21 Ocak 2026 Çarşamba


12:36   MERSIN BARO BAŞKANı ÖZDEMIR: “TÜRK BAYRAĞı’NA YAPıLAN ALÇAK EYLEMI LANETLIYORUZ”   12:33   TOROSLAR BELEDIYESI’NDEN EVLERE UZANAN SOSYAL DESTEK   12:24   MERSIN BELLEK OFISI KENT MIRASıNı GELECEK NESILLERE TAŞıYACAK   19:20   “AKDENIZ BELEDIYESI’NDEN BÜYÜK DOKUNUŞ: MAHALLELER YEPYENI PARKLARLA BULUŞTU”   19:01   “MERSIN DEVLET OPERA VE BALESI’NDEN VERDI’NIN ÖLÜMSÜZ RIGOLETTO’SU SAHNEDE”   18:30   MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN GENÇLERE ÜCRETSIZ FIZIKI YETERLILIK KURSU: HAYALLERE GIDEN YOL AÇıLDı   18:02   “ÇUKUROVA KITAP FUARı’NDA YEREL KALEMLERDEN TARIHI DAYANıŞMA”   16:30   ÖZGÜR ÖZEL’DEN BAHÇELI’YE EMEKLI AYLıĞı ÇAĞRıSı: “ÖNERGEYI SEN VER, BIZ KAYıTSıZ ŞARTSıZ SENIN DEDIĞIN IYILEŞTIRMEYE DESTEK VERECEĞIZ”   16:27   ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A ÇAĞRı: "6 ŞUBAT’TA GEL BIRLIKTE GIDELIM HATAY’ıN SOKAKLARıNı GEZELIM, VAR Mı CESARETIN?"   16:26   SUAT ÖZÇAĞDAŞ: "TÜRKIYE’DE ÖĞRETMEN YETIŞTIREN OKUL KALMADı, HER ŞEYI KURUTTUĞU GIBI BU IKTIDAR ONU DA KURUTTU"   16:23   TEPAV: SGK’YA KAYıTLı ÇALıŞAN SAYıSı AYLıK BAZDA YÜZDE 3,3 AZALARAK 26 MILYON 78 BINE GERILEDI   16:21   İBB SOĞUKTA BIN 657 EVSIZI SıCAK YUVALARıNDA AĞıRLADı   13:37   MESİAD BAŞKANı ADNAN GÜNDOĞDU’DAN TARIHI ÇAĞRı: ÇUKUROVA ULUSLARARASı FUAR VE KONGRE MERKEZI, MERSIN’I KÜRESEL LIGE TAŞıYACAK   13:18   MHP GRUP TOPLANTıSı... BAHÇELI’DEN ÖZGÜR ÖZEL’IN EMEKLI AYLıKLARıYLA ILGILI AÇıKLAMASıNA YANıT: "SIZIN ÖNERGENIZE DESTEK OLMAYıZ"   13:17   NURHAYAT ALTACA KAYıŞOĞLU, ÇIFTE VATANDAŞLıK VE İSLAMOFOBI BAŞLıKLARıNDA ALMANYA’DA BIR DIZI TOPLANTı GERÇEKLEŞTIRDI   09:03   “SILIFKE’DE ÇOCUKLAR İÇIN YENI NESIL KAMPÜS: EĞLENCE, EĞITIM VE GÜVEN BIR ARADA”   20:01   CHP’DEN EMEKLILER İÇIN SAMIMIYET TESTI: MYK’DA KRITIK KARARLAR, ANKETLERDE BIRINCI PARTI   19:43   “MERSIN’DE TEMIZLIKTE TEKNOLOJI DÖNEMI: BÜYÜKŞEHIR FILOYA 22 YENI ARAÇ EKLEDI”   19:30   TOROSLAR’DA ÇOCUKLARA SANAT DOLU SÖMESTR HEDIYESI: “TATIL BAŞLASıN, PERDE AÇıLSıN”   18:30   “CHP’DEN EMŞAV’A ANLAMLı ZIYARET: ŞEHIT AILELERI VE GAZILERIN SORUNLARı MASADA”  
 
     
   

Mersin Baro Başkanı Özdemir: “Türk Bayrağı’na Yapılan Alçak Eylemi Lanetliyoruz”


Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir yaptığı yazılı açıklamada, terör örgütü YPG/SDG yandaşlarının Mardin’in Nusaybin- Kamışlı sınır hattında Türk Bayrağı’na yönelik saldırısına tepki göstererek, “Türk Bayrağı’nın indirilmesine yönelik gerçekleştirilen alçak eylemi en güçlü biçimde lanetliyoruz ve sorumlular hakkında yürütülecek yasal sürecin takipçisiyiz” dedi.

 

Tarih : 21 Ocak 2026 Çarşamba 12:36   Okunma : 449

“Bağımsızlığımızın ve egemenliğimizin en kutsal simgesidir”

Terör örgütü YPG/SDG yandaşlarının Mardin’in Kamışlı sınır hattında geçişe kapalı sınır kapısındaki Türk Bayrağı’na yönelik saldırıları yaptığı yazılı açıklama ile kınayan Mersin Barosu Başkanı Av. Gazi Özdemir, “Nusaybin sınır hattında terör örgütü yanlısı unsurlar tarafından Türk Bayrağı’nın indirilmesine yönelik gerçekleştirilen alçak eylemi en güçlü biçimde lanetliyoruz. Türk Bayrağı; bu toprakların bedelini canıyla ödeyen şehitlerimizin emaneti, milletimizin bağımsızlığının ve devletimizin egemenliğinin en kutsal simgesidir.

“Anayasal düzene ve toplumsal barışa yönelmiş ağır bir saldırıdır”

Bayrağımıza yönelik her türlü saldırı, yalnızca bir sembole değil, Anayasal düzene, toplumsal barışa, milletimizin ortak vicdanına ve tarihsel onuruna yönelmiş ağır bir saldırıdır. Bilinmelidir ki, birlikte olma irademizi, toplumsal huzurumuzu ve vicdanımızı hedef alan bu saldırıları hedefleyenler amacına asla ulaşamayacaktır. Mersin Barosu Başkanlığı olarak; bayrağımıza yapılan saldırıları lanetliyor, sorumlular hakkında yasal sürecin titizlikle işletilmesi gerektiğini bir kez daha vurguluyoruz. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadelerini kullandı.






Paylaş :
Etiketler :  

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA