13 Ağustos 2025 Çarşamba


16:13   ÇANAKKALE’DE YANGıN...EVI YANAN YURTTAŞLAR: "EVLERIMIZ DEĞIL HAYALLERIMIZ YANDı"   16:09   MASADA GERGINLIK: "BIZI ALANLARA İTMEYIN!"   16:05   İDARE MAHKEMESINDEN, OKUL BIRINCILIĞI ÖSYM’YE BILDIRILMEYEN ÜNIVERSITE ADAYı LEHINE YÜRÜTMEYI DURDURMA KARARı   14:53   TOROSLAR’DAN SÜRDÜRÜLEBILIR GELECEĞE DEV ADıM: "SıFıR ATıK PARKı" GELIYOR!   13:48   ÖZGÜR ÖZEL: ŞEHIT AILELERININ GÖZYAŞLARıNı SILMEK IÇIN O KOMISYONDA YER ALDıM   12:12   TARSUS BELEDIYESI’NDEN KıRSAL MAHALLELERE YOL DESTEĞI   11:25   TBB BAŞKAN VEKILI SEÇER’DEN SILIVRI’DE TUTUKLU BULUNAN BELEDIYE BAŞKANLARıNA ZIYARET   09:49   PERSEID METEOR YAĞMURU ZAMANı   09:43   ARPAÇBAHŞIŞ SAKINLERI KESINTISIZ İÇME SUYUNA KAVUŞTU   16:40   TBMM’DEKI KOMISYONDA GÖREV ALACAK YENI 3 ÜYE BELLI OLDU   16:39   ÇANAKKALE’DEKI ORMAN YANGıNA MÜDAHALE EDILIYOR   16:37   SıNDıRGı’DA AĞıR HASAR ALAN MARKETI TAHLIYE EDEN YURTTAŞ: “BURADA DEVLET YOK. HANI SEFERBERLIK, HANI YARDıM?”   15:55   TOROSLARIN ZİRVESİNDE YÖRÜK ŞENLİĞİ   15:06   İSRAIL’IN DÜZENLEDIĞI SALDıRıDA 5 GAZETECI HAYATıNı KAYBETTI   15:05   TUTUKLU ZEYDAN KARALAR’DAN, KENDISI IÇIN "ÖZGÜRLÜK YÜRÜYÜŞÜ" BAŞLATAN GENÇLERE TEŞEKKÜR   15:04   ÖZGÜR ÖZEL’DEN, EREN BÜLBÜL VE FERHAT GEDIK IÇIN ANMA MESAJı   15:02   CHP’LI KıŞ’TAN BAKAN URALOĞLU’NA TEPKI   15:01   CHP’LI TALAT DINÇER: "BU UYGULAMA, ANADOLU BASıNıNıN IDAM FERMANıDıR!"   08:59   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SAÇ TASARıMı TUTKUNLARıNA ÜCRETSIZ KUAFÖRLÜK EĞITIMI   14:52   MıSıR’DAN CUMHURBAŞKANı SISI VE BAKAN FIDAN GÖRÜŞMESINE ILIŞKIN AÇıKLAMA  
 
     
   

CHP`nin "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi öncesinde konuşan Cemal Enginyurt: "Erdoğan sarayında rahat uyku uyuyamıyor"


CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin bugün Mersin`de yapacağı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi öncesinde yaptığı açıklamada; "Erdoğan sarayında rahat uyku uyuyamıyor. `Öyleyse ne yapmalıyım` diyor. Cumhuriyet Halk Partilileri korkutmalıyım, CHP üzerinde baskı oluşturmalıyım. Bunun için de İBB`ye yeni operasyonlar yaparak Cumhuriyet Halk Partisi`ne selam gönderiyor, haber gönderiyor. Erdoğan`ın bilmediği bir şey var. Biz korkuyu Kerbela`da bıraktık. Dolayısıyla hiç kimseden korkumuz yok. Hukuksuzluk varsa, yanlış varsa hesabını herkes versin. Ama şu unutulmasın. Suç yaratılmak için suçlu içeri alınıp, FETÖ taktikleriyle, aynı hukuksuzlukla hukuk yapmak hiç kimseye fayda sağlamaz" dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 12:47   Okunma : 208

(MERSİN) - CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, partisinin bugün Mersin`de yapacağı "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi öncesinde yaptığı açıklamada; "Erdoğan sarayında rahat uyku uyuyamıyor. `Öyleyse ne yapmalıyım` diyor. Cumhuriyet Halk Partilileri korkutmalıyım, CHP üzerinde baskı oluşturmalıyım. Bunun için de İBB`ye yeni operasyonlar yaparak Cumhuriyet Halk Partisi`ne selam gönderiyor, haber gönderiyor. Erdoğan`ın bilmediği bir şey var. Biz korkuyu Kerbela`da bıraktık. Dolayısıyla hiç kimseden korkumuz yok. Hukuksuzluk varsa, yanlış varsa hesabını herkes versin. Ama şu unutulmasın. Suç yaratılmak için suçlu içeri alınıp, FETÖ taktikleriyle, aynı hukuksuzlukla hukuk yapmak hiç kimseye fayda sağlamaz" dedi.

CHP İstanbul Milletvekili Cemal Enginyurt, partisini Mersin`de yapılacak olan "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingi öncesinde, İstanbul Büyükşehir Belediyesi`ne yapılan ikinci dalga operasyon ve mitinge ilişkin ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulundu. Enginyurt, şunları söyledi:

"Dosyanın boş olduğunu görünce muhtemeldir ki talimat verdi. Böyle boş dosyayla Ekrem İmamoğlu hapiste tutulamaz. `Öyleyse ne yapalım? Dosyaya yeni eklemeler yapalım, yeni gözaltılar yapalım, yeni tutuklamalar yapalım, Ekrem İmamoğlu`nu itibarsızlaştırmak için daha büyük mücadele verelim` diyor. Çünkü 19 Mart`tan bu yana Recep Tayyip Erdoğan uyku uyuyamıyor. Milyonlar sokakta. Hak, hukuk, adalet diyenler sokakta. Cumhuriyet Halk Partisi, Türkiye`nin her yerinde, en ücra köşesinde binleri, on binleri, milyonları sokağa topluyor.

``Biz korkuyu Kerbela`da bıraktık, hiç kimseden korkumuz yok``

Dolayısıyla Erdoğan sarayında rahat uyku uyuyamıyor. `Öyleyse ne yapmalıyım` diyor. Cumhuriyet Halk Partilileri korkutmalıyım, CHP üzerinde baskı oluşturmalıyım. Bunun için de İBB`ye yeni operasyonlar yaparak Cumhuriyet Halk Partisi`ne selam gönderiyor, haber gönderiyor. Erdoğan`ın bilmediği bir şey var. Biz korkuyu Kerbela`da bıraktık. Dolayısıyla hiç kimseden korkumuz yok. Hukuksuzluk varsa, yanlış varsa hesabını herkes versin. Ama şu unutulmasın. Suç yaratılmak için suçlu içeri alınıp, FETÖ taktikleriyle, aynı hukuksuzlukla hukuk yapmak hiç kimseye fayda sağlamaz. Gün gelir, adalet herkese lazım olur. Onun için ben Erdoğan`a çağrıda bulunuyorum. Bu hukuksuzluğa son verin. Bu adaletsizliğe son verin. Yaptığınız iş, milletin arasında kin, nefret, kavga oluşturmaktan başka hiçbir işe yaramıyor.

``Erdoğan derhal istifa etmelidir``

Dünya bizden nefret ediyor. `Dünya lideriyiz` diyorsunuz, dünyanın hiçbir ülkesine vizesiz girilemiyor ve vize verilmiyor. Milletvekili bile vize kuyruğunda bekliyor. Getirdiğin nokta burası. Dünyada zaten itibarın yok, hiç olmazsa ülkede iç barışı sağlaman gerekir. İç barışı sağlamak, daha Cumhurbaşkanı olarak 85 milyonun Cumhurbaşkanı olmaktan geçer. Recep Tayyip Erdoğan, tercihini yanlış kullanıyor. Bu milleti bölüyor, parçalıyor. Buradan hareketle `yeni bir seçimde tekrar kazanabilir miyim` diyor. Seçimi kazanmak değildir esas olan, esas olan ülkeyi kazanmaktır. 50 milyar dolar parayı kaybettin, bedelini ülke insanı ödüyor. Elektriği zam, doğal gaza zam, akaryakıtı zam. Dünyada petrolün fiyatı düşüyor, Türkiye`de akaryakıt artıyor. Bunun sorumlusu Erdoğan`dır. Dolayısıyla bu operasyonlar haksız bir operasyondur. Erdoğan derhal istifa etmelidir.

Dün Erdemli`deydik. Erdemli`de büyük bir coşku vardı, büyük bir heyecan vardı. Ali Mahir Başarır ile birlikte orada, CHP ilçe başkanlarımızla beraber adeta bir miting havası yaşadık. Kırıkkale`de de aynı şeyi yaşamıştım. Oraya gittiğimde 5 bin kişiyle miting yapmıştık. Türkiye`nin her yerinde CHP binleri, on binleri sokağa topluyor. Bugün Mersin`de de yüz binlerce insan `Hak, hukuk, adalet` diyecektir. `Kurtuluş yok tek başına, ya hep beraber ya hiçbirimiz` diyecektir."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA