24 Haziran 2025 Salı


12:20   BAIN & COMPANY TÜRKIYE’DEN 500 MILYAR DOLARLıK ENERJI DÖNÜŞÜM FıRSATı   12:15   DıŞ KAYNAKLı SATıŞTA TALEP PATLAMASı: DIJITALLEŞME HıZ KAZANıRKEN, İNSAN TEMASı HALA EN KRITIK UNSUR   12:10   BÜYÜKŞEHIR’IN ‘TARIHI KILIKYA YOLU PROJESI’ GEÇMIŞ İLE GÜNÜMÜZÜ BULUŞTURMAYA DEVAM EDIYOR    12:06   CHP’LI KıŞ :BORÇ BATAĞı DERINLEŞIYOR FAIZ, İCRA, BATıK KREDI REKORDA   12:01    MEZITLI BELEDIYESI’NDEN KADıNLARA KAPADOKYA GEZISI   11:57   AHBİB BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: İHRACAT HACMINDE EN GÜÇLÜ İVMELENMEYI CEZAYIR, BELÇIKA VE FILISTIN’DE YAKALADıK   11:45   KÜLTÜR PARK MERSINLILERIN NEFES ALMA NOKTASı   11:16   RTÜK ÜYESI TUNCAY KESER: "RTÜK’ÜN YAPTıRıM KARARLARıNıN YÜZDE 51’I DANıŞTAY’DAN VIZE ALAMıYOR"   09:07   CHP TEKIRDAĞ’DA MEYDAN OKUDU: “ADAYıMı BıRAK, SANDıĞı GETIR”   09:01   MERSIN BÜYÜKŞEHIR 19 BIN TON TıBBI ATıĞı BERTARAF ETTI   12:23   MIMARLARDAN DAYANıŞMA ETKINLIĞI   11:20   YUMURTALıK HALKıNDAN ÇEVREYE, DENIZE DUYARLıLıK ÇAĞRıSı   11:10   SOFRALARA LEZZET KATACAK AŞÇıLAR BÜYÜKŞEHIR’LE YETIŞIYOR   11:01   CHP GENEL BAŞKANı ÖZEL, FERDI ZEYREK’IN KıZı NEHIR ZEYREK’I, YKS’NIN IKINCI OTURUMUNA DA GETIRDI   10:20   YKS’NIN IKINCI OTURUMU AYT BAŞLADı   09:20   BÜYÜKŞEHIR ÖĞRENCI VE VELILERIN YKS HEYECANıNA ORTAK OLDU   08:30   ABD SALDıRıLARı SONRASı İRAN, İSRAIL’E MISILLEME SALDıRıLAR DÜZENLEDI   21:01   BAŞKAN SEÇER, BÜYÜKŞEHIR’IN DÜZENLEDIĞI EMIRLER ORMAN PARKı PIKNIK ALANı’Nı İNCELEDI   15:50   TARSUS CHP’DEN KıRSAL MAHALLE ZIYARETLERI   12:05   “PROTESTO HAKKıNı KULLANAN ÖĞRENCILERI YURTTAN UZAKLAŞTıRMAK ZALIMLIKTIR”  
 
     
   

CHP yönetimi milletvekilleriyle toplandı... Eylemler artarak devam edecek


Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasının ardından izleyeceği yol haritasını belirlemek amacıyla Ankara`da CHP Genel Merkezi`nde milletvekilleriyle bir toplantı gerçekleşti. Ankara`da kalan CHP yöneticilerinin başkanlığında gerçekleşen toplantıda hem Meclis çalışmaları için hem de örgütler için eylem planları ele alınırken, dinamik bir eylem süreci yürütülmesi kararlılığında olunduğu bildirildi.

 

Tarih : 19 Mart 2025 Çarşamba 20:38   Okunma : 529

Haber: İleyda ÖZMEN

(ANKARA) - Cumhuriyet Halk Partisi, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasının ardından izleyeceği yol haritasını belirlemek amacıyla Ankara`da CHP Genel Merkezi`nde milletvekilleriyle bir toplantı gerçekleşti. Ankara`da kalan CHP yöneticilerinin başkanlığında gerçekleşen toplantıda hem Meclis çalışmaları için hem de örgütler için eylem planları ele alınırken, dinamik bir eylem süreci yürütülmesi kararlılığında olunduğu bildirildi.

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu`nun gözaltına alınmasının ardından CHP Genel Başkanı Özgür Özel ve çok sayıda CHP yöneticisi İstanbul`a geçti.  Ankara`da kalan CHP yöneticileri ise milletvekilleriyle birlikte CHP Genel Merkezi`nde basına kapalı bir toplantı gerçekleştirdi. ANKA Haber Ajansı`nın edindiği bilgilere göre toplantıda CHP`nin izleyeceği yol haritası ele alındı. Toplantıda hem Meclis çalışmaları için hem de örgütler için eylem planları ele alınırken, dinamik bir eylem süreci yürütülmesi kararlılığında olunduğu bildirildi. Kurmaylar, "Dinamik bir süreç işleteceğiz. Genel Merkez`i terk etmeyeceğiz. Meclis`te de sokakta da eylemleri sürdüreceğiz" değerlendirmesinde bulundu.

Sürecin belirsizliğine de dikkat çeken partililer, "Yarın sabah ne olacağı belli değil. Tek bir eylem yapmayacağız. Olaylara göre hepimiz her şeye hazırlıklı olacağız. Ama kesin olan şu: Hafta sonu ön seçim yapılacak. Hem gözaltı sürecini hem ön seçim sürecini takip edeceğiz. Her partiden, sendikadan, meslek odasından destek telefonu geliyor. Eylemlere katılmak istediklerini söylüyorlar. İllerdeki eylemlerimiz sürecek. Meclis`teki çalışmalara katılacağız, tepkimizi orada da göstereceğiz. Genel Başkanımız İstanbul`da kalacak. Biz de burayı terk etmeyeceğiz” diye konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  CHP İstanbul İl Başkanı Özgür Çelik, Sarıyer Belediye Başkanı, sosyal medya

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA