30 Temmuz 2025 Çarşamba


13:56   GÜRKAN AKGÜN ILE SINEM KELEŞ SILIVRI CEZAEVI’NDE EVLENIYOR... KELEŞ: ADALETSIZLIĞE ALıŞMAYACAĞıZ   13:54   ÖZGÜR ÖZEL, CHP’NIN ÇAĞRı MERKEZI GÖNÜLLÜLERINI ZIYARET ETTI   10:20   BÜYÜKŞEHIR BELEDIYESI’NDEN ÜCRETSIZ YKS TERCIH DESTEĞI   10:15   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI TARIHINDE ILK KEZ TOPLU İŞ SÖZLEŞMESI IMZALANDı... SUAT YıLDıZ:    09:49   İNCIR’IN TANESI 25 LIRA... İNCIR SATAN KADIRLILI ESNAF: "VATANDAŞ BIR TANE İNCIR ISTIYOR, SATMAK ZORUNDA KALıYORUM"   09:17   CHP’LI GÜRER: “EKONOMI SARAYLARDAN DEĞIL, HALKıN PAZARDAN EVE NE ALABILDIĞIYLE ÖLÇÜLÜR”   09:05   MERCAN MOBIL ATÖLYELERIN İLK DURAĞı ÇAMLıYAYLA OLDU    21:02   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN TAKDIR TOPLAYAN SOSYAL BELEDIYECILIK HIZMETLERI   20:55   TOROSLAR BELEDIYESI’NDE TOPLU IŞ SÖZLEŞMESI SEVINCI!   20:49   MERSINLILER İNGILIZCE’YI ‘HELLO MERSIN’ İLE ÖĞRENIYOR    17:23   DILEK KAYA İMAMOĞLU: "MAYA’YA BABASıNA KAVUŞTUĞU VE SEVDIKLERIYLE YAN YANA OLDUĞU BIR ÖMÜR DILIYORUM"   17:21   ALI MAHIR BAŞARıR: ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BÜTÇE AYıRMAYAN CUMHURBAŞKANı, SARAYıN 4,5 MILYAR LIRALıK YENI HAVA ARAÇ HARCAMASıNA CEVAP VEREMIYOR   13:02   ÖZGÜR ÖZEL: "SEÇIMLERDE BIRINCI PARTI ÇıKAMAZSAK O GECE SIYASETI BıRAKACAĞıM"    17:29   TÜRK-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR GREVE ÇıKıYOR   16:54   TİP, ORMAN YANGıNLARıNA ILIŞKIN TESPIT RAPORU YAYıMLADı: "HEM ’YEŞIL VATAN’ DEYIP HEM YURDUMUZUN YEŞILINI YOK EDECEK ADıMLAR ATıLAMAZ"   16:37   BÜYÜKŞEHIR’DEN GÖRME ENGELLI BIREYLERE KAPSAMLı EĞITIM   15:57   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKAN VEKILI SEÇER: "BIZIM BELEDIYECILIK ANLAYıŞıMıZıN IKTIDARı RAHATSıZ ETME SEBEBI; SOSYAL BELEDIYECILIKTE GÖSTERDIĞIMIZ BAŞARı"   15:52   CAN ATALAY’DAN ORMAN YANGıNLARıNA TEPKI   15:39   "EV HAPSI" KALDıRıLAN ABDURRAHMAN TUTDERE, ANNE VE BABASıNı ZIYARET ETTI   15:34   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı ASU KAYA’DAN KADıN CINAYETLERINE SERT TEPKI  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi… Yalçın Karatepe: "Bu düzenin, bu sistemin değişmesi lazım"


CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, "Bu düzenin değişmesi lazım. Bu sistemin değişmesi lazım. Ekonomik durumdan şikayetçiyiz. Hukuktan şikayetçiyiz. Sağlıktan şikayetçiyiz. Çiftçi olarak şikayetçiyiz. Esnaf olarak siftah yapamamaktan şikayetçiyiz. Öğrenci olarak eğitim sisteminden şikayetçiyiz. Bütün şikayet olan insanların bugün bu meydanda toplanarak bunu yüksek sesle dinlendirdiklerini görüyorum" dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 14:33   Okunma : 215

(MERSİN) - CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, "Bu düzenin değişmesi lazım. Bu sistemin değişmesi lazım. Ekonomik durumdan şikayetçiyiz. Hukuktan şikayetçiyiz. Sağlıktan şikayetçiyiz. Çiftçi olarak şikayetçiyiz. Esnaf olarak siftah yapamamaktan şikayetçiyiz. Öğrenci olarak eğitim sisteminden şikayetçiyiz. Bütün şikayet olan insanların bugün bu meydanda toplanarak bunu yüksek sesle dinlendirdiklerini görüyorum" dedi.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Yalçın Karatepe, partisinin Mersin`deki ``Millet İradesine Sahip Çıkıyor`` mitinginde ANKA Haber Ajansı`na değerlendirmelerde bulundu. Karatepe, şunları söyledi:

"İnanılmaz coşkulu ve büyük bir kalabalık var. Havanın kapalı ve hafif yağmurlu olmasına rağmen bu ülkenin derdiyle dertlenen, iktidarına itiraz etmek isteyen, içinde bulunduğu koşullardan memnun olmayan ve bunu güçlü bir ifade etmek isteyen Mersinliler bugün bu meydanda toplandı ve diyor ki; artık yeter. Bu düzenin değişmesi lazım. Bu sistemin değişmesi lazım. Ekonomik durumdan şikayetçiyiz. Hukuktan şikayetçiyiz. Sağlıktan şikayetçiyiz. Çiftçi olarak şikayetçiyiz. Esnaf olarak siftah yapamamaktan şikayetçiyiz. Öğrenci olarak eğitim sisteminden şikayetçiyiz. Bütün şikayet olan insanların bugün bu meydanda toplanarak bunu yüksek sesle dinlendirdiklerini görüyorum. Aslında bu durumu biz mitingi yaptığımız pek çok yerde gördük. Şimdiye kadar gittiğimiz illerde insanlar güçlü bir biçimde bu yönetimin değişmesi için, bu düzenin değişmesi için sesini yükseltiyor. Biz ümit ediyoruz ki bu tür faaliyetler burada toplanan on binler pek çok yerde yüz binlere varan bu çağrı; seçim sandığının bir an önce bu vatandaşın önüne gelmesine ve iktidarın değişmesine yol açar."

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA