9 Mayıs 2025 Cuma


01:55   DÜNYA LIDERLERINDEN PAPA 14`ÜNCÜ LEO`YA TEBRIK MESAJLARı   01:49   ÖZGÜR ÖZEL`DEN ARA SEÇIM DEĞERLENDIRMESI: BUNLAR IHTIMALLER DAHILINDE...   01:20   TZOB GENEL BAŞKANı ŞEMSI BAYRAKTAR: FıNDıK YOKSA SOSYAL YAŞAMDA YOK DEMEKTIR, FıNDıK YOKSA HAYAT YOK DEMEKTIR   01:04   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı ADEM`DEN IKTIDARA ÇAĞRı: YAPMADıĞıNıZ BIR GÜZELLIĞI RIZE DE YAPıN, ÇAY FIYATLARıNı 32 + 4 DESTEKLEME ILE 36 TL OLARAK AÇıKLAYıN   23:50   TBMM GENEL KURULU... MURAT EMIR: İKLIM KANUN TEKLIFININ KOMISYONA GERI ÇEKILMEDIĞINI ÖĞRENMIŞ BULUNUYORUZ   22:53   MERSIN BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKANı VAHAP SEÇER: HER CANLıNıN BELEDIYE BAŞKANıYıZ   22:43   AYM KARARıNA TEPKI... “SOKAKTA KALAN TEK BIR DOSTUMUZ OLSA DA BU MÜCADELE SÜRECEK”   22:22   TBMM GENEL KURULU... MURAT ÇAN: "23 YıLDıR KANUN YAPMAYı, DEVLET YÖNETMEYI ÖĞRENEMEDINIZ"   21:42   ÖZGÜR ÖZEL, KENDISINE YÖNELIK SALDıRıYı DEĞERLENDIRDI: "BIR EMNIYET MÜDÜR YARDıMCıSıNıN AÇıK KUSURU VAR, PARÇASı DEĞILSE PARÇASı OLANDAN EMIR ALMıŞTıR"   20:49   MHP`LI İSMAIL ÖZDEMIR, SOKAK RÖPORTAJLARıNıN KONTROL ALTıNA ALıNMASı IÇIN MECLIS`E KANUN TEKLIFI SUNDU   20:48   VATIKAN: "14`ÜNCÜ LEO ADıNı ALAN KARDINAL ROBERT FRANCIS PREVOST, 267``ÜNCÜ PAPA OLARAK SEÇILDI"   20:35   İMAMOĞLU`NDAN X HESABıNA ERIŞIM ENGELI GETIRILMESI ÜZERINE ERDOĞAN`A TEPKI: BEN RAKIBINDEN BU KADAR KORKAN BAŞKA SIYASETÇI GÖRMEDIM   19:59   VATIKAN`DA BEYAZ DUMAN GÖRÜLDÜ, YENI PAPA SEÇILDI   19:21   CHP`LI GÖKAN ZEYBEK: BELEDIYELERIMIZ ÜZERINDEN SAHTE DELIL ÜRETMEYE ÇALıŞıYORLAR   19:09   KEMAL KıLıÇDAROĞLU: 102 YıLLıK CUMHURIYET HALK PARTISI`NIN MAHKEME KORIDORLARıNDA TARTıŞıLMASıNı DERIN BIR ÜZÜNTÜ VE KAYGıYLA IZLIYORUM   18:01   TBMM GENEL KURULU... AYSU BANKOĞLU: "TÜRKIYE CUMHURIYETI DEVLETI BARıŞÇıL GÖSTERI YAPAN GENÇLERI HAPSE ATAN INTIKAMCı BIR YÖNETIME DÖNÜŞTÜ"   17:33   EKREM İMAMOĞLU`NUN X HESABıNA ERIŞIM ENGELI... ALI MAHIR BAŞARıR: "BEYEFENDIYI MILYONLARCA X HESABı LANETLIYOR. ÇÜNKÜ ÜLKEYI YASAKLARLA YÖNETIYOR"   16:59   CHP`NIN 38. OLAĞAN KURULTAYı SORUŞTURMASı... KEMAL KıLıÇDAROĞLU "MAĞDUR" SıFATıYLA DA IFADE VERMEYECEK   15:50   SEZGIN TANRıKULU`NDAN VAN MITINGINE KATıLıM ÇAĞRıSı: "HEPINIZI CUMARTESI GÜNÜ DAYANıŞMA MITINGINE BEKLIYORUZ"   15:44   TBB BAŞKANı ERINÇ SAĞKAN, AKADEMISYEN CEREN DAMAR ANıSıNA DÜZENLENEN SEMPOZYUMDA KONUŞTU: "TÜRKIYE`DE MAALESEF HAKSıZLıĞıN ÖNÜNE GEÇMEK IÇIN ÇABA SARF ETMEK ZOR"  
 
     
   

CHP`nin 38. Olağan Kurultayı soruşturması... Kemal Kılıçdaroğlu "mağdur" sıfatıyla da ifade vermeyecek


Yedinci CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partinin 4-5 Kasım 2023`te yapılan 38. Olağan Kurultayı`nda "para karşılığı oy kullandırıldığı" iddialarına ilişkin soruşturmada "mağdur" sıfatıyla da ifade vermeyecek.

 

Tarih : 8 Mayıs 2025 Perşembe 16:59   Okunma : 225

(ANKARA) - Yedinci CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, partinin 4-5 Kasım 2023`te yapılan 38. Olağan Kurultayı`nda "para karşılığı oy kullandırıldığı" iddialarına ilişkin soruşturmada "mağdur" sıfatıyla da ifade vermeyecek.

Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı, aynı soruşturma için daha önce "tanık" olarak ifadeye çağrılan ancak ifade vermeyeceğini avukatı aracılığıyla ileten Kılıçdaroğlu`na, bu kez "mağdur" olarak ifadesinin alınması için çağrı kağıdı gönderdi. 

Edinilen bilgiye göre Kılıçdaroğlu savcılığa, "mağdur" olarak da ifade vermeyeceğini bildirdi. 

 

 

 

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA