23 Temmuz 2025 Çarşamba


17:52   TBB BAŞKAN VEKILI VAHAP SEÇER: "İLK DURUŞMALARDA EĞER TARAFSıZ MAHKEMELER YOLUYLA BU DOSYALAR BIR KARARA BAĞLANıRSA TAHLIYE OLACAKLARıNı DÜŞÜNÜYORUZ"   17:46   ÖZGÜR ÖZEL: "GAZI MUSTAFA KEMAL ATATÜRK’Ü, HATAY CUMHURBAŞKANı TAYFUR SÖKMEN’I VE EMEĞI GEÇEN HERKESI SAYGı VE MINNETLE ANıYORUM"   17:42   BURHANETTIN BULUT: "ARTıK GAZETECILER IÇIN 24 TEMMUZ, BIR BAYRAM DEĞIL; BIR ISYAN VE DIRENIŞ GÜNÜDÜR"   17:41   ÖZGÜR ÖZEL’DEN "TERÖRSÜZ TÜRKIYE" SÜRECINE ILIŞKIN AÇıKLAMA   17:37   CHP’LI GÜLCAN KıŞ: 2 MILYON EMEKLI GEÇINEBILMEK IÇIN ÇALıŞıYOR, IKTIDAR HÂLÂ ÇıKıP BAŞARı HIKÂYESI ANLATıYOR   10:20   DENIZ YAVUZYıLMAZ: "AK PARTI ŞIRKETE, DEVLETE AIT SANTRALI BEDAVAYA HEDIYE ETTI, ÜSTÜNE DE PARA VERDI"   10:10   CUMARTESI ANNELERI’NDEN EMINE OCAK’ıN VEFATı... BURHANETTIN BULUT: "MÜCADELESI BIZIMLE YAŞAYACAK"   09:54   EKREM İMAMOĞLU: "MILLETIMIZI FAKIRLIĞE MAHKUM EDEN, HER KARARı TEK ADAMıN AĞZıNDAN ÇıKACAK SÖZE BıRAKAN CUMHURBAŞKANLıĞı HÜKÜMET SISTEMI’NI MUTLAKA DEĞIŞTIRECEĞIZ"   09:43   BÜYÜKŞEHIR BUZ GIBI LIMONATA DAĞıTıMLARıNA BAŞLADı   09:41   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN HATAY’ıN ANA VATANA KATıLıŞıNıN 86’NCı YıLıNı KUTLADı   09:39   ADANA BÜYÜKŞEHIR BELEDIYE BAŞKAN VEKILI GEÇER, ADALET NÖBETI’NE KATıLDı... "BAŞKANLARıMıZıN EN KıSA KıSA SÜREDE ADIL BIR ŞEKILDE YARGıLANıP, GÖREVLERINE DÖNMELERINI TEMENNI EDIYORUM"   09:36   ZIRAAT MÜHENDISLERI ODASı BAŞKANı SUIÇMEZ: “ÜRETIM DÜŞÜYOR, ITHALAT ARTıYOR; ÇIFTÇI BORÇLA AYAKTA KALMAYA ÇALıŞıYOR”   09:26   AYDıNCıK LGS 1.’SI BÜYÜKŞEHIR’IN KURS MERKEZI’NDEN ÇıKTı   15:02   YENIŞEHIR BELEDIYESI’NDEN 2025 YıLıNDA GÜÇLÜ ULAŞıM HAMLESI   15:01   MEZITLI BELEDIYESI’NIN MODERN VE ÇEVRECI KAPALı PAZAR YERI ÇALıŞMALARı SÜRÜYOR    14:59   CHP’LI TALAT DINÇER: “ZAM YAPTıĞıNıZ MAAŞı, NEDEN VERGIYLE GERI ALıYORSUNUZ?”   14:57   TOROSLAR BELEDIYE BAŞKANı YıLDıZ, “ULAŞıMDA KONFOR İÇIN ÇALıŞıYORUZ”   09:30   CHP’LI GÜRER: "TÜİK’IN MAKYAJLı VERILERI DEĞIL, VATANDAŞıN SOFRASıNDAKI EKSILEN LOKMA KONUŞULMALıDıR"   08:56   BÜYÜKŞEHIR’IN AŞHANELERINDE TENCERELER PAYLAŞıM İÇIN KAYNıYOR    17:19   ALTAN ÖYMEN’IN CENAZE TÖRENI... ÖZEL:   
 
     
   

Büyükşehir Buz Gibi Limonata Dağıtımlarına Başladı


Mersin Büyükşehir Belediyesi’nin Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde, yaz aylarının gelmesiyle birlikte geleneksel olarak dağıtımını yaptığı limonata ikramı bu yıl da başladı. Haftanın 4 günü kentin farklı noktalarında dağıtım yapan ekipler limonataları, özellikle sanayi siteleri ve hal komplekslerinde yoğun emek gücü ile çalışan vatandaşlara ikram ediyor. İçene tatlı bir ferahlık imkanı sunan ve 5. yılına giren uygulama kapsamında, şimdiye kadar yaklaşık 120 bin bardak limonata vatandaşla buluşturuldu.

 

Tarih : 23 Temmuz 2025 Çarşamba 09:43   Okunma : 189

Yaz aylarının kavurucu sıcaklarının etkisini artırdığı bugünlerde Mersin Büyükşehir Belediyesi, geleneksel hale getirdiği limonata dağıtımına bu yıl da başladı. Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı koordinesinde haftanın 4 günü kentin farklı noktalarında dağıtım yapan ekipler, özellikle sanayi siteleri ve hal kompleksleri gibi yoğun emek gücünün harcandığı bölgelerde görev yapıyor. Limonata ikramının bu haftaki durağında, kentin en yoğun çalışma noktalarından biri olan Mersin Toptancı Meyve ve Sebze Hal Kompleksi ile Mersin Sanayi Sitesi yer aldı.

Katkı maddesi içermeyen ve anne eli lezzetinde hazırlanan C vitamini deposu limonatalar, bağışıklık sistemini korumaya yardımcı olurken; sıcak hava koşullarında çalışan vatandaşların hem ferahlamasını hem de moral bulmasını sağlıyor. Büyükşehir Aşhanesi’nde hijyenik koşullarda hazırlanan limonatalar, tadı ve aroması ile emekçilerden tam not alıyor. İçene tatlı bir mola imkanı sunan ve 5. yılına giren uygulama kapsamında, şimdiye kadar yaklaşık 120 bin bardak limonata vatandaşla buluşturuldu.

Yazgı: “5. yılına giren uygulama kapsamında, 120 bin bardak limonata ikramında bulunduk

Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı’nda Sosyal Hizmet Uzmanı olarak görev yapan Yusuf Yazgı, geleneksel olarak her yaz yaptıkları limonata ikramına bu sene de başladıklarını, uygulamanın bu sene 5. yılına girdiğini kaydetti. Hava sıcaklıklarının artması ile başlayan limonata dağıtımında vatandaşların serinlemesini amaçladıklarını söyleyen Yazgı, “Hem serinletici hem de vitamin deposu olan limonatayı, haftanın 4 günü kentin farklı noktalarında dağıtıyoruz. Dağıtımlarımız özellikle sanayi siteleri ve hal kompleksleri gibi yoğun emek gücünün harcandığı bölgelerde yapılıyor. 5 yıl boyunca yaklaşık 120 bin bardak limonata dağıttık” dedi.

Vatandaşlardan uygulama hakkında çok güzel geri bildirimler aldıklarını da sözlerine ekleyen Yazgı, “Amacımız; yüksek sıcaklıkların hissedildiği bu günlerde, dışarıda çalışan emekçilerimize kısa bir serinlik molası sunmak. Onların yüzlerinde bir tebessüm oluşturabiliyorsak ne mutlu bize. Bu tür sosyal desteklerle, dayanışma kültürünü büyütmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

Doğal ve serinleten lezzetiyle limonata ikramı, emekçilerden tam not alıyor

Mersin Toptancı Meyve ve Sebze Hal Kompleksi’nde esnaflık yapan İlhan Benk, “Tadı çok güzel ve doğaldı. İçim serinledi” derken, bir başka vatandaş Metin Akyürek, “Bu sıcakta çok güzel gidiyor. Limonata yazın vazgeçilmezi. Vahap Başkanımıza hizmetlerinden dolayı teşekkür ederim” dedi.

Başkan Vahap Seçer’in kent genelinde yaptığı hizmetlerden son derece memnun olduğunu söyleyen Remzi Koldaş, “İlk döneminden itibaren hiçbir parti, ırk, din, dil ayrımı gözetmeden Mersin’e hizmet eden Vahap Başkan’a çok teşekkür ederim” ifadelerini kullandı.

Mersin Sanayi Sitesi esnaflarından Mehmet Bulut, limonata ikramını çok beğendiğini söyleyerek, “Herkesin içmesini tavsiye ederim. İçimiz ferahladı. Bu sıcak havalarda çok güzel oldu. Tadı da çok doğal” dedi.

Limonata ikramından dolayı Büyükşehir’e teşekkür eden Süleyman İlbuldu da “Böyle bir uygulamanın olmasına bayıldık. Bu sıcak günlerde buz gibi C vitamini deposu ile içimiz enerji doldu” şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA