4 Şubat 2026 Çarşamba


10:05   ANAMUR’DA DERS SEÇIMI MANEVI KAZANCA DÖNÜŞTÜ: KUR’AN-ı KERIM HEDIYESIYLE ANLAMLı BULUŞMA   09:22   GENÇ İŞSIZLIĞINE KARŞı GÜÇ BIRLIĞI: AKDENIZ’DE “GENÇ ADıMLAR KARIYER YOLU” BAŞLADı   09:19   MERSIN ROMAN ÖDÜLÜ’NDE REKOR BAŞVURU: 140 ESER ARASıNDAN “HALEP YOLU” BIRINCI SEÇILDI   01:10   “GROSERI’DEN RAMAZAN’A ÖZEL İFTAR: ALıŞVERIŞI BIRLIK SOFRASıNA TAŞıYOR”   16:06   CHP GRUP TOPLANTıSı... ÖZGÜR ÖZEL’DEN EPSTEIN BELGELERINDE ADı GEÇEN MÜCAHIT ÖREN’E TEPKI: LAYıĞıNı BULACAKSıN IFTIRACı   16:05   MUSTAFA DESTICI’DEN, EPSTEIN OLAYıNA ILIŞKIN AÇıKLAMA: "ÇOCUKLARA DOKUNANıN YAŞAMA HAKKı OLMAMALıDıR"   16:04   KIEV’I ZIYARET EDEN NATO GENEL SEKRETERI RUTTE: UKRAYNA’YA DESTEK DEVAM EDECEK   15:01   KADıGIL, KıZıNıN ISTISMARA UĞRADıĞıNı IDDIA EDEN ANNEYI ZIYARET ETTI... KADıGIL’DEN BAKAN TUNÇ’A: “BELEDIYE BAŞKANLARıNı TUTUKLAMAKTAN VAKIT BULUP TECAVÜZCÜLERLE ILGILENMEYE ZAMANıN OLACAK Mı?”   14:42   ÜMIT ÖZDAĞ’DAN DEVLET BAHÇELI’YE TEPKI: "ARTıK ATATÜRK’ÜN KURDUĞU TÜRKIYE CUMHURIYETI ILE ÖCALAN VE PKK’NıN ŞARTLARıNA TESLIMIYET ARASıNDA BIR SEÇIM ZAMANı"   14:41   CHP’LI ÖZTÜRKMEN, EPSTEIN DOSYASı VE TÜRKIYE’DEKI KAYıP ÇOCUKLARı TBMM GÜNDEMINE TAŞıDı   11:25   6 ŞUBAT’ıN ÜÇÜNCÜ YıLıNDA ADıYAMAN’DA ANMA SEFERBERLIĞI: GENEL BAŞKAN 4 ŞUBAT’TA KENTTE OLACAK   10:15   17 YAŞıNDA GIRIŞIMCILIK: AKDENIZ BELEDIYESI GENÇLERIN HAYALLERINI ATÖLYEYE DÖNÜŞTÜRÜYOR   10:10   SELIN İZLERI SILINIYOR: MERSIN BÜYÜKŞEHIR’DEN SAHILLERE 150 KAMYONLUK TEMIZLIK OPERASYONU   09:55   3 YıL GEÇTI, HATAY HÂLÂ AYAKTA KALMA MÜCADELESINDE: KONTEYNER KENTTE HAYAT DURDU   09:50   HATAY’DAN ÇARPıCı ÇAĞRı: “VAN’DA 6 YıL UZATıLAN MÜCBIR SEBEP, ASRıN FELAKETINDE 3 YıLDA BITIRILDI”   09:23   BERAT KANDILI’NDE MERSIN’DE GÖNÜLLERI ISıTAN PAYLAŞıM: BÜYÜKŞEHIR’DEN 13 İLÇEDE 15 BIN KANDIL SIMIDI   09:14   TARSUS’TA BERAT KANDILI’NIN BEREKETI SOKAKLARA TAŞTı   07:56   SAADET PARTISI’NDE MERSIN MESAJı: BOZYAZı VE ANAMUR KONGRELERINE YOĞUN KATıLıM   16:36   BEYLIKDÜZÜ BELEDIYE BAŞKAN VEKILI ÇEBI: "BAŞKANıMıZ SAYıN MEHMET MURAT ÇALıK’A YÖNELIK UYGULAMALARA ARTıK SON VERILMELI"   16:35   ÖZGÜR ÖZEL GAZIANTEP’TE... ÖZGÜR ÖZEL’DEN ERDOĞAN’A: "SANDıK GELIYOR, HESAP ORADA GÖRÜNECEK"  
 
     
   

Kızılayda 5 bin 92 kişi istihdam ediliyor..


Kızılay Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, Kızılay’ın mevcut personel sayısı ve personel alımı ile ilgili açıklamalarda bulunarak, Türkiye Kızılay Derneği Genel Merkezinde 4355 kişinin, 689 şubesinde ise 737 personel olmak üzere toplam 5 bin 92 personel istihdam edildiğini söyledi.

 

Tarih : 23 Şubat 2017 Perşembe 02:38   Okunma : 1511

Kızılay Mersin Şube Başkanı Necmi Erdem, Kızılay’ın mevcut personel sayısı ve personel alımı ile ilgili açıklamalarda bulundu. Türkiye Kızılay Derneği kuruluş amacı ve yürüttüğü faaliyetler kapsamında ihtiyaç duyduğu insan kaynağını Kurum içi ve Kurum dışı kaynaklardan sağladığını söyleyen Başkan Erdem, “İlgili departmanlardan gelen ihtiyaçlar insan Kaynakları Direktörlüğüne bildirilmektedir. Talep edilen pozisyona uygun adaylara olan ihtiyaçlar, öncelikli olarak Direktörlük tarafından mevcut kadrodan karşılanmaya çalışılır. Mevcut kadrodan karşılanamadığı takdirde gazete ilanı, danışman firma, insan kaynakları kariyer siteleri ve benzeri dış kaynaklara başvurulur” dedi.

31.12.2016 itibariyle Türkiye Kızılay Derneği Genel Merkezinde 4355 kişi, 689 şubesinde ise 737 personel olmak üzere toplam 5.092 personel istihdam edildiğini söyleyen Başkan Demir, “Türkiye Kızılay Derneğinde istihdam edilen kişiler öncelikli olarak ilgili müdürlüklerin ihtiyaç duyduğu niteliklere haiz olmaktadır. İnsan Kaynakları Direktörlüğünde toplanan özgeçmişler ve doldurulmuş olan iş başvuru formları talep edilen pozisyonun gerektirdiği kriterlere dayanılarak ön elemeden geçirilir. On elemeden geçen adaylar birinci mülakata çağırılır. Görüşmede olumlu olarak değerlendirilen adaylar ikinci mülakata çağırılır. Bu aşamada görüşme, talepte bulunan birim yöneticileri ve insan kaynakları tarafından gerçekleştirilir. Ayrıca, adayların yabancı dil seviyesini belirlemek amacıyla sözlü ve yazılı testler yapılır. Pozisyona uygun bulunmayan adaylara durumlarına ilişkin bilgi mektup, posta veya e-mail yoluyla gönderilir. Pozisyona uygun bulunmayan adayların bilgileri daha uygun olabilecek pozisyonlar için 6 ay süreyle saklanır” ifadelerini kullandı.

İşe alımlarda dil, din, ırk, siyasi görüş ve benzeri ayrımlar yapılmaksızın Türkiye Kızılay Derneğine başvuruda bulunan adaylarla tarafsız bir şekilde mülakatlar gerçekleştirildiğini, özellikle Suriye İnsani Yardım Krizi kapsamında çalışması düşünülen adayların yazılı ve sözlü yabancı dil testine tabi tutulduğunu da sözlerine ekleyen Başkan Demir, “Türkiye Kızılay Derneğine başvuruda bulunmuş ve aranan nitelikleri sağlayarak yapılan mülakatlardan başarı ile geçen tüm adaylar Kurumda istihdam edilmektedir. Tarafsızlık, ayrım gözetmemek, bağımsızlık, gönüllü hizmet, birlik ve evrensellik ilkelerine bağlı olan Türk Kızılay’ı bu doğrultuda herhangi bir parti ayrımı gözetmeksizin insan kaynakları işe alım ve yerleştirme fonksiyonlarını icra etmektedir. Yukarıda ifade edildiği şekilde herhangi bir analiz ya da arşivleme yapılmamakta, sadece adayların Türkiye Kızılay Derneği işe alım kriterlerine uygunlu aranmakta ve takip edilmektedir" şeklinde konuştu.






Paylaş :
Etiketler :  kızılay, necmi erdem, referandum, hayır.

Yorum Ekle comment Yorumlar (0)

Yapılan yorumlarda IP Bilgileriniz kayıt altına alınmaktadır..!





  GÜNCEL HABERLER

 
  FLAŞ HABER
   
  YAZARLAR
 


 
  EN ÇOK OKUNANLAR
  • Bu Ay
  • Bu Hafta
  • Dün
  • Bugün
 
 


  SOSYAL MEDYA


  GAZETELER
 
 

 







mersinerji.com
ANKA Haber Ajansı
Abonesidir

 
 
ANASAYFA İLETİŞİM KÜNYE HABER ARŞİVİ GİZLİLİK İLKELERİ

 
Siteden yararlanırken gizlilik ilkelerini okumanızı tavsiye ederiz..!
altioksiyaset.com © Copyright 2017-2026 Tüm hakları saklıdır..! İzinsiz ve kaynak gösterilemeden yayınlanamaz, kopyalanamaz, kullanılamaz..!

URA MEDYA