9 Ekim 2025 Perşembe


11:20   İREM DERICI’DEN SERT TEPKI: “ALNıM ANA SÜTÜ KADAR AK!”   09:49   MUT’UN ÜRETIM YOLLARı YENILENDI, ÇIFTÇI RAHAT NEFES ALDı!   21:10   SILIVRI’DEN ŞIŞLI’YE DIRENIŞIN SESI: İMAMOĞLU’NUN 200. GÜN MEKTUBU MITING ALANıNı İNLETTI   20:32   ŞIŞLI’DE ADALET ÇAĞRıSı: “EKREM BAŞKAN’A ÖZGÜRLÜK, TÜRKIYE’YE SEÇIM!”   19:27   ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı: GÖZALTı YOK AMA JANDARMA NEZARETI VAR!   18:05   CEZAEVLERINDE HUKUKSUZLUK ALARMı: “HASTA MAHPUSLAR AYAKTA BEKLETILIYOR!”   15:42   HER ÖĞRENCIYE EŞIT FıRSAT, MEZITLI BELEDIYESI’NDEN ÜCRETSIZ KURS DESTEĞI   15:41   TEKSTILKENT İSTIHDAMA BÜYÜK KATKı SAĞLAYACAK   15:36   CUMHURBAŞKANı ERDOĞAN’DAN "TERÖRSÜZ TÜRKIYE" AÇıKLAMASı   15:35   ÖZGÜR ÖZEL: "İSRAIL’IN, IÇINDE MILLETVEKILLERIMIZ VE VE BIRÇOK GÖNÜLLÜNÜN BULUNDUĞU VICDAN GEMISI’NE YÖNELIK BARBAR SALDıRıSıNı KıNıYORUZ"   15:29   MAHMUT ARıKAN: "SEÇILMIŞ 3 MILLETVEKILI, İSRAIL ASKERLERI TARAFıNDAN ULUSLARARASı SULARDA ALıKONULMUŞTUR"   10:57   ZORUNLU EĞITIMI KıSALTMA GÜNDEMI: EĞITIM SEN’DEN SERT TEPKI!   10:20   GÜLCAN KıŞ’TAN MERKEZ BANKASı’NA SERT ÇıKıŞ: “YASTıK ALTı DEĞIL, YÖNETIM ÜSTÜ SORUN!”   09:41   MERSIN’DEN İKLIM LIDERLIĞI: “HAREKETE GEÇ” PROJESI ULUSAL BAŞARıYLA TAÇLANDı   09:37   ÖZGÜR ÖZEL MADRID’DE KÜRESEL SIYASETI ŞEKILLENDIRECEK, BRÜKSEL’DE HALKLA BULUŞACAK   09:10   ÜNLÜLERE UYUŞTURUCU SORUŞTURMASı: 19 İSIM KAN ÖRNEĞI İÇIN JANDARMADA!   08:16   “200 LIRA ILE TAVUK DÜRÜM BILE ALıNAMıYOR!” – DR. ŞEVKIN’DEN MERKEZ BANKASı’NA SERT EKONOMI ELEŞTIRISI   01:16   TARıMDA ORTAK AKıL: ZIRAAT ODASı’NDAN CHP AKDENIZ’E HAYıRLı OLSUN ZIYARETI   01:04   TARSUS’TA TARıMA GÜNEŞ DOĞDU: 823 ÜRETICIYE 41 MILYON TL’LIK DESTEK!   16:29   TOROSLAR’DA YOLLAR YENILENIYOR, ULAŞıM RAHATLıYOR  
 
     
   

Başkan Gültak, Bayramda’da Halkın Arasında


Başkan Gültak, Kurban Bayramı’nın birinci gününü vatandaşlarla birlikte geçirdi. Belediyenin,ilçede kurduğu kurban satış ve kesim noktalarını ziyaret ederek halkla bayramlaşan Başkan Gültak, bayram namazından sonra, kurban kesmek için hazırlanan alanlara gelen vatandaşlara çorba ikram etti.

 

Tarih : 20 Temmuz 2021 Salı 20:20   Okunma : 377

Akdeniz Belediye Başkanı M. Mustafa Gültak, Kurban Bayramı vesilesiyle, sabahın erken saatlerinde Gündoğdu Mahallesi’ni ziyaret etti. Ziyarete, AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik, AK Parti Kadın Kolları Başkanı Aysel Mavioğlu, AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Faruk Bilen, belediye meclis üyeleri ve birim müdürleri de katıldı.

Mahallede, belediyeninkurduğu kurban satış ve 4 ayrı kesim yerinde incelemelerde bulunan Başkan Gültak ve beraberindeki heyet; kurban satıcıları ve vatandaşlarla bayramlaşıp sohbet etti ve sıcak çorba ikram etti. Burada bir açıklama yapan Başkan Mustafa Gültak, sabah namazı ve ardından kılınan bayram namazından sonra sahaya indiklerini ve halkla bayramlaştıklarını ifade etti.

Akdeniz’de 30 noktada kurban kesim yeri kuruldu

Göreve geldikleri ilk yıl ilçede 7 noktaya kurban satış ve kesim yeri kurduklarını belirten Başkan Mustafa Gültak; bu sene ise ilçenin 30 ayrı noktasında, temiz, sağlıklı, hijyenik koşullarda ve dini vecibelere uygun ücretsiz kurban kesim yeri kurduklarını anlattı. Vatandaşları sıcaklardan korumak için çadır kurduklarını da belirten Başkan Gültak, kurbanının kestiren vatandaşların, etlerini doğa dostu poşetlere doldurup evinin yolunu tuttuğunu söyledi.

“Vatandaşlarımızın büyük bir sıkıntısını çözdük”

Açıklamasında; Pandemi kurallarını özellikle gözettiklerinin altını çizen ve salgına karşı halkı aşı olmaya davet eden Başkan Gültak; “Kurban Bayramı’nda insanlarımızın; ‘Kurbanımı nerede kestireceğim? Dini vecibelere uygun kesilecek mi?’ gibi sıkıntıları olabiliyor. Bu sıkıntıyı, biz Akdeniz ilçemizde çözmüş olduk. Buradan tüm Akdenizlilerin, Mersinlilerin, tüm ülkemizin ve İslam Âlemi’nin kurban bayramını kutluyorum. İnşallah bayramımız, bizlere kardeşlik, sevgi ve hoşgörü ve sağlık getirir.

Zira 1 buçuk yıldır Pandemi belası ile uğraşıyoruz. Salgın belasından tamamen kurtulmak için aşılarımız mutlaka olalım. Hazırladığımız kurban satış ve kesim yerlerinde de zabıta müdürlüğü ekiplerimiz, Pandemi kurallarına riayet edilmesi için sürekli görevinin başında. İnsanların ateş ölçümünü yapıyor, maske dağıtıyor ve mesafe kuralının gözetilmesi için çalışıyorlar. Bir kez daha tüm vatandaşlarımıza sağlıklı günler ve iyi bayramlar diliyorum” şeklinde konuştu.

Bayram ziyaretleri diğer mahallelerde devam etti

AK Parti Mersin İl Başkanı Cesim Ercik ile AK Parti Kadın Kolları Başkanı ve Akdeniz Belediye Meclis Üyesi Aysel Mavioğlu Öner de yaptıkları açıklamada, vatandaşların kurban bayramını tebrik ederek, sağlık, huzur ve mutluluklar diledi.  Kurban kesmek için gelen vatandaşlarla bir süre sohbet edip bayramlarını kutlayan Başkan Gültak ve beraberindeki heyet; ardından Özgürlük, Karacailyas, Huzurkent, Gazi, Bahşiş ve Köselerli mahallelerinde bulunan kurban kesim ve satış yerlerini ziyaret etmek ve yine vatandaşlarla bayramlaşmak üzere Gündoğdu Mahallesi’nden ayrıldı.

Öte yandan; dini vecibelerini ifa etmek isteyen Akdeniz sakinleri de kendilerine sağlanan bu imkân ve kolaylık nedeniyle memnuniyetlerini dile getirip, Akdeniz Belediyesi ve Başkan Mustafa Gültak’a teşekkür ettiler.






Paylaş :
Etiketler :  COVID-19, DEPREM, İZMİR, KORONAVİRÜS, PANDEMİ, MERSİN, AKDENİZ, BELEDİYESİ, BAŞKAN, GÜLTAK, BAYRAMDA, HALKIN, ARASINDA

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!






 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA