11 Aralık 2025 Perşembe


10:40   TOROSLAR’DA ANNELERLE GÜÇLÜ MÜCADELE: ÇOCUKLAR ATÖLYEDE, VELILER SEMINERDE   09:21   “MERSIN KAN PORTAKALı AVRUPA YOLUNDA: COĞRAFI İŞARETLE KORUMA ALTıNDA”   16:17   TOROSLAR BELEDIYESININ KADıN VOLEYBOL TAKıMı YINE GALIP GELDI   16:15   CHP GENEL BAŞKAN YARDıMCıSı TAN, TRUMP’ıN, CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN ILE ILGILI SÖZLERINI ELEŞTIRDI   16:13   SILIVRI’YE YENI DURUŞMA SALONU YAPıLıYOR... AVUKAT ERSÖZ: “İBB YARGıLAMALARıNıN BAŞLAMASı IÇIN BU SALON BEKLENECEKSE HUKUK IHLALLERI GÜNDEME GELECEK”   16:12   GÜLŞAH DURBAY’ıN SAĞLıK DURUMU... MANISA ŞEHIR HASTANESI BAŞHEKIMI SAKA: DURBAY’ıN DURUMU CIDDIYETINI KORUYOR   14:44   KıRıKKALE OSB’DE YANGıN... VALI MAKAS: "CAN KAYBıMıZ YOK"   14:43   CHP’DEN ISTIFA EDEN MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR: ÖNCE KENDILERI AKLANıP GELECEK   14:41   TBMM GENEL KURULU’NDA 2026 YıLı BÜTÇE GÖRÜŞMELERI "YETER SAYı"NıN OLMAMASı NEDENIYLE 1 SAAT GECIKMELI BAŞLADı... VELI AĞBABA’DAN AK PARTI GRUBUNA TEPKI   14:40   TBB’NIN “YEDINCI ULUSAL YEREL YÖNETIMLER SEMPOZYUMU” BAŞLADı... VAHAP SEÇER: “BELEDIYECILIK KOLTUĞUNUN BIZI RAHATSıZ EDEN EN ÖNEMLI DIKENIDIR RANT"   10:08   MERSIN’DE KADıNLAR MERCEK ILE EKONOMIK ÖZGÜRLÜĞÜNÜ KAZANıYOR   20:53   ÖZGÜR ÖZEL’DEN SARAÇHANE MESAJı: “BIZI SEVEN EVDE DEĞIL YANıMıZDA OLSUN!”   20:44   MERSIN, DÜNYAYı KOŞUYA DAVET EDIYOR: 7. ULUSLARARASı MARATON BAŞLıYOR   17:27   “TÜRKONFED ZIRVESI: YAPıSAL SORUNLARDAN ÇÖZÜME, FıRSATLARDAN UMUDA”   16:21   CHP MYK TOPLANTıSı... CHP MERSIN MILLETVEKILI ÇAKıR, KESIN IHRAÇ ISTEMIYLE PM’YE SEVK EDILDI   16:17   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN: 10 MART MUTABAKATı’NıN HAYATA GEÇIRILMESI ÖNEMLI BIR DÜĞÜMÜ ÇÖZECEK   16:16   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN, YAĞıZ KAAN ERDOĞMUŞ’A TEBRIK: "İLK 50’DE 1 DEĞIL, ILK 20’DE 19 TÜRK SPORCU YETIŞTIRMEYI HEDEFLEYECEĞIZ"   14:48   BAHIS SORUŞTURMASı... TFF BAŞKANı HACıOSMAOĞLU: “OPERASYONLAR DERINLEŞTIKÇE BIR PANIK HAVASı ESMEYE BAŞLADı”   14:47   KENDISINE SISTEMATIK ŞIDDET UYGULAYAN KOCASıNı ÖLDÜRMEKTEN YARGıLANAN SERAP AVCı HAKKıNDA TAHLIYE KARARı VERILDI   14:44   AVRUPALı LIDERLERDEN UKRAYNA’YA KRITIK DESTEK: DONDURULMUŞ RUS VARLıKLARı IÇIN “TAZMINAT KREDISI” ATAĞı  
 
     
   

Büyükşehir 5 Mahalleyi Birbirine Bağlayan Beydili Grup Yoluna Güvenli Ve Konforlu Dokunuş Getirdi


Mersin Büyükşehir Belediyesi, Gülnar kırsalında hem ulaşımı hem altyapıyı güçlendirdi. 30 kilometrelik Akdeniz-Tırnak-Emirhacı-Beydili-Sipahili Grup Yolu’nun en dar ve riskli 5 kilometrelik bölümünde yol genişliği altyapısı da tamamlanarak 12 metreye çıkarıldı, içme suyu hattı yenilendi, çift kat sathi kaplama ile yol güvenliği artırıldı. Gülnar ilçesi içindeki 5 mahalleyi birbirine bağlayan grup yolu, ilçeyi Silifke ve Aydıncık ilçelerine ulaştıran bir güzergah olmasıyla da Gülnar, Bölge halkı ve üreticiler açısından büyük önem taşıyor.

 

Tarih : 14 Temmuz 2025 Pazartesi 09:08   Okunma : 376

Mersin Büyükşehir Belediyesi, kırsalda yürüttüğü hizmet atağını Gülnar ilçesinde de aralıksız sürdürüyor. Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Onarım Dairesi Başkanlığı ekipleri, Beydili Mahallesi’nde gerçekleştirdikleri yol yenileme çalışmaları kapsamında Akdeniz-Tırnak-Emirhacı-Beydili-Sipahili Grup Yolu’nun en dar ve tehlikeli 5 kilometrelik kısmında önemli bir çalışma gerçekleştirdi.

Gülnar’da yollar hem yenileniyor hem genişletiliyor

30 kilometrelik Akdeniz-Tırnak-Beydili-Emirhacı-Sipahili Grup Yolu’nun 1. etap çalışmaları kapsamında, yolun en riskli bölümünde hem genişletme hem de altyapı çalışmaları tamamlandı. Daha önce 5 metre civarında olan yol genişliği, yapılan düzenlemelerle 12 metreye çıkarıldı. Ayrıca 2 kilometre uzunluğunda çift kat sathi kaplama yapılarak, sürüş güvenliği artırıldı. Çalışmalar kapsamında sadece üstyapı değil, altyapı da güçlendirildi. Ekipler 2 kilometrelik içme suyu boru hattını yenileyerek, bölgedeki altyapı sorunlarını da ortadan kaldırdı. Grup yolu, Gülnar ilçesi içindeki 5 mahalleyi birbirine bağlamasının yanı sıra, ilçeyi Silifke ve Aydıncık ilçelerine ulaştıran bir güzergah olmasıyla da bölge halkı ve üreticiler açısından büyük önem taşıyor.

Dinç: “Bu grup yolumuz 5 mahalleyi birbirine bağlıyor”

Mersin Büyükşehir Belediyesi Gülnar Koordinasyon Sorumlusu Volkan Dinç çalışmalar hakkında bilgi vererek, “Gülnar ilçemizde bulunan ve daha önce Emirhacı Mahallesi’ne kadar genişletme işlemi tamamlanan Gülnar merkez- Emirhacı-Beydili ve Sipahili grup yolumuzun Beydili mevkiinde, yol genişletme ve altyapı çalışmalarımızın ardından birinci etap asfalt döküm çalışmalarımız da sona erdi. Bu grup yolumuz 5 mahalleyi birbirine bağlamakla beraber, Gülnar ilçemizi Silifke ve Aydıncık ilçesine bağlaması ve gerek üreticilerimiz gerekse de yayla ve deniz turizmi amaçlı kullanan vatandaşlarımız için büyük bir önem taşıyor” dedi.

Genişletme çalışmaları yapılmadan önce yolun 5 metrelik dar bir yol olduğunu kaydeden Dinç, “Bu da yol güvenliği açısından büyük bir sorun teşkil ediyordu. Genişletme çalışmaları esnasında Beydili Mahallemizin içme suyu hattını da yeniledik. Bu sezon şu ana kadar Kavakoluğu, Göktürk, Bolyaran, Beydili ve Yarmasu Mahallelerinde yol asfalt çalışmalarımız tamamlanmış olup, gerekli yerlerde asfaltlama işlemleri devam edecek” ifadelerine yer verdi.

Muhtar Keben: “Büyükşehir yolu hem genişletti, hem de altyapısını yeniledi”

Beydili Mahalle Muhtarı İbrahim Keben, grup yolunun gerek sahile gerek Gülnar merkeze ulaşımda büyük öneme sahip olduğunu belirterek, “Daha önce bu yolun genişliği 4-5 metre civarındaydı. Bu da trafik güvenliği ve kontrol açısından sorun yaratıyordu. Büyükşehir ekipleri yolu hem genişlettiler, hem de 2 kilometrelik içme suyu hattını yenilediler. Bu hizmetlerden dolayı Başkanımız Vahap Seçer’e ve ekibine teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA