17 Aralık 2025 Çarşamba


14:35   TBMM’DE CINSEL ISTISMAR IDDIASı... DEM PARTI KADıN MECLISI SÖZCÜSÜ HALIDE TÜRKOĞLU: "BU ÇOCUKLAR ŞIKÂYET EDENE KADAR MECLIS NEREDEYDI?"   14:34   DEM PARTI, DIYARBAKıR’DA "ABDULLAH ÖCALAN’A ÖZGÜRLÜK" MITINGI DÜZENLEYECEK   14:32   VENEZUELA’DAN ABD BAŞKANı TRUMP’ıN ‘DENIZ ABLUKASı’ AÇıKLAMASıNA TEPKI   14:30   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, "VERGIDEN MUAF CEMAAT VAKıFLARıNı" SıRALADı: TOPLADıKLARı BAĞıŞLARıN YANı SıRA BAĞLANTıLı ŞIRKETLERI ÜZERINDEN DEVASA BIR EKONOMI YARATMıŞ DURUMDALAR   09:01   “TEDAVININ ÖTESINDE: MERSIN ŞEHIR HASTANESI’NDEN DUYGU YÜKLÜ SINEMA BULUŞMASı”   19:18   MERSIN’DEN AVRUPA’YA GÜÇLÜ SES: “DEMOKRASI BELEDIYELERDE HAYAT BULUYOR”   16:47   “72 GÜNLÜK TUTUKLULUĞUN ARDıNDAN TAHLIYE: HÜSEYIN KOCABıYıK İLK KEZ HAKIM KARŞıSıNDA”   16:34   PFDK, 224 FUTBOLCUYA VE 24 HAKEME BAHIS CEZASı VERDI   16:25   “YENIMAHALLE’DE YENI NESIL PARK: ŞEHIT EMRE ÖZTÜRK’ÜN ADı YAŞATıLıYOR”   16:15   ÇOCUK MECLISI SERTIFIKALARıNı BAŞKAN SEÇER’DEN ALDı   15:42   BIRLEŞIK KAMU-İŞ GENEL BAŞKANı YıLDıRıM: "BIZ BU KRIZIN SEBEBI DEĞILIZ, BEDELINI DE BIZ ÖDEMEYECEĞIZ. 19 ARALıK CUMA GÜNÜ IŞ BıRAKıYORUZ"   15:40   ÖZGÜR ÖZEL VE DURBAY AILESI, MANISA’DA TAZIYELERI KABUL EDIYOR   15:37   TBMM’DE BÜTÇE GÖRÜŞMELERI TAMAMLANDıKTAN SONRA GELECEK HAFTA 11. YARGı PAKETI GÖRÜŞÜLECEK   15:35   TBB BAŞKANVEKILI SEÇER: “DEMOKRASI BIR MIRAS DEĞIL EMEK ISTEYEN CANLı BIR YAPıDıR”   11:45   ÇYDD’DEN TÜRKAN SAYLAN’ıN DOĞUM GÜNÜNDE ZEYTIN İÇIN GÜÇLÜ ÇAĞRı: “BARıŞıN AĞACıNı GELECEĞE TAŞıYALıM”   10:50   MEZITLI’DE DAYANıŞMANıN SOFRASı BÜYÜYOR: AŞEVI 2025’TE 110 BINI AŞKıN SıCAK YEMEĞI KAPıLARA TAŞıDı   09:25   MERSIN’DE ÜCRETSIZ KAYNAK EĞITIMI İSTIHDAMA AÇıLAN KAPı OLDU   17:05   BAŞKAN SEÇER, GÜLŞAH DURBAY’ıN CENAZESINDE: “ACıNıZı PAYLAŞıYORUM”   15:15   “CHP AKDENIZ’DEN MANISA’YA VEFA: SEMIH PALAMUT’TAN BAŞKAN GÜLŞAH DURBAY İÇIN BAŞSAĞLıĞı”   13:47   TOROSLAR’ıN YAYLALARıNDA HIZMET SEFERBERLIĞI: ULAŞıMDA YENI DÖNEM  
 
     
   

Binlerce kişi kansere karşı dans etti..


Mezitli Belediyesi Spor Okulları Zumba Ekibi tarafından kanser hastalığına dikkat çekmek amacıyla bir dans etkinliği düzenledi. Soli Pompeiopolis Sütunlu Cadde’de düzenlenen etkinlikte, tarih, doğa, deniz, güneş, müzik ve dans kanserle mücadelede farkındalık yaratmak için işbirliği yaptı.

 

Tarih : 21 Şubat 2017 Salı 23:23   Okunma : 1019

Mezitli’de kanser hastalığına karşı farkındalık yaratmak amacıyla bir dans ve müzik etkinliği düzenlendi. Mezitli Belediyesi Spor Okulları Zumba Ekibi tarafından yapılan etkinlikte binlerce kişi kansere karşı dans etti. Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan’ın eşi Sembol Tarhan ile birlikte katıldığı Soli Popmeiopolis Sütunlu Cadde’de gerçekleşen etkinlikte, folklordan zumbaya, R&B’den tangoya kadar çok sayıda dansçı kanserle mücadeleye dikkat çekmek ve hastalara moral vermeye çalıştı.

Hafta sonu havanın güzel olmasını fırsat bilerek Soli Pompeopolis Sütünlu Cadde'ye akın eden Mersinliler, tarihi bir mekanda, limon bahçelerinin yanı başında, kış ayında güneşin ve denizin tadını çıkararak tarifi imkansız bir gün geçirdi. 7’den 70’e, kadın erkek herkesin dans ettiği etkinlikte Mezitli Belediyesi Spor Okulları Zumba Ekibi, birbirinden güzel dans koreografilerini sergilerken, Mezitli Belediyesi Mersina Halk Oyunları Topluluğu da, forklörümüzün çağdaş örneklerinden oyunlar oynadılar. Etkinliğe konuk olarak katılan D&S Dans Akademisi ve Sanat Merkezi’nden Deniz Kabul ve Kaan Çukur, sergiledikleri salsa dansı ile büyük beğeni topladılar. Zumba Sanatçısı Ömür Abay ve Cem Bulat ta etkinliğe katılarak birinden kıvrak danslarıyla, konukları coşturdular.

 

TARİH, DOĞA, DENİZ, GÜNEŞ, MÜZİK, DANS
Etkinliğe katılan Mezitli Belediye Başkanı Neşet Tarhan, Şubat ayında Mersin’de harika bir havaya dikkat çekerek, “Dünya’nın hiçbir yerinde böylesi güzellikleri bir arada yaşamanız mümkün değil. Bir tarafımızda 2 bin 500 yıllık Soli Pompeiopolis sütunları, diğer tarafımızda elinizi uzatıp koparabileceğiniz portakal ve limon bahçeleri, karşımızda masmavi Akdeniz, Şubat ayında olmamıza karşın pırıl pırıl güneş, müzik, dans ve çok önemli ve değerli bir amaç için buluşmuş binlerce insan. Mutlu olmak için her şeyimiz var. Mezitli bu denli güzelliklerin bir arada yaşanabileceği bir yer” dedi.

 

MEZİTLİ HALKI ÇAĞDAŞ TÜRKİYE ÖRNEĞİDİR

Etkinliğe katılan tüm konuklara ve dansçılara teşekkür eden Başkan Tarhan, “Biz ülkenin suni gündemlerinden kendimizi kurtararak böylesi değerli konular için bir araya gelmeliyiz. Mezitli halkı bu denli insanlık yararına işler için omuz omuza verebilecek çağdaşlıktadır.  Bu yapısıyla Türkiye’ye örnek olmaktadır. Adımızdan böyle işlerle bahsettirmeliyiz. Biz kullanılmayan bir alanı bisiklet ve yürüyüş yolu haline getirdik. Sizler her zaman her şeyin en güzeline layıksınız. Herkesin mutlu olmasını ve güzel günler geçirmesini istiyoruz. Önümüzdeki günlerde oluşturacağımız stantlarla bu bölgeyi çekim merkezi haline getirmek istiyoruz. Sizleri her zaman bu alanlarda bekliyoruz. Buraları daha çok kullanırsanız yapılan hizmetlerin bir değeri olur” dedi.

Etkinlikte, katılım gösteren dans gruplarına plaket verilirken, Mezitli Belediyesi Spor Okulları Zumba Ekibi de Başkan Tarhan’a verdiği destek nedeniyle teşekkür plaketi sundu.

 






Paylaş :
Etiketler :  kanser, zumba, mezitli belediyesi, neşet tarhan, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2025 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA