4 Şubat 2026 Çarşamba


15:29   TOROSLAR’ıN DOĞAL YAŞAM ALANı HAYVANSEVERLERDEN TAM NOT ALDı   14:54   ÖNDER AKSAKAL: "SDG/YPG’NIN KENDINI FESHETMEDIĞINI SÖYLEYEBILIYORUZ"   14:53   TOKİ MAĞDURU VATANDAŞTAN ÖZGÜR ÖZEL’E: "BIZIMLE OLUN, YARDıMCı OLUN. NEYE IMZA ATTıĞıMıZı BILELIM"   14:51   İYİ PARTI GRUP TOPLANTıSı... DERVIŞOĞLU: "ANADOLU HUZURA, BINLERCE TÜRK’ÜN, KÜRT’ÜN VE BEBEKLERIN KATILI İMRALı CANISI, UMUDA DEĞIL, MEZARA KAVUŞUNCAYA KADAR BIZ BURADAYıZ"   14:50   6 ŞUBAT DEPREMLERININ ÜÇÜNCÜ YıLı… KAHRAMANMARAŞ’TA EĞITIMDE YAŞANAN SORUNLAR DEVAM EDIYOR   12:20   JEOLOJI MÜHENDISLERI’NDEN 6 ŞUBAT’ıN 3. YıLıNDA SERT UYARı: “BU BIR KADER DEĞIL, YÖNETIM KRIZI”   11:51   DILEK İMAMOĞLU’NDAN SERT TEPKI: “AILEMI SIYASI HESAPLARA ALET ETMEYIN!”   10:10   TARSUS’TA ÜRETICININ YOLU YENILENDI: KARABUCAK CADDESI ASFALTLANDı, ULAŞıM NEFES ALDı   10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”   14:42   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN DEVLET BAHÇELI’YE TEPKI: "ARTıK ATATÜRK’ÜN KURDUĞU TÜRKIYE CUMHURIYETI ILE ÖCALAN VE PKK’NıN ŞARTLARıNA TESLIMIYET ARASıNDA BIR SEÇIM ZAMANı"   14:41   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, EPSTEIN DOSYASı VE TÜRKIYE’DEKI KAYıP ÇOCUKLARı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   11:25   6 ŞUBAT’ıN ÜÇÜNCÜ YıLıNDA ADıYAMAN’DA ANMA SEFERBERLIĞI: GENEL BAŞKAN 4 ŞUBAT’TA KENTTE OLACAK   10:15   17 YAŞıNDA GIRIŞIMCILIK: AKDENIZ BELEDIYESI GENÇLERIN HAYALLERINI ATÖLYEYE DÖNÜŞTÜRÜYOR  
 
     
   

Ali Mahir Başarır: “Bize sahip çıkın. Biz artık AKP’nin yargısına değil; halkın terazisine, yargısına güveniyoruz”


CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada, “Suçsuz belediye başkanlarımızı yargılamayın. Korkmayacağız, sinmeyeceğiz, geri adım atmayacağız. Çünkü biz geri adım atarsak 86 milyonun geleceği daha daha karanlık olur. Bize sahip çıkın. Biz artık AKP’nin yargısına değil; halkın terazisine, yargısına güveniyoruz. Arkamızda yürümeye devam edin. Biz kazanacağız” dedi.

 

Tarih : 5 Temmuz 2025 Cumartesi 15:25   Okunma : 456

CHP Grup Başkanvekili Ali Mahir Başarır, partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı’nda yaptığı açıklamada, “Suçsuz belediye başkanlarımızı yargılamayın. Korkmayacağız, sinmeyeceğiz, geri adım atmayacağız. Çünkü biz geri adım atarsak 86 milyonun geleceği daha daha karanlık olur. Bize sahip çıkın. Biz artık AKP’nin yargısına değil; halkın terazisine, yargısına güveniyoruz. Arkamızda yürümeye devam edin. Biz kazanacağız” dedi.

CHP Grup Başkanvekili ve Mersin Milletvekili Ali Mahir Başarır, bugün partisinin Tekirdağ İl Başkanlığı’nda İl Başkanı Levent Gündoğdu ile ortak basın açıklaması düzenledi. Gündoğdu, şunları söyledi:

''Bu sabah yine her cumartesi sabahı olduğu gibi, belediye başkanlarımıza hukuk alet edilerek siyasi gasp yapılan bir güne uyandık. ‘Gasp’ diyoruz çünkü bu durum artık hukuki bir soruşturmanın ötesine geçmiş ve milletin iradesiyle seçilmiş olan belediye başkanlarına yönelik görevlerini engelleme amaçlı işlemlere dönüşmüştür. Seçimle kazanılmamış belediyelerin hukuk alet edilerek ele geçirilmesi çabasından başka bir şey değildir bu gasp. Ancak biz 100 yıllık bir patiyiz. Köklü bir tarihi olan, ilk genel başkanı Mustafa Kemal olan CHP bu baskılarla şimdiye kadar yıkılmadı ve yıkılmayacaktır. Bu hukuksuz işlemlere karşı biz Tekirdağ il örgütü olarak mücadelemize yıkılmadan ve daha büyük bir kararlılıkla devam edeceğiz. Biz tüm belediye başkanlarımızın arkasındayız ve Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in de sonuna kadar arkasında durduğumuzu buradan tekrar tekrar söylüyorum."

''Mücadeleye devam ediyoruz''

Ali Maphir Başarır da şunları söyledi:

''Aslında sadece bir partiyle siyasi anlamda yarışmıyoruz. Aynı zamanda partileşen bir devlet, devletleşen bir parti var karşımızda. Bizi üzen bu. Yargısıyla, emniyetiyle… Oysa biz yargıyı, yasamayı, yürütmeyi, emniyeti bambaşka bir yerde görüyoruz, görmek istiyoruz. Hakimler, lütfen siz adalete karar veriyorsunuz, haklıya-haksıza karar veriyorsunuz. Çok önemli bir iş yapıyorsunuz. Dünyanın her yerinde adalet topluma güven verir, huzur verir. Ama benim ülkemde son dönemlerde huzursuzluk, korku, endişe yaratıyor. O yüzden mücadeleye devam ediyoruz evet mitingler devam edecek ama başka yöntemler de mutlaka ortaya koyacağız. 8 Eylül’ü artık konuşmak istemiyorum. Hem partililerimiz hem halkımız üzülüyor. Çok başarılı, genç, yürekli, korkmayan sinmeyen bir liderimiz var; Sayın Özgür Özel var. Onunla beraber yürümeye devam edeceğiz.

''Türkiye’deki tüm müfettişler belediyelerimizde konaklıyorlar''

Ne kadar ‘Gitmem’ derse desin, halkın önünde hiçbir güç duramaz. O yüzden Ankara’ya hapsolmayacağız. Anadolu’da mücadele etmeye devam edeceğiz. Bir tane belediye başkanımıza huzur vermiyorlar. Türkiye’deki tüm müfettişler belediyelerimizde konaklıyorlar. Konaklasınlar ama bir parça da lütfen iktidarı denetleyin. Bu bir organize kötülük. Bunun karşısında dimdik duracağız. Herkes yargılanabilir, yargılanmaktan dolayı hiçbir sıkıntımız yok. Hata yapanı yargılayın ama tutuksuz bir şekilde yargılayın. Temiz Eller Operasyonu yapacaksanız herkese eşit bir şekilde girin, herkesi denetleyin, adaleti herkese eşit uygulayın.

''Bize sahip çıkın. Biz artık AKP’nin yargısına değil; halkın terazisine, yargısına güveniyoruz''

Lütfen ve lütfen insanları tutuklu yargılayarak, polis arabasına kafasını eğerek, koluna girerek bindirerek itibar suikastı yapmayın. Yolsuzluğa, hırsızlığa, yetimin hakkına, 86 milyonun sofrasına elini uzatanın Allah belasını versin. Ama bu ülkeyi yönetenler -içimizde o kadar çok var ki- onları ayıklayıp bir anlamda yargıdan muaf tutup suçsuz belediye başkanlarımızı yargılamayın. Korkmayacağız, sinmeyeceğiz, geri adım atmayacağız. Çünkü biz geri adım atarsak 86 milyonun geleceği daha daha karanlık olur. Bize sahip çıkın. Biz artık AKP’nin yargısına değil; halkın terazisine, yargısına güveniyoruz. Arkamızda yürümeye devam edin. Biz kazanacağız.''






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA