7 Ağustos 2025 Perşembe


09:22   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN SÜRDÜRÜLEBILIRLIKTE ÖRNEK ADıM: ISO 50001 SERTIFIKASıYLA MERSIN’DE BIR İLK!   09:15   MERSIN YAZ AKŞAMLARıNA RITIM KATıYOR: BÜYÜKŞEHIR’IN KONSERLERI TATILCILERI COŞTURDU   01:28   CHP’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN MAKAM ARACı IDDIALARıNA YANıT: İDDIA EDILDIĞI GIBI BIR MAKAM ARACı BULUNMAMAKTADıR   23:59   MERSIN’DE TÜRK-JAPON DOSTLUĞU YENIDEN TAÇLANDı: 135 YıLLıK VEFA VE 40 YıLLıK KARDEŞLIK AYNı SOFRADA BULUŞTU   22:25   ÖZGÜR ÖZEL: BIR ÇETE İBB DAVASı BORSASı OLUŞTURDU. HSK’YA YARıN TARIH, GÜN, SAAT VERECEĞIZ   21:05   İMAMOĞLU’NDAN TUZLA MITINGINE MESAJ: DIPLOMAM HıZLA IPTAL EDILSIN, DIYE ÜNIVERSITEYE BASKı YAPAN SAVCıLıK, IDDIANAMEYI HALA HAZıRLAYAMADı   20:22   CHP’LI BANKOĞLU’NDAN GENÇLIK DELEGESI ENES HOCAOĞULLARı’NıN TUTUKLANMASıNA TEPKI: DÜŞMAN HUKUKU UYGULANıYOR   20:18   MERSIN’DE 11 YAŞıNDAKI ARAS’TAN TÜRKIYE’YE İLHAM OLAN ÇEVRE HAREKETI   16:12   TOROSLAR KARDEŞ GÖÇERLER YÖRÜK ETKINLIĞINE HAZıR   16:08   CHP GRUP BAŞKANVEKILI EMIR: "BIZIM OLDUĞUMUZ BIR KOMISYONDA BIR ANAYASA ÇALıŞMASı ASLA OLMAYACAK, YAPıLAMAZ"   16:06   DEM PARTILI CENGIZ ÇIÇEK, SAHTE BELGE VE DIPLOMA ŞEBEKESININ FAALIYETLERINE ILIŞKIN TBMM’YE ARAŞTıRMA ÖNERGESI SUNDU   16:04   GAMZE TAŞCıER’DEN ÖLDÜRÜLEN TBMM PERSONELINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   16:02   İBB BAŞKANVEKILI ASLAN: EKREM İMAMOĞLU’NUN YOL ARKADAŞLARı OLARAK ASLA USANMAYACAĞıZ, BıKMAYACAĞıZ BU MILLETE HIZMET ETMEKTEN   15:52   TARSUS BELEDIYE BAŞKANı BOLTAÇ’TAN SAHADA YOĞUN MESAI   15:43   MÜSİAD MERSIN ŞUBESI BAŞKANı KAYAN “KARDEŞLIK BAĞLARıMıZı YATıRıMA DÖNÜŞTÜRECEĞIZ”   09:10   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’IN LGS BAŞARıSı: 340 ÖĞRENCI NITELIKLI LISELERE YERLEŞTI   10:28   CHP’LI GÜRER: “SAYıN CUMHURBAŞKANı ’KASıM AYıNDA ÖDEME YAPıLACAK’ DEDI AMA ÇIFTÇININ O GÜNE KADAR DAYANACAK HALI KALMAMıŞ”   10:18   AKİB BAŞKANı VEYSEL MEMIŞ: “TEMMUZ’DA 1.305 MILYAR DOLARLıK İHRACATLA TÜRKIYE ORTALAMASıNı GERIDE BıRAKTıK”   09:21   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN ULUSLARARASı GENÇLIK KÖPRÜSÜ   07:40   CHP’LI DR. MÜZEYYEN ŞEVKIN’DEN PTT’DEKI KıYıMA SERT TEPKI: “DEVLET ELIYLE GÜVENCESIZLIĞE ZEMIN HAZıRLANıYOR”  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi... İmamoğlu`nun mesajı: ``Mersin`den yükselen bu ses, tüm Türkiye`nin geleceğini değiştirecek"


CHP`nin Mersin`de düzenlediği ``Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitingi Silivri`de tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun mesajının okunmasıyla başladı. İmamoğlu, mesajında "Mersin, milli iradenin kentidir. Mersin, Türkiye`nin kardeşliğinin, Türkiye`nin beraberliğinin sembol şehridir. Mersin üretenin, direnenin, paylaşanın şehridir. Ama ne yazık ki bu güzelim şehir, yıllardır ihmal ediliyor. Türkiye`nin stratejik gücü olması gereken Mersin, hak ettiği yatırımı alamıyor. İktidarın gözünde Mersin, sadece haritada bir nokta; ama bizim gözümüzde Mersin, Türkiye`nin yarınıdır" ifadelerinde bulundu.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 14:47   Okunma : 225

(MERSİN) - CHP`nin Mersin`de düzenlediği ``Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitingi Silivri`de tutuklu bulunan Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun mesajının okunmasıyla başladı. İmamoğlu, mesajında "Mersin, milli iradenin kentidir. Mersin, Türkiye`nin kardeşliğinin, Türkiye`nin beraberliğinin sembol şehridir. Mersin üretenin, direnenin, paylaşanın şehridir. Ama ne yazık ki bu güzelim şehir, yıllardır ihmal ediliyor. Türkiye`nin stratejik gücü olması gereken Mersin, hak ettiği yatırımı alamıyor. İktidarın gözünde Mersin, sadece haritada bir nokta; ama bizim gözümüzde Mersin, Türkiye`nin yarınıdır" ifadelerinde bulundu.

CHP`nin ``Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinginin üçüncüsü bugün Mersin`de yapılıyor. CHP Mersin İl Başkanı Koral Ömür, "Halkımızın oylarıyla milletimizin iradesiyle göreve getirdiği belediye başkanlarımız bugün esaret altında ve her düşünceden herkesinden her yaştan 15,5 milyon vatandaşımızın iradesiyle cumhurbaşkanı adayı olarak seçilen İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanımız Ekrem İmamoğlu, milletimizin egemenlik hakkı yok sayılarak görevinden uzaklaştırarak hapse atıldı. Haksız ve hukuk dışı yollarla özgürlüğü elinden alınan tüm yol arkadaşlarımıza ve Ekrem Başkanımızı özgürleştirene kadar görevinin başına getirinceye kadar mücadelemize devam edeceğiz" diye konuştu.

Ardından CHP`li Ömür, Silivri`deki Marmara Kapalı Cezaevi`nde tutuklu bulunan CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun mesajını okudu. İmamoğlu, mesajında şunları kaydetti:

“Akdeniz kadar engin, Toroslar gibi güçlü Mersinliler; bugün aranızda olamasam da kalbim sizinle aynı meydanda, aynı heyecanla atıyor. Bu mektubu Silivri zindanından, Toroslar`ın yamaçlarından sahil boyunca uzanan narenciye bahçelerine; tarlalardan üniversite kampüslerine kadar Mersin`in dört bir yanına, yüreği bu memleket için çarpan herkese gönderiyorum. Mersin, demokrasi kentidir. Mersin, milli iradenin kentidir. Mersin, Türkiye`nin kardeşliğinin, Türkiye`nin beraberliğinin sembol şehridir. Mersin üretenin, direnenin, paylaşanın şehridir. Alın terinin tuza karıştığı, güneşin bollukla doğduğu bu topraklar ülkemizin bereketine bereket katıyor. Ama ne yazık ki bu güzelim şehir, yıllardır ihmal ediliyor.
Türkiye`nin stratejik gücü olması gereken Mersin, hak ettiği yatırımı alamıyor. İktidarın gözünde Mersin, sadece haritada bir nokta; ama bizim gözümüzde Mersin, Türkiye`nin yarınıdır.

"İktidar yolunu hep birlikte yürüyecek, hep birlikte başaracağız"

Biz, bu ülkeyi adaletle, emekle, bilimle yöneteceğiz. Mersin`i üreten bir merkez haline getireceğiz. Çiftçimizin alın terini koruyacak, narenciyeyi dalda bırakmayacağız. Vahap Seçer Başkanımızla el ele verip, gençlerimizin iş bulabildiği, kadınlarımızın özgürce yaşadığı, çocuklarımızın umutla büyüdüğü bir şehir kuracağız. Zeydan Karalar Başkanımızla el ele verip, Adana`yı tarımıyla, sanayisiyle güçlü ve adil bir ekonomiye kavuşturacağız. Adana, hak ettiği değeri görecek, Adanalı geleceğe umutla bakacak. Hep birlikte, Çukurova`nın bereketine bereket katacağız. Bunun için yola çıktık. Çünkü biliyoruz; bu düzen değişmeli. Çünkü bu halk, daha iyisini hak ediyor. İktidar yolunu hep birlikte yürüyecek, hep birlikte başaracağız.

"Bu meydanlarda kurulan umut, yarının iktidarını inşa edecek"

Yolumuzu yargı darbeleriyle durdurmaya çalışıyorlar. Bizi zindanlara atabilirler ama mücadelemizi de milletimizin teveccühünü de direnişini de durduramazlar. Ne yaparlarsa yapsınlar, bizi yolumuzdan alıkoyamazlar. Ben, milletime güveniyorum. Sizlerin inancına, cesaretine, aklına güveniyorum. Mersin`den yükselen bu ses, tüm Türkiye`nin geleceğini değiştirecek. Bu meydanlarda kurulan umut, yarının iktidarını inşa edecek. O gün çok yakın. Sandık gelecek ve o sandıktan yalnızca bir değişim değil, herkes için adil, herkes için özgür, herkes için müreffeh Türkiye`ye kavuşacağız. Hepinizi yürekten selamlıyorum. Var olun.``

Ahmet Özer`in mesajı...

CHP Yenişehir İlçe Başkanı Toprak Hünkar Ekrem Çalışkan, Silivri Cezaevinde tutuklu bulunan, görevden uzaklaştırılarak yerine kayyum atanan Esenyurt Belediye Başkanı Ahmet Özer`in mesajını okudu. Özer`in mesajı şöyle:

``Fiziken burada dört duvar olsam da yüreğim orada sizlerle beraber atıyor. Varlığınız bize güç veriyor. 31 Mart`ta sayın Genel Başkanımız Özgür Özel`in liderliğinde destan yazdınız. Cam tavanı tuzla buz ettiniz ama ne yazık ki demokrasiden nasibi almayanlar bunu hazmedemedi. Bizleri, sayın Cumhurbaşkanı adayımız Ekrem İmamoğlu ile birlikte zulüm ile hapsettiler. Korkunun ecele faydası yok, cin şişeden çıktı. Halk uyandı ve iktidara yürüyor. Alanlar dolup taşıyor, halkımız `yeter` diyor. Halkın rızasını kaybedenler, yönetme meşruiyetini de kaybetmişlerdir. Yargıyı sopa gibi kullanarak gidişlerini ertelemeye çalışıyorlar ama nafile.``






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA