15 Şubat 2026 Pazar


01:01   TALAT DINÇER’E ÇIFTE STRATEJIK GÖREV: PARTI YÖNETIMI VE ADAY OFISINDE KRITIK ROL   18:10   2021 TÜM EMEKLILER SENDIKASı MERSIN’DEN İKTIDARA SERT MESAJ: “EMEKLILIK SOSYAL HAKTıR, SADAKA DEĞIL!”   17:18   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’ıN AÇıLıŞA KATıLDıĞı BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI’NDE OLAĞANÜSTÜ GÜVENLIK ÖNLEMLERI...   17:15   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: "ÜNIVERSITELERI IDEOLOJILERININ ARKA BAHÇESI OLARAK GÖRENLER, IMTIYAZLARıNı KAYBETMEK ISTEMIYOR"   17:14   CHP’DEN VERGI YASASıNA AYM BAŞVURUSU... GÖKHAN GÜNAYDıN: “ADı HARÇ AMA HARAÇ”   17:12   HALK TV’NIN “BILIRKIŞI DAVASı”… ZORLA GETIRME KARARı BULUNAN BILIRKIŞININ IFADESI DURUŞMADAN ÖNCE ALıNDı, AVUKATLAR REDDI HAKIM TALEBINDE BULUNDU   15:58   ÖZGÜR ÖZEL, ŞEHIT VE GAZI DERNEKLERI TEMSILCILERI ILE BIR ARAYA GELDI   15:57   KREMLIN: UKRAYNA-RUSYA SAVAŞıNA ILIŞKIN YENI MÜZAKERE TURU 17-18 ŞUBAT’TA CENEVRE’DE YAPıLACAK   15:55   DİSK: “İŞÇI SıNıFı, ÖRGÜTSÜZ KALDıĞıNDA SADECE IŞIMIZ, AŞıMıZ, EKMEĞIMIZ DEĞIL DEMOKRASIMIZ DE TEHDITLERE KARŞı SAVUNMASıZ KALMAKTADıR"   15:49   İLIÇ MADEN FACIASıNıN 2’NCI YıLı...ÖZGÜR ÖZEL: BU ÜLKEDE HIÇBIR EMEKÇININ ÖLÜMÜ ’KADER’ DEĞIL   01:50   KANSERLE MÜCADELE EDEN ON BINLERCE AILEYE 12 AY BOYUNCA PROTEIN DESTEĞI   16:43   AYM, BOĞAZIÇI ÜNIVERSITESI REKTÖRÜ’NÜN, PROTESTOCU ÖĞRENCILER IÇIN ALDıRDıĞı TEDBIR NEDENIYLE IHLAL KARARı VERDI   16:42   MERIÇ KAHRAMAN’DAN DÜN CEZAEVINDEN HASTANEYE KALDıRıLAN EŞI TAYFUN KAHRAMAN IÇIN ÇAĞRı: "SADECE ADALET ISTIYORUZ"   16:41   CHP’LI YANıKÖMEROĞLU: "BOĞAZ KÖPRÜLERI, TICARI BIRER VARLıK DEĞIL, ÜLKENIN CAN DAMARLARıDıR"   16:40   CEM AYDıN’DAN “AKıN GÜRLEK” DAVASı SONRASı AÇıKLAMA: “ÜLKEMIZIN GENÇLIĞINI DOĞRUDAN HEDEF ALAN, GÖZDAĞı VERMEYE ÇALıŞıLAN BIR DAVADıR”   10:57   AKMİB’DEN 423 MILYON DOLARLıK OCAK ATAĞı: DEĞER ODAKLı İHRACAT STRATEJISI VE MIAMI ÇıKARMASı   10:40   24 KILOMETRELIK YOL 90 LIRA! CHP’LI GÜLCAN KıŞ: “MERSIN–TARSUS OTOYOLU’NDA ALıNAN ÜCRET SOYGUNDUR”   09:25   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SILIFKE’YE GELECEK YATıRıMı: ÜCRETSIZ ÇOCUK KAMPÜSÜ YOĞUN İLGI GÖRÜYOR   08:52   YUMURTALıK’TA OKUL KANTINLERINE SıKı DENETIM: BAŞKAN ALTıOK’TAN NET MESAJ — “ÇOCUKLARıMıZıN SAĞLıĞı KıRMıZı ÇIZGIMIZ”   02:17   BAŞKAN PALAMUT’TAN KıRSAL KALKıNMA HAMLESINE TAM DESTEK: “KÖYÜMÜZ ATÖLYE, ÜRETIMIN VE DAYANıŞMANıN MERKEZI OLACAK”  
 
     
   

Silivri`deki başkanlardan 23 Nisan mesajı: `Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir`


İstanbul`da, Cumhuriyet Halk Partili (CHP) belediyelere yapılan operasyonlar kapsamında tutuklanan belediye başkanları, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına ilişkin mesajlarını sosyal medya hesaplarından paylaştı. Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler, Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık, Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer ve Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan, çocukların bayramını kutladı, egemenliğin kayıtsız şartsız millete ait olduğunu vurguladı.

 

Tarih : 23 Nisan 2025 Çarşamba 12:14   Okunma : 638

Esenyurt belediye başkanlığı görevini yürütürken 30 Ekim`de tutuklanan Ahmet Özer, “Sevgili çocuklar, aydınlık yarınlarımızın temsilcileri, tüm mücadelemiz sizin için.” sözleriyle başlayan mesajını önceki 23 Nisan kutlamalarındaki görüntülerden oluşan bir video ile şöyle paylaştı: 

“Eşit, özgür ve mutlu bir gelecek için, çocuklarımız için mücadelemizden asla pes etmeyeceğiz. Büyük şairimiz Nazım Hikmet`in de dediği gibi… `Çocuklar dünyayı alacak elimizden, ölümsüz ağaçlar dikecekler.` 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı`mız kutlu olsun.”

"Bugün dışarıda olsaydık, tam da bu pozu verirdik"

Bir şafak operasyonuyla tutuklanan Beşiktaş Belediye Başkanı Rıza Akpolat, kızları Duru ve Deren`in çizdiği resmi paylaşarak şu ifadelere yer verdi:

“Bugün 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı. Aklıma, Beşiktaş`ta minik komşularımızla birlikte kutladığımız o güzel anlar geldi. `Çocuklar gibi şen olmak` ne demek ben Beşiktaş`ın çocuklarından öğrendim. Ben de Beşiktaşlı çocuklarla bir aradayken `çocuklar gibi şen`dim. Burada, hücremdeyken bile içimi ısıtan bir resmi paylaşmak istiyorum sizlerle. Kızlarım Duru ve Deren bizi çizmişler. El eleyiz… Evlatlarımın ellerinde bayraklar var. Bugün dışarıda olsaydık, tam da bu pozu verirdik. Olsun… Umudumu bir an bile kaybetmiyorum. Özgürlüğüme kavuştuğumda, kızlarımla el ele, Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün bizlere armağan ettiği bu anlamlı bayramı yine çocuklarımızla birlikte gönlümüzce kutlayacağız. Ve milletin egemenliğinin ne denli kıymetli olduğunu bir kez daha hep birlikte haykıracağız. Hür olduğumuz, yan yana durduğumuz bayramlarımız olsun. Hasretle, sevgiyle… Rıza Akpolat, 23.04.2025, Silivri”

"Bu bayram evlatlarla kucaklaşamıyorum ama..."

19 Mart`ta gözaltına alınan ve 23 Mart`ta tutuklanan Beylikdüzü Belediye Başkanı Mehmet Murat Çalık da 23 Nisan mesajını kısa bir video ile paylşatı. Çalık`ın çocuklara mesajı ise şu şekilde: 

“`Bir milletin çocukları, o milletin geleceğidir. Çocuklarımıza sahip çıkalım`” diyen Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün izinden yürüdük; çocukların karnı tok, güvende ve mutlu olduğu bir kent için gece gündüz çalıştık. Yollar, parklar, kreşler… Tüm icraatlarımız, hizmetlerimiz önce çocuklar için tasarlandı. Her an çocukların gözünden baktık kente. Her gülen yüzü, en büyük kazanım saydık. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun. Bu bayram evlatlarla kucaklaşamıyorum ama gülüşlerinin hayali bile kalbimi ısıtmaya yetiyor. O hayalle güç buluyor, o umutla yolumu kaybetmiyorum.”

"Millet ne iradesinden, ne vicdanından, ne de egemenliğinden ödün vermemiştir"

"Kent Uzlaşısı" soruşturması kapsamında tutuklanan Şişli Belediye Başkanı Resul Emrah Şahan`ın 23 Nisan mesajı şöyle: 

“`Egemenlik kayıtsız şartsız milletindir.`" Son dönemde yaşananlar bir kez daha kanıtlamıştır ki; Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk`ün bu sözleri milletimizin zihninde ve kalbinde güneş gibi parlamaktadır. Millet ne iradesinden, ne vicdanından, ne de egemenliğinden ödün vermemiştir. Hepimizin göz bebeği çocuklar çok yaşasın, özgür yaşasın, eşit fırsatlarla mutlu bir hayat sürsün. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun! MİLLET BÜYÜKTÜR!”

"Silivri zindanlarına umut yollayan evlatlarımız; her şeyin en güzelini hak ediyor"

Beykoz Belediye Başkanı Alaattin Köseler de, çocuklardan kendine gelen mektubu paylaşarak 23 Nisan`ı şu şekilde kutladı: 

“Sevgili Emir, Sevgili Esin ve Gözlerindeki Işıltıyla Geleceği Aydınlatan Tüm Çocuklar; Ben de sizleri seviyorum. Doğup büyüdüğüm semtim Beykoz`u, masmavi gökyüzünü, biricik evladım Ali`yi nasıl seviyorsam… Bu güzel ülkenin tüm çocuklarını, yüreği tertemiz gençlerini de öyle seviyorum. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk`ün de işaret ettiği gibi `Çocukları sevmek, vatanı sevmek demektir.` Onlar, bu ülkenin yarınlarını inşa ediyor. Silivri zindanlarına umut yollayan evlatlarımız; adil, özgür bir geleceği ve her şeyin en güzelini hak ediyor. Bu bayram ayrı düşsek de kalbim sizlerle atıyor. Her birinizin gözlerinden öpüyor, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramınızı kutluyorum. Alaattin Köseler. Beykoz`un Seçilmiş Belediye Başkanı. Nisan 2025 / Silivri”






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA