30 Temmuz 2025 Çarşamba


21:02   MEZITLI BELEDIYESI’NDEN TAKDIR TOPLAYAN SOSYAL BELEDIYECILIK HIZMETLERI   20:55   TOROSLAR BELEDIYESI’NDE TOPLU IŞ SÖZLEŞMESI SEVINCI!   20:49   MERSINLILER İNGILIZCE’YI ‘HELLO MERSIN’ İLE ÖĞRENIYOR    17:23   DILEK KAYA İMAMOĞLU: "MAYA’YA BABASıNA KAVUŞTUĞU VE SEVDIKLERIYLE YAN YANA OLDUĞU BIR ÖMÜR DILIYORUM"   17:21   ALI MAHIR BAŞARıR: ORMAN GENEL MÜDÜRLÜĞÜNE BÜTÇE AYıRMAYAN CUMHURBAŞKANı, SARAYıN 4,5 MILYAR LIRALıK YENI HAVA ARAÇ HARCAMASıNA CEVAP VEREMIYOR   13:02   ÖZGÜR ÖZEL: "SEÇIMLERDE BIRINCI PARTI ÇıKAMAZSAK O GECE SIYASETI BıRAKACAĞıM"    17:29   TÜRK-İŞ’E BAĞLı SENDIKALAR GREVE ÇıKıYOR   16:54   TİP, ORMAN YANGıNLARıNA ILIŞKIN TESPIT RAPORU YAYıMLADı: "HEM ’YEŞIL VATAN’ DEYIP HEM YURDUMUZUN YEŞILINI YOK EDECEK ADıMLAR ATıLAMAZ"   16:37   BÜYÜKŞEHIR’DEN GÖRME ENGELLI BIREYLERE KAPSAMLı EĞITIM   15:57   TÜRKIYE BELEDIYELER BIRLIĞI BAŞKAN VEKILI SEÇER: "BIZIM BELEDIYECILIK ANLAYıŞıMıZıN IKTIDARı RAHATSıZ ETME SEBEBI; SOSYAL BELEDIYECILIKTE GÖSTERDIĞIMIZ BAŞARı"   15:52   CAN ATALAY’DAN ORMAN YANGıNLARıNA TEPKI   15:39   "EV HAPSI" KALDıRıLAN ABDURRAHMAN TUTDERE, ANNE VE BABASıNı ZIYARET ETTI   15:34   CHP KADıN KOLLARı GENEL BAŞKANı ASU KAYA’DAN KADıN CINAYETLERINE SERT TEPKI   15:29   BURSA’DAKI ORMAN YANGıNıNA ILIŞKIN 1 KIŞI GÖZALTıNA ALıNDı...   07:18   "KORKU - 19 MART OPERASYONU VE ÖNCESI" BELGESELI YOUTUBE’DA YAYıMLANDı   01:26   SEÇER: “GELECEĞIMIZ AŞURE GIBI BEREKETLI OLSUN”   21:26   SILIFKE’DE ÇıKAN ORMAN YANGıNıNA BÜYÜKŞEHIR EKIPLERI MÜDAHALE EDIYOR    21:20   CHP’NIN CUMHURBAŞKANLıĞı ADAY OFISI AÇıLıYOR... ÖZGÜR ÖZEL: TENCERESI KAYNAMAYAN MILLET KARARıNı VERMIŞ, BUNLARı GÖNDERECEK   20:40   TİP, EHP VE TÖP’TEN TÜSİAD ÖNÜNDE EYLEM: MILYONLARCA EMEKÇIYE SABıR ÖĞÜTLEYENLERE DIYECEK TEK SÖZÜMÜZ VAR. BIZDE SABıR DA DAYANACAK GÜÇ DE KALMADı"   19:50   MANSUR YAVAŞ: "HUKUK, DEMOKRASI OLMADıĞı ZAMAN EKMEK OLMUYOR, FAIZLER, ENFLASYON ARTıYOR, FAKIRLIK OLUYOR"  
 
     
   

CHP`nin “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitingi... Vahap Seçer: CHP`nin mitinginden ziyade bir halk mitingi vardı  


Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP`nin Mersin`de düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingine ilişkin  "CHP`nin mitinginden ziyade bir halk mitingi vardı. Orada sadece CHP`ye oy veren kitleler yoktu. 100 binden fazla kişinin katıldığı mitingte birçok farklı siyasi partilere oy veren ama şu anda dertleri ortak olan, sorunları ortak olan, isyanları ortak olan orada Mersin halkı vardı" dedi.

 

Tarih : 26 Nisan 2025 Cumartesi 21:20   Okunma : 242

 

(ANKARA)- Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, CHP`nin Mersin`de düzenlediği "Millet İradesine Sahip Çıkıyor" mitingine ilişkin  "CHP`nin mitinginden ziyade bir halk mitingi vardı. Orada sadece CHP`ye oy veren kitleler yoktu. 100 binden fazla kişinin katıldığı mitingte birçok farklı siyasi partilere oy veren ama şu anda dertleri ortak olan, sorunları ortak olan, isyanları ortak olan orada Mersin halkı vardı" dedi.

CHP`nin Cumhurbaşkanı adayı Ekrem İmamoğlu`nun tutuklanmasının ardından başlattığı “Millet İradesine Sahip Çıkıyor” mitinglerinin üçüncüsü Mersin`de yapıldı. Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı Vahap Seçer, ev sahipliği yaptığı mitingi ANKA Haber Ajansı`na değerlendirdi. Başkan Seçer, 100 binden fazla kişinin katıldığını belirttiği mitinge ilişkin şunları kaydetti:

"Kalabalık aynı zamanada enerjisi yüksek bir mitingdi"

"Kalabalık, aynı zamanda enerjisi yüksek bir mitingdi. Sahneden gördüğüm kadarıyla 100 bine yakın bir insan kitlesi vardı ara sokakları da sayarsanız bu 100 binin üzerinde bir rakamdır. Mitinge katılanların enerjisi son derece yüksekti. Çok hareketli bir mitingdi. Verdiğimiz mesajlara çok hızlı tepki verebiliyorlardı. Tabii ki burada temel amacımız milletin iradesine sahip çıkması. Mersinliler millet iradesine sahip çıktılar.  Burada Türkiye`ye mesaj verdiler. Sadece millet iradesine sahip çıkmadılar; yüksek bir sesle Türkiye`deki adaletsizliği dile getirdiler, ekonomik sıkıntıları dile getirdiler, hukuk devleti anlayışındaki problemleri dile getirdiler, yoksulluğu, fukaralığı dile getirdiler.

 "CHP`nin mitinginden ziyade bir halk mitingi vardı"

Çiftçisi, içşisi, emeklisi, öğrencisi, esnafı herkes aslında orada bir parti kimliğinden ziyade, CHP`nin mitinginden ziyade bir halk mitingi vardı. Orada sadece CHP`ye oy veren kitleler yoktu. 100 binden fazla kişinin katıldığı mitingte birçok farklı siyasi partilere oy veren ama şu anda dertleri, sorunları ve isyanları ortak olan orada Mersin halkı vardı.

"Mersin, Türkiye siyasetine etki eden bir kent"

Mersin demokrasi kenti. Mersin bu konuda Türkiye siyasetine etki eden bir kent. Bugün de zaten kendini gösterdi. Bu açıdan da Mersinli hemşehrilerime teşekkür ediyorum. Türkiye demokrasisi adına teşekkür ediyorum. Türkiye adaleti, Türkiye`nin hukuk devleti olması gayretleri dolayısıyla son derece iyi iş yaptılar çok teşekkür ediyorum."






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA