRAMı KAPSAMıNDAKI KURULUŞ YıL DÖNÜMÜ TÖRENI’NE KATıLıM SAĞLADı.   17:56   YENIŞEHIR BELEDIYESININ ÇOCUK SAĞLıĞı PANELLERI DEVAM EDIYOR  
 
     
   

Vatan Caddesi`nde olağanüstü abluka


İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun da aralarında bulunduğu 84 kişinin gözaltına alınmasının ardından Vatan Caddesi`nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve çevresinde olağanüstü önlemler alındı. Caddeye çıkan çok sayıda sokağa polis bariyerleri konuldu. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İmamoğlu`nun sağlık kontrolünün hastane yerinde emniyette yapılması yönünde çabaların olduğunu açıkladı ve bunun yasa dışı olduğunu söyledi.

 

Tarih : 19 Mart 2025 Çarşamba 10:44   Okunma : 250

Haber: Oktay YILDIRIM-Kamera: Umut Emre GÖKBULUT

(İSTANBUL) İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun da aralarında bulunduğu 84 kişinin gözaltına alınmasının ardından Vatan Caddesi`nde bulunan İstanbul Emniyet Müdürlüğü ve çevresinde olağanüstü önlemler alındı. Caddeye çıkan çok sayıda sokağa polis bariyerleri konuldu. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İmamoğlu`nun sağlık kontrolünün hastane yerinde emniyette yapılması yönünde çabaların olduğunu açıkladı ve bunun yasa dışı olduğunu söyledi.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, "Suç örgütü lideri şüpheli Ekrem İmamoğlu ile örgüt yöneticisi konumunda bulunan şüpheliler Murat Ongun, Tuncay Yılmaz, Fatih Keleş, Ertan Yıldız ve bu şahıslarla bağlantılı 95 şüpheli olmak üzere toplamda 100 şüpheli hakkında suç örgütü yöneticisi olmak, suç örgütüne üye olmak, irtfikap, rüşvet, nitelikli dolandırıcılık, kişisel verileri hukuka aykırı ele geçirme, ihaleye fesat karıştırmak suçlarından 19/03/2025 tarihi 06.15 itibarıyla eş zamanlı yakalama, gözaltı, arama ve el koyma işlemleri icrası amacıyla İstanbul Emniyet Müdürlüğü Mali Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü`ne talimat verilmiştir" açıklamasında bulundu.

Açıklamanın yapıldığı saatlerde ise İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, danışmanı Murat Ongun, İBB Genel Sekreter Yardımcısı Mahir Polat, Beylikdüzü Belediye Başkanı Murat Çalık, Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan`ın da aralarında bulunduğu 84 kişi gözaltına alındı.22 kişiyle ilgili işlemlerin ise sürdürüldüğü belirtildi.

"Dimdik ayakta olacağımı bütün milletim bilsin"

Gözaltı işlemi için polislerin evine geldiği dakikalarda bir açıklama yapan İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu, "Üzülerek söylüyorum; milletimizin iradesini gasp etmeye çalışan bir avuç akıl, benim sevgili polislerimi, ülkenin emniyet güçlerini kötülüğe alet ederek, 16 milyon İstanbullu`nun konutunun kapısına yüzlerce polis yığmıştır. Büyük bir zorbalıkla karşı karşıyayız ama yılmaycağımı bilmenizi istiyorum. Hepinizi çok seviyorum. Ben kendimi milletime emanet ediyorum. Dimdik ayakta olacağımı bütün milletim bilsin. O kişiye ve onun bütün süreci aparat gibi kullanan aklıyla mücadeleye devam edeceğim." dedi.

Vatan Caddesi ve çevresinde abluka

Aynı dakikalarda İstanbul Valiliği de, olağanüstü önlemleri açıkladı. Açıklamada "Valiliğimizce il genelinde kamu düzenini muhafaza etmek ve oluşabilecek provokatif eylemlerin önüne geçmek için 19 – 23 Mart tarihleri arasında 4 gün süreyle her türlü toplantı, gösteri ve basın açıklaması yasaklanmıştır." denildi. Vatan Cddesi başta olmak üzere çok sayıda yol, bası metro istasyonları ulaşıma kapatıldı.

Caddeye çıkan sokaklar bariyerlerle kapatılırken, emniyete giden yollarda yaya ve araç trafiği kısıtlandı. CHP Grup Başkanvekili Gökhan Günaydın, İmamoğlu`nun sağlık kontrolünün hastane yerinde emniyette yapılması yönünde çabaların olduğunu açıkladı ve bunun yasa dışı olduğunu söyledi. Günaydın, ayrıca İmamoğlu`nun alması gereken ilaçlarının olduğunu da anımsattı.

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA